Min bil blev ren. Jeg er dog ikke imponeret over undervogns spuling. Jeg kunne stadig se skidt i hjulkasser samt i hulrum stykket ved panel kant slutningen nederst. De store slemme fugleklatter på... Se mer
Sverigesvej 2M, 6100 Haderslev, DK
Företaget har svarat
Havde store problemer med at køre ind i hallen. Skulle pludselig have kode mm, samt nummerplade. Efter noget baksen rundt læste den dog nummerpladen og kunne så køre ind. Syntes i øvrigt børsterne v... Se mer
Företaget har svarat
Oprettelse er enkelt, dog bliver jeg trukket dobbelt i oprettelsen, hvor jeg selv skal gøre opmærksom på det til kundeservice, hvilket de så løser hurtigt. Er ikke en absolut fan af betjenings panel... Se mer
Skrivet av företaget
Sverigesvej 2M, 6100, Haderslev, Danmark
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Min bil blev ren.
Jeg er dog ikke imponeret over undervogns spuling.
De store slemme fugleklatter på motor hjelmen ville dog ikke slippe med en enkelt gang vask.
Godt mand så har tilkøbt sig et fri vask Abbonent så.

Svar från Wash World - Haderslev - Sverigesvej
2 gange sad bilen fast under vasken, med børsterne på bilen. Hotline hjalp, og fejlen viste sig at være på porten, kamera i hal 2 laggede helt vildt så jeg måtte fortælle hotline hvad der skete løbende. Til sidste lykkedes det dog at få vasket bilen...

Svar från Wash World - Haderslev - Sverigesvej
Bilen bliver ren, men der er mange hvide dråber på bilen når den er færdig og det er tydeligt på en sort bil

Svar från Wash World - Haderslev - Sverigesvej
I det store og hele virker min bilvask ok, men ofte har Jeres terminaler problemer med at funger tilfredsstillende, ofte skal der trykkes mange gange for at terminalen godkender ens tryk, og det har ingen betydning om ens fingere er tørre eller lidt fugtige!!

Svar från Wash World - Haderslev - Sverigesvej
Der mangler en støvsuger på pladsen. Det ville være rart.

Svar från Wash World - Haderslev - Sverigesvej
Det er hurtig og nemt, og det står en frit for, om man ønsker tilvalg eller ej, det ville være dejliog, om der ikke var kalk i vandet.

Svar från Wash World - Haderslev - Sverigesvej
Efter noget baksen rundt læste den dog nummerpladen og kunne så køre ind.
Syntes i øvrigt børsterne var meget hårde ved bilen.

Det er bare nemt
Det er fedt at man bare kan vaske sin et par gange i ugen uden at skulle have penge op hver gang. Den månedlige betaling er jo hurtig tjent hjem.

Svar från Wash World - Haderslev - Sverigesvej
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.