Wash World - Haderslev - Sverigesvej Omdömen 107

3,8

Sverigesvej 2M, 6100 Haderslev, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Min bil blev ren. Jeg er dog ikke imponeret over undervogns spuling. Jeg kunne stadig se skidt i hjulkasser samt i hulrum stykket ved panel kant slutningen nederst. De store slemme fugleklatter på... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Havde store problemer med at køre ind i hallen. Skulle pludselig have kode mm, samt nummerplade. Efter noget baksen rundt læste den dog nummerpladen og kunne så køre ind. Syntes i øvrigt børsterne v... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Oprettelse er enkelt, dog bliver jeg trukket dobbelt i oprettelsen, hvor jeg selv skal gøre opmærksom på det til kundeservice, hvilket de så løser hurtigt. Er ikke en absolut fan af betjenings panel... Se mer

Företagsinformation

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hej Torben 🚗
Tak for din feedback – jeg er glad for at høre, at alt fungerer, som det skal i vaskehallen 🙂 Det er vigtigt for os, at oplevelsen er stabil og lever op til forventningerne hver gang.
Vi arbejder løbende på at holde en høj standard på alle vores anlæg, så du nemt og trygt kan få vasket bilen.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – vi håber at se dig igen snart!
Sara 🌞🫧
Wash World

Hej Arne,
Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du oplever det som både hurtigt og nemt 😊
Vi har stort fokus på at gøre hele vaskeoplevelsen så effektiv som muligt, så du nemt kan få en ren bil uden at bruge unødig tid. Derfor er det ekstra skønt at høre, at det netop er sådan, du oplever det hos os.
For os handler det om at kombinere effektivitet med et godt resultat, så det både er bekvemt i en travl hverdag og lever op til forventningerne hver gang 🚗✨
Vi håber, du får mange flere hurtige og gode vaskeoplevelser fremover 🙌
Jasmin

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Næsten ren bil i langt de fleste tilfælde.

Min bil blev ren.
Jeg er dog ikke imponeret over undervogns spuling.
De store slemme fugleklatter på motor hjelmen ville dog ikke slippe med en enkelt gang vask.
Godt mand så har tilkøbt sig et fri vask Abbonent så.

18 mars 2026

Hej Eduard,
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 😊
Det glæder mig, at bilen generelt bliver ren hos os. Jeg forstår dog godt din pointe omkring undervognsspuling og de mere genstridige områder – det er selvfølgelig vigtigt, at resultatet lever op til forventningerne hele vejen rundt.
Jasmin 🚗✨

nemt smart billigt

6 november 2025

Hej Birgette.
Tusind tak for de 5 stjerner! Jeg er glad for at høre, at du synes, det er nemt, smart og billigt – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have det
Aden

2 gange sad bilen fast under vasken

2 gange sad bilen fast under vasken, med børsterne på bilen. Hotline hjalp, og fejlen viste sig at være på porten, kamera i hal 2 laggede helt vildt så jeg måtte fortælle hotline hvad der skete løbende. Til sidste lykkedes det dog at få vasket bilen...

24 juni 2025

Hej Mikael,

Tak for din anmeldelse.

Det lyder som en frustrerende oplevelse, og det er selvfølgelig ikke sådan, en vask skal forløbe.
Det er godt at høre, at du kom igennem med hjælp fra hotlinen, men vi vil selvfølgelig gerne undgå, at du står i den situation igen.

Jeg sender din feedback videre til de tekniske ansvarlige, så vi kan få fulgt op på det med porten og kameraet i hal 2.

Hej Ahmad,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Bilen bliver ren

Bilen bliver ren, men der er mange hvide dråber på bilen når den er færdig og det er tydeligt på en sort bil

25 maj 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Det er dejligt at høre, at bilen bliver ren, men jeg forstår godt, at de hvide dråber kan være frustrerende.

Ved utilfredsstillende tørring eller lignende er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på washworld.dk, så hjælper vi dig gerne videre derfra.

Og husk, hvis du oplever fejl under selve vasken, er nødtelefonen på stedet den hurtigste vej til hjælp. 🚘✨
Yahya

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

I det store og hele virker min bilvask…

I det store og hele virker min bilvask ok, men ofte har Jeres terminaler problemer med at funger tilfredsstillende, ofte skal der trykkes mange gange for at terminalen godkender ens tryk, og det har ingen betydning om ens fingere er tørre eller lidt fugtige!!

20 maj 2025

Hej Niels,

Tusind tak for de 4 stjerner og din feedback!

Vi er glade for at høre, at din bilvask generelt fungerer godt – men vi forstår også frustrationen over, at terminalerne ikke altid reagerer som de skal. Vi arbejder løbende på at forbedre brugeroplevelsen, og vi har videregivet din kommentar til vores tekniske team, så de kan følge op på terminalernes følsomhed.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – og fordi du vasker hos os!

Fin ren bil og hurtigt

Fin ren bil og hurtigt

4 maj 2025

Hej
Mange tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at bilen blev fin ren, og at det hele gik hurtigt!

Moiez

Hurtigt og nemt

1 maj 2025

Hej Hans,

Tak for din flotte anmeldelse – vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og nem bilvask!

Vi glæder os til at se dig igen i vaskehallen.

Hej Uffe,
Tak for din anmeldelse.
Vi beklager, at bilen ikke blev ordentligt tørret – det er selvfølgelig ikke meningen. Vi sender din feedback videre til vores teknikere, så de kan tjekke op på udstyret i den pågældende hal.
Omar

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Efter 4 forsøg fik jeg fat i en…

Efter 4 forsøg fik jeg fat i en sagkyndig person

11 mars 2025

Svar från Wash World - Haderslev - Sverigesvej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du til sidst fik den hjælp, du havde brug for – men ærgerlige over, at det krævede flere forsøg. Vi arbejder løbende på at forbedre tilgængeligheden og sætter pris på din feedback.
Bedste hilsner,
Ammar

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Der mangler en støvsuger på pladsen

Der mangler en støvsuger på pladsen. Det ville være rart.

7 mars 2025

Hej Dennis,
Tak for din anmeldelse og din feedback! 😊 Vi forstår, at en ekstra støvsuger ville være en fordel, og vi tager din kommentar med videre. Vi arbejder løbende på at forbedre vores faciliteter, så vi kan give den bedst mulige oplevelse.
Vi håber at se dig i vaskehallen igen snart! 🚗✨
Bilal

For dårligt at vask selv ikke er åben

For dårligt at vask selv ikke er åben

16 februari 2025

Hej Lars,
Jeg forstår din frustration over, at selv-vask er lukket her til vinteren. Lukningen skyldes, at rør og udstyr kan fryse til is i de kolde måneder, hvilket kan medføre driftsproblemer.
Jeg beklager ulejligheden og håber, at vores vaskehaller stadig kan opfylde dit behov i mellemtiden.
Tak for din forståelse! 🚘❄️
De bedste hilser,
Muhammad

Det er hurtig og nemt

Det er hurtig og nemt, og det står en frit for, om man ønsker tilvalg eller ej, det ville være dejliog, om der ikke var kalk i vandet.

12 februari 2025

Hej Villy,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du synes, det er hurtigt og nemt at vaske hos os. Vi sætter pris på din feedback vedrørende vandet og tager det med os. 😊🚗💙

Muhammad

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vask

Jeg syntes ikke den vasker ordentlig og vil gerne opsige vores abonomang

1 februari 2025

Hej Brian,

Det er ærgerligt at høre, at du ikke er tilfreds med vasken. Du kan opsige dit abonnement via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, hvor kundeservice også står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Jacob

Super let og godt

28 januari 2025

Hej

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for, at du havde en nem og god oplevelse hos os. Vi ser frem til at give dig samme service næste gang! 🚗✨

Jacob

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Havde store problemer med at køre ind i…

Efter noget baksen rundt læste den dog nummerpladen og kunne så køre ind.
Syntes i øvrigt børsterne var meget hårde ved bilen.

18 januari 2025

Hej Aksel,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg er ked af at høre, at du havde problemer med at komme ind i vaskehallen, og at det krævede flere forsøg, før nummerpladen blev læst korrekt – det skal selvfølgelig fungere mere problemfrit.
Jeg beklager også, hvis du oplevede, at børsterne virkede hårde. Jeg sender din feedback videre til vores tekniske team, så vi kan undersøge sagen og sikre, at oplevelsen forbedres fremover.
Tak for, at du tog dig tid til at give os feedback – det hjælper os med at blive bedre.
Venlig hilsen
Benny

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt

17 december 2024

Hej Pia,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores service som nem og bekvem.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service. 🌟
Cathrine🚗

Det er bare nemt

Det er bare nemt
Det er fedt at man bare kan vaske sin et par gange i ugen uden at skulle have penge op hver gang. Den månedlige betaling er jo hurtig tjent hjem.

7 december 2024

Hej Karin,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du nyder fleksibiliteten med abonnementet, og at det gør hverdagen lidt nemmere. Din tilfredshed betyder meget for os!

Benny

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.