Beställde en tavla som skulle ta 2-5 arbetsdagar att få. Nu har det gått 3 veckor och jag hade ingen födelsedagspresent till min son.Jag har skrivit flera mail till dom utan att få svar. Deras chatt... Se mer
Beställde 1 maj, nu är det 22 maj...enda svaret är att det måste vara transportföretagets fel! Blåst på 848kr!! Akta er noga för att beställa något från detta företag!! Obs! Det är samma bolagsägare... Se mer
Verkar omöjligt att kontakta företaget och känns som ett blufföretag? visar sig att recensionen inte är korrekt då det finns två identiska namn med o utan s. Wallstars med S kontaktade mig och för at... Se mer
Störst i Sverige på stadsposters! Över 15 000 motiv från Ystad till Haparanda. Snabba leveranser över hela landet. Handla tryggt med Klarna Checkout.
Källaregatan 4, 53102, Lidköping, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Beställde en tavla åt min vän där de står hans namn och saker han har åstadkommit och så vidare! DEN BLEV SÅ BRA! Det gick snabbt och den blev snyggare än förväntat rekommendera starkt. Fin present att ge till någon!

Svar från Wallstars
Toppen bra service och snabb leverans varje gång jag har beställt därifrån!
Jag kan varmt rekommendera wallstars.

Svar från Wallstars
Grym service och snabb leverans! Kommer definitivt handla här fler gånger!
Idén är superkul och printen snygga - MEN företaget och dess marknadsföring är UNDER ALL KRITIK. David och hans anhöriga (familj och vänner) går med i lokala Facebook grupper över hela Sverige och mer eller mindre låtsas vara engagerade privatpersoner som har lokal anknytning för att infiltrera grupperna och sedan övergå i ej för uppenbar reklam för wallstars.
Företaget tar även hjälp av medlemmarna i dessa grupper så att medlemmarna mer eller mindre gör tavlorna åt Wallstars utan ersättning (exempelvis samlar in platsnamn, aktiviteter, sevärdigheter etc som kan passa till posters) helt utan att tala om att det görs för ett företag och sedan ska säljas dyrt. Exempelvis så görs inlägg likt detta: "Jag håller på och gör en poster för **(ortsnamn). Körde fast lite då jag har plats kvar att fylla, men mina ställen tog slut. Kommentera gärna om ni vet fler ställen som skulle passa in att ha med, Mvh David" - utan någon hänvisning alls att det görs för företaget wallstars, utan lokal anknytning.
Flera grupper tar bort och blockerar företagets infiltrerare gång på gång, men dom kommer tillbaka i form av nya användare med nya namn varje gång (säkerligen någon väns profil, eller fejkprofiler) för att marknadsföra Wallstars. Som ett fall av envis illaluktande fotsvamp.
Det görs även inlägg med texter likt "Har tryckt upp några stycken för er som missat dom" och "Vi har några få liggandes, så gå in och köp" för att det såklart ska verka vara ett litet mindre företag som trycker upp i begränsad mängd.
Några av namnen som använts i lokala grupper för att göra "osynlig reklam" är "Linus L*rss*n", "Emma J*hanss*n", "Daniel Th*rn*ll", "David Th*rn*ll", "Johan Th*rn*ll" och "Kristian D*rny P*rss*n" (Jag har maskat namnen lite för säkerhetsskull - GDPR och sånt, ni vet).
Hade kunnat skriva mer, men det får räcka här. Hur som helst, stötta inte detta företaget. Kopiera bara deras poster (gör en egen alltså) och fixa ihop en egen poster i typ photoshop som du sedan kan skriva ut istället.
Och om du är admin för en Facebookgrupp, låt inte företaget göra reklam i din grupp, det känns bara extremt oseriöst. Radera och blocka.
För övrigt, en del (om inte alla) positiva omdömen här på trustpilot är dom själva eller deras vänner. Titta bara på namnen jag nämnde ovan, sen kolla på namnen som lämnat omdömen. På vissa stämmer både för, mellan och efternamn (om dom nu inte tar bort sina omdömen eller byter namn efter jag skrivit detta)..
Riktigt fult gjort alltså.

Svar från Wallstars
Helt enkelt en firma som snor andras verk och kränger på nätet.
Att köpa där är som att köpa stöldgods.
Super nöjd med mina tavlor och bästa kundservice
Lurar folk på Facebook, falsk marknadsföring och gömmer sig vid konfrontation. Oseriöst företag
Inne och fördärvar varenda Facebook-grupp med sin Gerillamarknadsföring med trollkonton. Inte ok.
Wallstars är grymma!! Snygga tavlor och grym service.
Riktigt snygga och varierande posters; finns något för alla och även personliga inslag kombinerat med toppkvalitét. Enda stället att köpa sina posters på!
Dyrt tryck på billigt papper, inga blad.
Lurar in sig i grupper på FB och säljer in "exklusiva" tryck..... bondfångeri !!!
Fy så fult!
Ljuger sig in i lokala facebookgrupper med fakeprofiler enbart för att göra reklam för produkter som påstås vara lokala men inte är det.
Ägaren av wallstars är också med i grupperna och "hejar på" den falska profilen med likes och positiva kommentarer. Fy så fult att lura folk på det sättet!
Fortsätter att spamma facebookgrupper med sina falska profiler. En bra produkt borde sälja sig själv utan bedräglig marknadsföring.
Grymt nöjd med mina posters, riktigt bra kvalité och snygga motiv! De pryder fint vårt hem, där många frågar oss vart dessa är inhandlade. Vi kommer definitivt att köpa fler!
Dom bästa posterna du kan köpa till bra pris. Servicen och frakten är grym
Mycket bra jag har beställt flera gånger! Fick hem min beställning på två dagar!
Ett skurkföretag som satt i system att ljuga sig in i reklamfria lokala facebookgrupper enbart för att göra reklam för produkter som påstås vara lokala men inte är det.
Som admin får man blocka diverse löst folk med aknytning till Thornellarna på löpande band.