Wagnerfashion Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Jag vill helst se varan i affären innan jag köper den. I detta fall såg jag på nätet det jag ville ha. Inte så van med att handla så. Gjorde något galet, vilket blev att jag beställde 2 istället för e... Se mer

Bolaget kunde inte tala om vem som var leverantör i Sverige. Det skickades med GLS och levererades med Schenker. Det gav mig problem då ingen visste var paketet var. Tog lång tid att få ut paketet. W... Se mer

Kläder av bra kvalitet, ser snygga ut, saker och ting ser bra ut under lång tid när de bärs. Vi köper skjortor, T-shirts, tröjor, kappor till min man i den här butiken. Det senaste köpet gjordes på nä... Se mer

Det är egentligen den personal som funnits på butiken i Västerås, en butikschef långt tillbaka som hette Vestling. Nu är det den trevliga o kunniga butikschefen för Västerås Vagner i Erikslunds chop... Se mer

1. Herrkläder

Stort utbud av herrkläder på Wagner.dk. Fri frakt v/ 499kr. 1-2 dagars leverans och fri retur.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Toppen

Inga problem och fina kläder

14 juli 2024

Hej Ketil

Tack så mycket för de fem stjärnorna. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och våra varor. Vi uppskattar verkligen att du har valt att dela din upplevelse med oss.

Hej Asim,

Tack så mycket för din recension.

Vi är väldigt glada att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Bra kvalitet

Bra kvalitet, bra service och bra pris

14 juli 2024

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att du är nöjd med leveranstiden och produkterna.

Julie

Jag har gjort fyra separata…

Jag har gjort fyra separata beställningar. I den första passade ett par byxor inte. Dessa bytte jag i butik. I övrigt har det inte varit några konstigheter. Det jag beställt har levererats efter ett par dagar.

11 juli 2024

Hej Isak,

Tack för din recension.

Vi är glada att vi lever upp till dina förväntningar.

Julie

Bra service och snabb leverans

Bra service

3 juli 2024

Hej.

Tack så mycket för din recension.

Vi är mycket glada över att höra att du var nöjd med din upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Hej Kerstin,

Tack så mycket för din recension.

Vi är glada att du är nöjd med leveranstiden för din beställning. Dina lovord har skickats vidare till vårt lager.

Simon

Halvdålig kundtjänst och bristfällig hemsida

Stora svårigheter att betala med hjälp av angivna rutiner. Betalning via Klarna fungerar inte! Provar med tre olika webb-läsare utan att lyckas.
Försöker kontakta er kundtjänst. Angivet telefonnummer fungerar inte! Ni anger inte landskod!
Dålig service! Gissar att kundtjänst är i Danmark.
Kommer så småningom fram till kundtjänst. Dom kan inte hjälpa mig utan hänvisar mig till att använda annat betalsätt.
Om dom avser att göra något för att avhjälpa problemet med Klarna framgår inte!

28 juni 2024

Tack för din recension.

Vi beklagar dina svårigheter med att betala med Klarna. Vi är i dialog med vår betalningsleverantör och Klarna för att lösa detta problem.
Vi kommer omedelbart att lösa problemet med den saknade landskoden på numret till vår kundtjänst. Vi tackar dig för att du uppmärksammade oss på detta problem.

Wagner

Toppen

Snygga kläder, bra kvalitet

17 juni 2024

Hej Tomas

Tack så mycket för de berömmande orden. Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på våra varor.

Snyggt och enkelt

Registreringen var lite strulig, men efter det är webbshoppen riktigt bra. Fint sortiment, tydligt och enkelt. Lätt att söka fram varor. Beställningen gick smidigt, leveransen var korrekt, snabb och inget som helst strul. Rekommenderas!

17 juni 2024

Hej Jonatan

Tack för de rosande orden. Vi är mycket glada för att du har valt att dela din upplevelse i samband med ditt köp på vår webshop. Vi hoppas att få betjäna dig igen i framtiden.

Ida

Trevlig och kunnig personal och snygga…

Trevlig och kunnig personal och snygga kläder

20 juni 2024

Tack för din recension.

Vi är glada att du har haft en bra upplevelse och att vi lever upp till dina förväntningar.

Hej Michael,

Tack för din recension.

Vi är glada att våra varor och leverans har motsvarat dina förväntningar. Vi ser mycket fram emot att få betjäna dig igen i framtiden.

Super nöjd!

Bra kvalité!

9 juni 2024

Hej Marcus,

Tack för din recension.

Vi är glada att vi uppfyller dina förväntningar.

Era kläder passar mig

Era kläder passar mig. Byxorna passar mig bra.De är mjuka och sköna.

20 maj 2024

Hej Bertil,

Tack för din recension.

Vi är verkligen glada att höra det – härligt att du tycker om varorna.

Vänliga hälsningar
Julie

Plagget fanns inte i min storlek i…

Plagget fanns inte i min storlek i butik, få
Fungera deras bra,

22 maj 2024

Hej Curt

Tack för den fina recensionen! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Vi hoppas kunna betjäna dig igen i framtiden!

Bra hemsida

Bra hemsida. Lätt och beställa. varan kom hyfsat snabbt.

24 april 2024

Hej Bo,

Tack så mycket för din recension.

Det är underbart att höra om din positiva upplevelse hos oss. Vi är glada att kunna hjälpa dig och hoppas att du kommer att vara nöjd med ditt köp.

Sarah

Bra överblick och mycket enkelt att…

Bra överblick och mycket enkelt att använda snabba leveranser och snygga saker

14 april 2024

Tack för din recension.

Det gläder oss att höra att du är nöjd med produkterna och att vi lever upp till dina förväntningar.