VW Rioolservice Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Harde werkers, leveren uitstekend werk en gaan door tot het helemaal af is. Ook als de klus in het weekeinde valt. Klant wordt naar zijn wensen gevraagd en voortdurend betrokken bij de voortgang, zoda... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Via een website kwam VWrioolservice naar boven. Melding schriftelijk gedaan. Binnen een uur werd ik teruggebeld en er werd dezelfde dag al een afspraak ingepland. De loodgieter belde keurig op , omd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Contact opgenomen nadat we een "putlucht" hadden vernomen in onze hal. Snelle reactie gehad op de aanvraag en op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een inspectie. Met de camera inspectie bl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toilet verstopt op zondag avond 22.00 afgesproken. ze waren 10 minuten later. ma keurig van te voren aangegeven.hun vorige klant liep iets uit. normaal rekenen ze weekend tarief wat begrijpeli... Se mer

Företagsinformation

1. Rörmokare

Skrivet av företaget

Welkom bij VW Rioolservice, wij zijn een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat. Of u nu problemen ondervindt met een verstopte keukenafvoer, douche of toilet, wij hebben de kennis, ervaring en materialen om dit snel op te lossen. Buiten ontstoppingen om kunnen wij u ook van dienst zijn met reparatie -en vervangingsdiensten voor rioleringen. Door enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken kunnen wij u onze kwaliteitsgarantie geven, zo weet u zeker dat elk probleem goed opgelost wordt.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

73 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vanwege riool problemen contact…

Vanwege riool problemen contact opgenomen met VW Rioolservice. Zijn langs geweest voor inspectie en hebben geconstateerd dat er water in het riool bleef staan vanwege verzakking. De inspectie koste wel geld maar als ze de opdracht kregen zouden ze het bedrag verrekenen. Uiteraard heb ik hier gebruik van gemaakt. Ze zijn een dag bezig geweest, eerst aan aan de buitenkant van het huis gekeken maar daar zat het probleem niet, maar aan de binnenkant. De kosten welke ze hebben gemaakt voor het uitgraven aan de buitenkant hebben ze NIET in rekening gebracht. Hebben het riool weer in orde gemaakt (en foto's doorgestuurd) en alles netjes opgeruimd. Zelfs de stofzuiger werd erbij gehaald. Constant ook contact gehad met wat ze gingen doen. Echt wel een aanrader. Achteraf hebben ze alles weer netjes achtergelaten. Zo zie je er niet veel meer. Misschien één heel klein minpuntje. Als ze afspreken om op een bepaalde tijd te komen, komen ze iets later, maar dat vind ik geen probleem in deze. Ze maken het netjes af en gaan niet weg. Harde werkers. Tot slot geven ze ook nog 1 jaar garantie op de verrichte werkzaamheden

4 februari 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

In eerste instantie goed geholpen

In eerste instantie goed geholpen, maar toen er daarna nog iets moest gebeuren, kwam die gewoon niet meer langs. Wel heel veel afspraken ingepland waarbij die elke keer niet kwam opdagen. Kan een keer gebeuren, maar niet elke keer. Uiteindelijk hoefde ik hun hulp niet meer. Hun garantie is zo ook weinig waard.

1 februari 2025

Vervangen riool

Het riool is bij ons vervangen. Reageert snel en geeft goed advies. Je wordt meegenomen in alle stappen en legt goed uit wat er moet gebeuren. Kreeg zelfs filmpjes (in kruipruimte gemaakt) van wat er gedaan is. Kon op korte termijn komen en fijne communicatie. Betrouwbaar, vriendelijk, professioneel en kwaliteit. Een aanrader!

18 januari 2025

Wow, wat een vakmannen!

Wow, wat een service... ik ben diep onder de indruk!

Wat een "simpele verstopping" leek, bleek een "hell of a job" tot 23:30 s'nacht. Maar ze hebben ons niet laten zitten en de klus geklaard. En... toen ze weg gingen was het ook nog netjes opgeruimd.

Deze mannen kun je met een gerust hart inhuren. Een heel dikke prima!

17 december 2024

Absolute aanrader

Toppers! Heldere communicatie, zijn snel beschikbaar als ze weten dat er spoed achter zit. Zijn 2 x op korte termijn van Leiden naar Groningen gekomen. En gezellige lui om over de vloer te hebben.

In ons geval hadden we lekkage en binnen een dag schoten ze te hulp.

Absolute aanrader

8 december 2024

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring, duidelijke offerte gekregen en ondanks dat de klus langer duurde en meer werk vereist was, gehouden aan de prijsafspraak. Vriendelijke en duidelijke communicatie. Beloftes en afspraken nagekomen. Zelfs eerder kunnen komen omdat de situatie wat spoed had. Ze zijn echt pas weggegaan nadat alles was opgelost en iedereen tevreden waren. We kregen ook nog huishoudtips voor het in stand houden van goede riolering overal in het huis 👍🏻

3 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Geweldig, in eerste instantie

In eerste instantie snel en vakkundig. Probleem leek nog niet opgelost (ander rioolprobleem in huis). Toen begon het over en weer appen/bellen. Steeds beloven te komen maar helaas was er altijd wel iets!! Ergens las ik dat een persoon dit bedrijf 1ster had gegeven vanwege dezelfde ervaring. Gewoon geen contact opnemen na diverse appjes, gewoon 3 dagen niets gehoord.
Ik denk dat hij teveel hooi op zijn vork neemt!
Hieronder mijn review na het eerste probleem.

Na het eerste contact kwam Wim al heel snel kijken wat de oorzaak was de stank en rioolvliegjes in onze meterkast. Niet lang daarna werd het probleem vakkundig opgelost.
Deze week is Wim weer geweest voor een ander rioolprobleem en wederom keurig opgelost met heldere uitleg voor ons leken. Fijn dat hij ons steeds betrok bij het probleem!
Petje af voor deze man en zijn bedrijf!! en de uitstekende service.

19 november 2024

Een zeer tevreden klant

Na offerte aanvraag, wordt er door VW Rioolservice binnen een dag contact opgenomen. Op de dag van bellen, wordt gelijk een afspraak gemaakt en wordt diezelfde dag het probleem verholpen. Vooraf duidelijke prijsafspraken. Meneer zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. Betrouwbaar. Vakkundig. Vriendelijk. Accuraat. Vlot. Netjes. Erg beleefd. Levert goed werk. Heldere communicatie. Goed werk, vakmanschap. En nog wel in t weekend, op zaterdag!

16 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dank voor het mooie werk! …

Ik ben zeer te spreken over de service en werkzaamheden van VW Rioolservice. De mannen tonen echt expertise en denken mee in praktische oplossen om geld te besparen en duurzaam lange termijn oplossingen. Bij deze nogmaals dank voor jullie hulp en service mannen.

15 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Komt afspraken niet na

Vorige week donderdag zou hij om 10 uur aanwezig zijn om een afvoerleiding te herstellen. Speciaal hiervoor heb ik de ochtend vrij genomen om beschikbaar te zijn. Hij is echter niet komen opdagen. Ik heb hem gebeld, waarop hij aangaf dat hij om 9:55 had geprobeerd te bellen om af te zeggen, maar dat hij per ongeluk het verkeerde nummer had ingetoetst. Hij bood zijn excuses aan en beloofde de week erna op woensdag langs te komen. Ik heb mijn afspraken voor die woensdag aangepast, maar opnieuw is hij niet komen opdagen. Hij neemt de telefoon niet op en belt ook niet terug. Zeer onprofessioneel voor een loodgieter.

13 november 2024

Verstopte keukenafvoer

Onze keuken afvoer was verstopt. Het was mogelijk op korte termijn een afspraak te maken. Snelle reacties via app. Vriendelijke loodgieter. 1 jaar garantie, geen voorrijkosten kosten. Redelijke prijs.

12 november 2024

Super en vriendelijke service

Ik had al een tijdje last van een ernstig
Verstopte afvoer. Niks liep meer door. Vw is zelfs in het weekend langsgekomen om het probleem te verhelpen. Ook wat ik heel fijn vond is dat ze het werk schoon achterlaten.

Top service en uiterst vriendelijke mensen. Zeker een aanraden !!!

9 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle reactie, goede en fijne afstemming en mooi resultaat

Snel nadat ik mijn reperatie- en montageverzoek had ingediend nam de loodgieter al contact met mij op. Hij kon aan de eind van de ochtend al langskomen en daar was ik erg blij mee. Zowel telefonisch als via Whatsapp hebben we het een en ander afgestemd zodat (grotendeels) al bij voorbaat duidelijk was wat er gedaan moest moest. Afstemming van de werkzaamheden bij mij thuis verliep fijn en goed. Het resultaat zag er uitstekend en helemaal naar wens uit.

Snel en vakkundig afgewerkte opdracht waar ik erg blij mee was en ben.

9 november 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.