VW Rioolservice Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Harde werkers, leveren uitstekend werk en gaan door tot het helemaal af is. Ook als de klus in het weekeinde valt. Klant wordt naar zijn wensen gevraagd en voortdurend betrokken bij de voortgang, zoda... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Via een website kwam VWrioolservice naar boven. Melding schriftelijk gedaan. Binnen een uur werd ik teruggebeld en er werd dezelfde dag al een afspraak ingepland. De loodgieter belde keurig op , omd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Contact opgenomen nadat we een "putlucht" hadden vernomen in onze hal. Snelle reactie gehad op de aanvraag en op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een inspectie. Met de camera inspectie bl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toilet verstopt op zondag avond 22.00 afgesproken. ze waren 10 minuten later. ma keurig van te voren aangegeven.hun vorige klant liep iets uit. normaal rekenen ze weekend tarief wat begrijpeli... Se mer

Företagsinformation

1. Rörmokare

Skrivet av företaget

Welkom bij VW Rioolservice, wij zijn een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat. Of u nu problemen ondervindt met een verstopte keukenafvoer, douche of toilet, wij hebben de kennis, ervaring en materialen om dit snel op te lossen. Buiten ontstoppingen om kunnen wij u ook van dienst zijn met reparatie -en vervangingsdiensten voor rioleringen. Door enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken kunnen wij u onze kwaliteitsgarantie geven, zo weet u zeker dat elk probleem goed opgelost wordt.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

73 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super service!

Ondanks dat de situatie veel erger was dan verwacht, bleven de mannen doorgaan tot het probleem klaar was. Omdat het een verborgen gebrek was, hebben zij ook geholpen met het documenteren om de schade te kunnen verhalen. Top!

17 april 2025

Een 10 met een griffel!

Thuis een zeer hardnekkige verstopping in de keuken gehad. Gebeld met Wim van VW Rioolservice. Na mij geduldig te hebben aangehoord hebben wij een afspraak gemaakt voor 2 uurtjes later op de dag. Net voor de afspraak belde hij keurig op dat hij iets verlaat was. Eenmaal aangekomen zich netjes voorgesteld en verteld wat hij ging doen. Tijdens het proces keurig stap voor stap uitgelegd wat er aan de hand was en hoe hij dit zou oplossen. Nadat hij de verstopping had verholpen heeft hij alle rommel die ik zelf in het weekend had gemaakt voor mij opgeruimd, alles schoongeveegd en geholpen om de kasjes weer terug te zetten. Wim is professioneel, kundig, vriendelijk en service gericht! Een 10 met een griffel!

1 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van spoedklus tot grondige oplossing

VW Rioolservice heeft ons goed geholpen bij een acute lekkage. Wat eerst een eenvoudige (spoed)reparatie leek, bleek een groter , letterlijk onderliggende probleem te hebben: verzakte en verstopte oude rioleringsbuizen onder en voor het huis. Na een grondige inspectie heeft een vierkoppig team – Wim, Peter, Tony en Mike – deze vervangen. De afvoer onder de keuken werkt nu goed, en zelfs de gootsteen in de schuur, die sinds onze verhuizing nooit functioneerde, doet het eindelijk. Eerdere ontstoppingspogingen hadden hier geen oplossing voor. Daarnaast is de elektra rond het keukeneiland verlegd om een fout van onze keukenmonteur te herstellen.Ze werkten zorgvuldig, lieten geen rommel achter en gingen netjes te werk. Bovendien zijn ze zeer beleefd, vrolijk , attent en maakten het hele proces aangenaam.

8 mars 2025

Top bedrijf!!

Top bedrijf!!
Zeer snelle reactie en start van de werkzaamheden. De jongens gaan door tot het opgelost is voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.
Ze laten het netjes achter en hebben zelfs de gemeente gebeld wegens de slechte staat van het riool.
Ik kan ze zeker aanbevelen.

21 mars 2025

Monteurs leveren goed werk

Monteurs leveren goed werk en gaan niet eerder weg voordat alles opgelost en opgeruimd is. Ook wordt er 1 jaar garantie gegeven op de uitgevoerde werkzaamheden en de factuur mocht achteraf betaald worden. Kortom, een vertrouwd adres.

10 mars 2025

Top service

Gootsteen verstopping vakkundig verholpen.
Goede service, en de heren werken heel netjes.

6 mars 2025

Top service

Wim is een man van zijn woord, dat is werderom gebleken! Ook de service tijdens de garantieperiode is top! Hij gaat niet weg tot dat hij 100% tevreden is over de geklaarde klus. Een dikke dikke aanrader!

22 februari 2025

Uitstekende service

Na eerste contact m.b.t. verstopping riool een snelle reactie en i.v.m. spoedeisend karakter de volgende dag gestart. Ze gaan door tot alles naar tevredenheid is opgelost. Letterlijk tot na middernacht! Prima service. Geen ervaring met after service/garantie. Ik kan hen van harte aanbevelen.

20 februari 2025

Beste klanten

Beste klanten, de kracht van deze bedrijf begint bij afspraken, en diagnose . Zelfs na 00.00 zíjn ze nog bezig op nette mannier zijn werk af te maken. Complimenten!!
Kortom deze bedrijf is kundig in zijn vak, dat merk je ook.
Prima uitleg, en service.

Wim, ga zo door enorm bedankt voor je service.

S.Sewlal.

21 februari 2025

Aanrader

Heel snel verstopping verholpen met de juiste apparaten! Makelijk te betalen en geen verborgen kosten! Recht voor zn raap!

18 februari 2025

Job well done!

Beleefde heren die ons snel en vakkundig hebben geholpen! Voor we het wisten was de klus geklaard en we zijn zeer tevreden met het eindproduct. Regelmatig nam meneer contact op om te vragen of alles naar wens was. Alle verbeterpunten waren opgepakt door de heren en werden bij oplevering nabesproken. Kosten waren iets hoger uitgevallen, maar gezien de kwaliteit van het werk en service hadden we het er wel voor over. Bedankt!

17 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer betrouwbare partij en super…

Zeer betrouwbare partij en super kundig! Vriendelijk en beleefd ook. Communicatie verliep ook erg soepel. Jaren '30 woning hebben wij en de riolering moest ipv op de andere rijtjeshuizen zoals vroeger, op de straat-/gemeente riolering aangesloten worden. Hebben zij geweldig gedaan!

8 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle reactie en komt afspraken na. Vriendelijke en beleefde medewerkers. Probleem goed verholpen tegen een nette prijs.

6 februari 2025

Ik geef een dikke 10.

Ik geef een dikke 10, euh dat kan niet. Dan wel de 5 sterren. Top gedaan en snel. Redelijke prijs ook, geen woeker prijzen zoals je wel is hoort. Kortom goed werk geleverd voor een eerlijke prijs. Thanks.

Ooh vergeet ik bijna. Een jaar garantie .....

5 februari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.