Aksj VvsÞren Rasmussen I/S / Vordingborg Omdömen

‱
TrustScore 3.5 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Fik skiftet sikkerhedsventil. Arbejdet gjort fint. Var her 10 minutter, men taget for 1 time, nok indregnet kÞretid i prisen. Lidt misforstÄelse af aftaletidspunktet, men det lykkedes at fÄ klaret arb... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Vi fik et overslag pÄ et badevÊrelse, som endte med at blive dobbelt sÄ dyrt, uden nogen som helst varsel. Herudover, skal vi nu have lavet det hele om, da aflÞbet til badekaret er placeret helt forke... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi har haft en rigtig god oplevelse med VVSĂžren Rasmussen fra start til slut. Allerede ved bestilling af montĂžr telefonisk og den efterfĂžlgende mailkorrespondance blev vi mĂždt af god service og ty... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ringede mandag morgen med sprunget vandrÞr. Vandet var lukket, sÄ ingen panik. En time senere var der mand pÄ sagen som ligeledes nÄede to andre opgaver i huset. Fantastisk service og kan kun a... Se mer

Företagsinformation

1. Rörmokare

Skrivet av företaget

Hos VVSÞren Rasmussen I/S er vi eksperter i bad og energilÞsninger. Vi er et team af uddannede VVS-montÞrer, der stÄr klar til at hjÊlpe vores kunder med alt inden for VVS, bad samt energi- og varmesystemer. Vi beskÊftiger i dag 12 dygtige medarbejdere, der servicerer alle lige fra husejere til industrivirksomheder. Vi har en mÄlsÊtning om at levere kvalitetsbevidst hÄndvÊrk med god finish. Vi er en pÄlidelig og trovÊrdig samarbejdspartner, der altid sikrer, at aftalen overholdes. En professionel samarbejdspartner Vi er medlem af TEKNIQ, som er din sikkerhed og garanti for, at det arbejde vi udfÞrer, er af absolut hÞjeste kvalitet. TEKMQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde. Vi samarbejder ligeledes med nogle af landets bedste leverandÞrer inden for VVS-lÞsninger. Det er din garanti for gennemfÞrte lÞsninger, der holder mange Är ud i fremtiden.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Super VVS servicebesĂžg.

En meget faglig kompetent og utrolig sympatisk medarbejder fra VVSĂžren Rasmussen servicerede vores fjernvarmeanlĂŠg meget grundigt.
Han tjekkede alle komponenter og gav os gode rÄd om hele anlÊgget.
At han ogsÄ kom fuldstÊndig til den aftalte tid, gÞr
dette service besĂžg til en rigtig god oplevelse.

Hans-JĂžrgen Henriksen.

26 oktober 2023

Hej Hans -JĂžrgen. Tak for den fine anmeldelse. Hilsen SĂžren

God oplevelse

God oplevelse, sĂ„dan kan det vel sammenfattes👍 kom fĂ„ dage efter jeg ringede, til den aftalte tid. og fik klaret problemet inden for en times tid.
Alle regninger er for dyre fþler man, men seriþst set er vi godt tilfredse. Og vigtigt, en helt igennem venlig behandling👍👍

20 oktober 2023

Tak for den fine anmeldelse. Hilsen SĂžren

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Ringe service, ligeglade og uprofessionelt

Jeg vil pÄ ingen mÄde anbefale VVS SÞren i vordingborg, grundet dÄrlig service, regninger som ikke svarer over ens med aftalt, sky hÞje priser. Har fÄet udfÞrt gulvvarme i kÞkken og stue. Under forlÞbet, oplevede vi manglende kommunikation, skiftende medarbejder, og de har utroligt svÊrt ved at overholde en aftale. Generelt virker de ligeglade og uprofessionelle.

9 juni 2021

Fremragende service

Fremragende service. Hurtige, dygtige og venlige. De reparerer frem for at udskifte unĂždvendigt. En klar anbefaling her fra.

6 januari 2021

Tak for den fine anmeldelse. Hilsen SĂžren

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer