Vorderly Omdömen

10 881
TrustScore 3 av 5

2,9

Åter igen INTE betala något. Jag har varit i kontakt med Kronofogden.se som INTE känner till TE. Vidare svarade konsumentverket at bestrida faktura och dom skickade mig mengder med eksempler från pe... Se mer

Jag var på Termation Experts hemsida. Fyllde i och de skulle hjälpa mig att säga upp Myheritage. Jag såg ingen faktura och mitt abonemang blev inte uppsagt trots att de står på hemsidan att jag int... Se mer

Äntligen har allt löst sig! Det tog ett tag med mycket skrivande men nu är allt fixat så tack så mycket och betyget blir nu som det ska vara!

Detta är helt absurt. Jag skulle säga upp cvmaker och söker på säga upp cvaker. Får upp en sida där det står just det. Fyller sen i uppgifterna och tror att allt är frid och fröjd. Sen får jag e-post... Se mer

Medel

Alla omdömen

(10 881)

977 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Trots att jag har betalt i onödan 575:-…

Trots att jag har betalt i onödan 575:- dem kommer med nya summor. Nu vill dem ha extra 750:- annars skickar dem ärende till inkasso. Alltså pratar vi om riktiga bedragare!!!

17 februari 2025

Tack för din recension,

Jag ser att din fråga nu har avbrutits och att ditt ärende har avslutats!

Bedragare!!

15 februari 2025

Svar från Vorderly

Merci d'avoir pris le temps de partager votre expérience avec nous. Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'êtes pas satisfait de notre service.

Vous avez passé une commande auprès de nous pour une lettre de résiliation et vous avez accepté les frais de 32,00 €. Ces frais couvrent la création, l'impression et l'envoi de la lettre de résiliation.

Nous ne recevons la demande qu'après que le formulaire a été entièrement rempli sur notre site web et que l'option « Annuler avec obligation de paiement » a été sélectionnée. Il est également clairement indiqué que des frais uniques de 32 € s'appliquent. Tant pour le prix que pour la renonciation au droit de rétractation, le client doit donner son autorisation explicite en cochant différentes cases.

J'espère que cela vous a suffisamment informé.

Galna människor bakom en dator i…

Galna människor bakom en dator i Nederländerna ! De försöker skrämma dig till betalning av något du INTE beställt, vad du än gör, betala INTE, för de fortsätter ändå med att skicka hotelser med krav, VARNING !

12 februari 2025

Svar från Vorderly

Tack för ditt meddelande. Vi har undersökt din situation och har sedan dess skickat ett e-postmeddelande till dig med en möjlig lösning. Detta är vår högsta prioritet och vi kommer att göra vårt bästa för att lösa det åt dig så snart som möjligt. Om du har några ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

VARNING!!!!
Vilket bullshit företag!! Lurar folk på avgifter och hotar med inkasso!
Vägrar dock lämna ut telefonnr och svarar inte på det man frågar!
När jag skrev att inkassoföretagen inte har ngt samarbete med dem och att jag
kontaktat myndigheter så slutar de svara!
Stackars ” Elena” på kundtjänst som talar om att det kostar att frankera och kuvertera brev…
Kommer aldrig ge mig angående detta!!
Har polisanmält och uppmanar alla som har problem med dem att polisanmäla!
Har även anmält t Konsumentverket!!

Ni vill ha kontakt!! BULLSHIT!!
Jag har försökt kontakta er och ni vill inte ha nån kontakt!!
Ni skickar påminnelser o hotar med inkasso!!
Jag väntar med spänning på kontakt från inkasso… jag ville själv kontakta inkasso men då blev det jobbigt!!
Plötsligt slutar ni svara!!
Vidrigt!!!!!
Jag gillar INTE att bli hotad…

8 februari 2025

Kära kund,

Tack för ditt meddelande. Vi skulle vilja lösa det här åt dig så snart som möjligt, men tyvärr kan vi inte hitta dina uppgifter. Kan du skicka ett e-postmeddelande till oss med dina order- eller kunduppgifter? Då kan vi omedelbart börja arbeta för att tillhandahålla en lämplig lösning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Termination Experts lurar folk genom…

Termination Experts lurar folk genom att få dem att tro att de behöver betala för en tjänst för att säga upp ett abonnemang – något man kan göra helt gratis själv. De skickar falska fakturor och hotar med inkasso trots att de inte har någon rätt att ta betalt. Jag har anmält dem till Konsumentverket. Undvik detta företag!
Nu skickar dem faktura med annat namn SwiftDebtAssist

14 januari 2025

Kära kund,

Om du har några ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Bluffföretag

10 februari 2025

Lieber,
vielen Dank für Ihre Nachricht. Wir würden diese Angelegenheit gerne so schnell wie möglich für Sie klären, aber leider können wir Ihre Daten nicht finden. Könnten Sie uns bitte eine E-Mail mit Ihren Bestell- oder Kundendaten schicken? Dann können wir uns sofort an die Arbeit machen, um eine passende Lösung zu finden.
Wir freuen uns darauf, von Ihnen zu hören!

Jag har inte anlitat er och när jag…

Jag har inte anlitat er och när jag försöker maila er så funkar det inte. Har varit i Kontakt med Expressen när jag själv avslutade min prenumeration hos dom. Så därför vill jag bestrida eran inkassokrav till mig. Kommer även polisanmäla detta min faktura nr. MLGW6284582816 Hälsningar Jan-Erik Eriksson

6 februari 2025

Svar från Vorderly

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med oss. Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår service.

Du har beställt ett avbeställningsbrev från oss och därmed godkänt en kostnad på 32,00 euro. Dessa kostnader uppstår för att skapa, skriva ut och skicka avbokningsbrevet.

Vi tar emot begäran först efter att hela formuläret på vår webbplats har fyllts i och tryckt på ”Avbokning med betalningsskyldighet”. Där framgår också tydligt att det rör sig om en engångsavgift på 32 euro. Både priset och avståendet från ångerrätten måste uttryckligen godkännas av kunden genom att kryssa i olika kryssrutor.

Trakasserier på högsta nivå

Trakasserier på högsta nivå. Det är som att ha drabbats av löss eller skabb. Betala inte ! De som tyvärr betalat dessa bluff fakturor får ändå fortsatta krav. Myndigheter måste sätta stopp för detta. Anmäl till Konsumentverket och kräv att de i sin tur tar det vidare till Konsument Europa.

3 februari 2025

Tack för din recension.

Jag vill påpeka att vi är ett legitimt företag som verkar på ett rättsligt giltigt sätt.
Därför kan vi inte hålla med om de anklagelser du gör. Vi tar endast emot personuppgifter för prenumerationen när villkoren har godkänts.

Förhoppningsvis har detta informerat dig tillräckligt, för fler frågor är du välkommen att skicka ett e-postmeddelande till oss.

Överkryssad stjärna!

Överkryssad stjärna!
Påstår sig kunna säga upp ett medlemskap hos Storytel utan vare sig personnummer eller kundnummer. På företagets sida uppger man namn, mail och varför man vill avsluta abonnemanget.
Hur ska Storytel veta vem jag är??? Bluff bluff bluff.
Har fått faktura på 400 kronor och ett hot om avgift till inkasso. Fy!

1 februari 2025

Svar från Vorderly

Tack för ditt meddelande.

Vi tar emot ansökan först efter att hela formuläret på vår hemsida fyllts i och tryckt på ”Avbeställning med betalningsskyldighet”. Där framgår också tydligt att det rör sig om en engångsavgift på 30 euro. Både priset och avståendet från ångerrätten måste uttryckligen godkännas av kunden genom att kryssa i olika kryssrutor.

Under beställningsprocessen kommer du hela tiden att se ett exempelbrev i högerkolumnen. Här kan du alltså se exakt det brev vi skickar med de uppgifter du angett. Du kommer också att se här den adress som de kommer att skicka brevet till. Du samtycker då också till detta.

Vi har redan skickat brevet och kan därför inte återkalla det.

Bluff företag

Bluff företag. Betala INTE!

20 januari 2025

Tack för din recension,

Din recension har dock ingen tillämpning på vår tjänst och jag tror att den är avsedd för ett annat företag.

Jag skulle därför vilja be dig att granska recensionen och eventuellt ändra den

Katastrof

Katastrof. Skickar en faktura på 400kr utan att ha gjort någonting.

27 januari 2025

Svar från Vorderly

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din erfarenhet med oss. Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår service.

Förhoppningsvis har detta gett dig tillräcklig information.

Utger sig säga upp dina prenumerationer…

Utger sig säga upp dina prenumerationer utan att ha någon koll på ifall deras uppsägning faller in under företagets uppsägningspolicy. Fick betala 400kr trots att de inte lyckades säga upp mitt avtal.

27 januari 2025

Svar från Vorderly

Du har beställt ett avbeställningsbrev från oss och har därmed godkänt en kostnad på 32,00 euro. Dessa kostnader uppstår för att skapa, trycka och posta avbokningsbrevet.

Vi tar inte emot begäran förrän hela formuläret på vår webbplats har fyllts i och klickats på ”Avbeställning med betalningsskyldighet”. Där anges också tydligt en engångsavgift på 32 euro. Både priset och avståendet från ångerrätten måste uttryckligen godkännas av kunden genom att kryssa i olika kryssrutor.

Observera att vi endast ansvarar för att skicka brevet och inte för att behandla det. Vi kan alltid skicka ett sändningsbevis till dig via e-post.

Förhoppningsvis är du tillräckligt informerad.

Fick ett mail med "inkassokostnader…

Fick ett mail med "inkassokostnader debiterade" för ett abonnemang jag sagt upp gratis hos Estrid rakhyvlar. Har 2 veckor på mig att betala och skicka in ett Estrid-uppsägningsbrev som man kunde ladda ner i mailet. Uppsägningsbrevet ser ut att vara skrivet och formulerat med google-translate. Har anmält till Konsumentverket.

24 januari 2025

Svar från Vorderly

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din feedback till oss. Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår service.
Vi vill informera dig om att vi är ett oberoende företag som hjälper kunder att säga upp prenumerationer hos olika företag. Som sådant har vi inga partnerskap med några företag. Vår roll är att hjälpa konsumenter genom att skicka ett uppsägningsbrev till det relevanta företaget för deras räkning. Vi har dock ingen kontroll över mottagandet eller behandlingen av brevet, och vi har ingen insyn i den faktiska uppsägningen av ditt avtal.

Vi tar ut en fast avgift på 32,00 euro för att skapa, skriva ut och skicka uppsägningsbrevet. Om detta belopp inte betalas i tid kan ytterligare avgifter tillkomma. Du måste alltid själv överföra detta belopp till oss. Vi har inte möjlighet att göra autogireringar. Om pengar dras från ditt konto vill jag be dig att noga kontrollera vilket företag som gör detta för att skapa tydlighet för dig själv.
Vi hoppas att vi har informerat dig tillräckligt.

Vill ni betala 400kr??

Akta er för detta bolag som tar 400 kronor för att säga upp avtal. Allt står med väldigt liten text. Trodde det var olagligt att göra på detta vis. VARNING ‼️

19 januari 2025

Svar från Vorderly

Du har beställt ett avbeställningsbrev från oss och har därmed godkänt en kostnad på 32,00 euro. Dessa kostnader uppstår för att skapa, skriva ut och skicka avbokningsbrevet.

Vi tar emot begäran först efter att hela formuläret på vår webbplats har fyllts i och tryckt på ”Avbeställning med betalningsskyldighet”. Där framgår också tydligt att det rör sig om en engångsavgift på 32 euro. Både priset och avståendet från ångerrätten måste uttryckligen godkännas av kunden genom att kryssa i olika kryssrutor.

Förhoppningsvis har detta gett dig tillräcklig information.

Oseriöst företag som bara är ute efter…

Oseriöst företag som bara är ute efter pengar, har varken fått bekräftelse mail eller post att det är uppsagt, fakturan är de såklart snabba med att skicka!!!!!

20 januari 2025

Tack för din recension,

Observera att vi endast är ansvariga för att skicka avbokningsbrevet och inte för att behandla det.
Vi skickar ett bekräftelsemail till dig. Men faktiskt inget mail om att abonnemanget har sagts upp eftersom vi inte har någon insyn i detta.

Du kan kontakta det relevanta företaget för att kontrollera statusen för din uppsägning.

Dom vill att jag ska betala 400 kr för…

Dom vill att jag ska betala 400 kr för en uppsägning! Bluff! SCAM!!! till alla här som har varit med om liknande. POLISANMÄL!!!

16 januari 2025

Tack för din recension.

Jag är väldigt besviken att de vill att…

Jag är väldigt besviken att de vill att jag ska betala för en tjänst 2 ggr som jag inte har beställt. Jag avbeställa en annan datum, då fick jag en ny betalning på den datumen, men tiden de sa jag sagt upp mitt konto stämmde inte
Ska gå vidare

10 januari 2025

LURAR SVEBMNSKA FOLKET

Jag har blivit chokad av att betala en dyr faktura??? Varför vet jag inte. Jag är vaken medlem eller beställt nåt via dem. De menar att jag handlat på sämsta Amazon.
Jag anmält dem till konsumentverket. Idag kom det ett mail om hot om inkasso....faaan, vad äre för en toeriös företag som lurar golk?? VARFÖR KAN KONSUMENTVERKET STOPPA DEM????
Jag anmält dem till polisen och BESTRIDER den dyra fakturan.

10 januari 2025

Tack för din recension.

Jag skulle vilja påpeka att vi är ett legitimt företag som verkar på ett rättsligt giltigt sätt.
Du har beställt ett uppsägningsbrev av oss och har därmed godkänt en kostnad på 32,00 euro. Dessa kostnader uppstår för att skapa, skriva ut och skicka uppsägningsbrevet.

Skickar inkassokrav på min 12-åriga son

Företaget har skickat en faktura till min 12-åriga son, för en prenumeration jag sa upp genom Nordic Wellness själv för två månader sedan. Dom påstår dessutom att de skickat pappersfakturor, bekräftelsebrev och påminnelser genom min mail. Inget av det här stämmer när jag går genom post eller mail. Som sagt, nu hotar dom min12-åriga son med inkasso. Kommer bestrida det här genom polisanmälan och konsumentverket. Hur det ens är möjligt att dom tar tar emot en sådan uppsägning om den ens vore gjord när den är riktad till en mindreårig vilket är ogiltligt enligt avtalslagen.

9 januari 2025

Svar från Vorderly

Tack så mycket för ditt meddelande. Jag förstår att det inte omedelbart framgick att våra tjänster är förknippade med kostnader. Vi gör vårt bästa för att informera våra kunder på ett så öppet sätt som möjligt. Avgifterna framgår tydligt på vår webbplats och i ansökningsformuläret. Dessutom får du denna information i bekräftelsemailet efter din begäran.

Observera att du på ansökningssidan uttryckligen samtycker till vår avgiftsbelagda tjänst att skicka uppsägningsbrevet per post.

Om du eller den person som lämnat in ansökan är minderårig ber vi dig att skicka med en kopia av identitetshandlingen. Vi ber dig att göra känslig information som BSN, dokumentnummer, passfoto och utfärdande-/utgångsdatum osynlig. Endast fullständigt namn och födelsedatum är nödvändigt för oss.
Efter att ha verifierat åldern, om det behövs, kommer vi att avbryta ansökan.

oseriöst företag

oseriöst företag - påstår att de skickat flera fakturor per mail, vilket jag inte fått, därefter nu per post en påminnelse med adress till supportadress som inte finns och hot om inkasso. De måste ha hackat mina uppgifter när jag sa upp prenumerationen på Aftonbladet.
!. Deras affärsidé att lura folk att betala 400 kr för att få en uppsägning av en prenumeration. Sedan skickar de ut sk påminnelser med tillägg 125 kr. Det finns ingen kontaktmöjlighet och deras betalningsalternativ är suspekta. Har läst att folk som betalt fortsätter få påminnelser.

9 januari 2025

Tack för din recension.

Jag rekommenderar att du kontrollerar din skräppostlåda om du inte har fått de e-postmeddelanden som vi har skickat.
Dessutom kan jag försäkra dig om att det är en engångsbetalning.