Vorderly Omdömen

10 881
TrustScore 3 av 5

2,9

Åter igen INTE betala något. Jag har varit i kontakt med Kronofogden.se som INTE känner till TE. Vidare svarade konsumentverket at bestrida faktura och dom skickade mig mengder med eksempler från pe... Se mer

Jag var på Termation Experts hemsida. Fyllde i och de skulle hjälpa mig att säga upp Myheritage. Jag såg ingen faktura och mitt abonemang blev inte uppsagt trots att de står på hemsidan att jag int... Se mer

Äntligen har allt löst sig! Det tog ett tag med mycket skrivande men nu är allt fixat så tack så mycket och betyget blir nu som det ska vara!

Medel

(10 881)

977 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Åter igen INTE betala något

Vidare svarade konsumentverket at bestrida faktura och dom skickade mig mengder med eksempler från personer som hade kontaktat dom och trots betalning fortsätter TE kräva betald.

25 november 2025

Bästa kund,
Tack för ditt meddelande. Vi har undersökt din situation och har redan skickat två e-postmeddelanden med en möjlig lösning. Detta är vår högsta prioritet och vi gör vårt bästa för att lösa detta åt dig så snabbt som möjligt.

Bluff och scam

Bluff och scam. Skulle säga upp mitt avtal hos Nordic Wellness, och hamnade på TE's sida där man fick intryck av att det var så NW vill att man säger upp avtalet. Så ja, jag fyllde i allt och accepterade. I efterhand visade det sig att 'tjänsten' bestod i att skicka ett pappersbrev till NW med uppsägning (som de dessutom skickade till fel adress) kostade 400 kr. kanske stod det i det finstilta, men oklart och svårt att bevisa i efterhand. NW fick aldrig brevet vilket jag upptäckte några månader efteråt när jag fortfarande betalade månadsavgiften... blev alltså många pengar fattigare på kuppen. Jag har bestridit fakturan gång på gång och får utförliga men ändå papegoj-svar tillbaka. De går på utnötning och skrämsel med inkasso för att få en att betala.

4 november 2025

Bästa kund,
Tack för ditt meddelande. Vi vill gärna lösa detta åt dig så snabbt som möjligt, men tyvärr kan vi inte hitta din information. Kan du skicka ett e-postmeddelande till oss med din beställning eller kundinformation? Då kan vi omedelbart börja arbeta med en lämplig lösning. reviews@terminationexperts.com
Vi ser fram emot att höra från dig!

Inkassohot hem till 12åring

Det kommer fakturor med inkassohot hem till vår 12åring för uppsägning av ett abonnemang hon aldrig haft.
Hon har ingen vetskap om någon beställning av en tjänst.
Termination Experts säger att hon tryckt på godkänn.
Termination Experts kan eventuellt annulera om jag skickar kopior på hennes idhandlingar samt skriver under på att jag tillsammans med Termination Experts kommer driva en juridisk process mot henne om urkundsförfalskning, då hon ska ha kryssat i att hon är 18 enligt dem.

En mycket otrevlig situation de utsätter hela familjen för.

Edit efter svar 20251103:
Haha vilka lögnare, ska vi vara transparent i kommunikationen och dela senaste månadens mejlkonversation som beskriver hur synd ni tycker om barnen?

27 oktober 2025

Svar från Vorderly

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi är mycket ledsna att läsa att du upplevde vår service på detta sätt.

Hos TerminationExperts värdesätter vi transparent kommunikation och en god kundupplevelse. Vi vill gärna förstå bättre vad som gick fel, så att vi tillsammans kan hitta en lämplig lösning.

Vi uppmanar dig därför att kontakta oss via reviews@terminationexperts.com. Vi står redo att tillsammans med dig hitta en lösning och hantera detta på ett noggrant sätt.

Jag skulle säga upp min prenumeration…

Jag skulle säga upp min prenumeration på iForm/Bonnier Publication. Hamnade hos Termination Experts. Enligt dem så har jag beställt en uppsägning två gånger av EN prenumeration. Fick två fakturor men de har inte sagt upp prenumerationen. Ringde själv till iForm och sa upp prenumerationen. Fick då reda på att det inte finns nåt samarbete mellan de två företagen, Bonnier och Termination Experts. Jag har bestridit båda fakturorna från Termination, men de säger att de inte kan kreditera dem. Enligt dem ska jag tydligen betala för en tjänst de inte har utfört, samt att de inte har en överenskommelse med företaget de säger sig utföra uppgifter åt. Vi har mailat fram och tillbaka men de verkar inte ge sig. Om de ville vara kundvänliga så borde de för längesen skrivit och sagt att de krediterar mina fakturor då det blivit ett misstag, eller att jag fått göra jobbet själv. Jag betalar inte för att de ska skicka mig ett uppsägningsbrev. Rent bedrägeri och jag har anmält företaget.

Tillägg:
Jag trodde inte det var möjligt att jag skulle igenom mitt bestridande av mina två fakturor, men den 16/10 skrev de och bekräftade att de annullerat dem. Tack för det Termination Experts.

29 juli 2025

Bästa kund,
Tack för ditt meddelande. Vi har undersökt din situation och skickat ett e-postmeddelande med en möjlig lösning. Detta är vår högsta prioritet och vi gör vårt bästa för att lösa detta åt dig så snabbt som möjligt.

Problem men nu löst!

7 oktober 2025

Riktigt Scam företag

Riktigt Scam företag. Skulle säga upp mitt gym avtal från nordic wellness. Så dök dessa upp.. det framgick inget om att betala. Då det ska inte kosta att säga upp sitt abonnemang. Så nu har jag fått en faktura från dessa scammers.. jag har bestridit. Har även anmält.

12 september 2025

Kära kund,

Tack för ditt meddelande. Vi har undersökt din situation och har nu skickat ett e-postmeddelande med en möjlig lösning. Detta har högsta prioritet för oss och vi gör vårt bästa för att lösa detta så snabbt som möjligt.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Har kontaktat Halebop för att säga upp…

Har kontaktat Halebop för att säga upp 2 abonnemang och det finns bevis på chatt , ok allt gick bra sen efter några veckor får jag 2 fakturor från den Termination Expert på 800 kr vilket är 400 kr per abonnemang och frågan är hur kunde den bluff komma åt minna uppgifter om inte dem har folk inne hos Svenska bolag som jaktar kunder till dem , Har polis anmält den bluff företag , har emailat dem och dem skriver att jag måste betala för dem har jobbat hårt med att säga upp mina abonnemang hos Halebop vilket det fins klart bevis att uppsägningen gic till på Halebopp hemsida genom chat och den Termination expert har ingen inblandning i det hela så länge personalen som jobbar hos halebopp har kontaktat dem själva , det ser ut som en insider jobb , Jag har frågat Termination expert hur kommer dem åt folks uppgifter trots GDPR Sekretess så Halebopp telefoni abonnemang läcker ut info om sina kunder till företag utomlands som i sint tur kräver folk på pengar . Jag ska gå vidare med detta och allt stannar inte här detta ska gå till tingsrätten hur som helst för det är ett Brott mot GDPR om läckta information från ett företag i Sverige som heter Halebopp telefoni mobiler , Personalen hos halebopp säger att jag ska kontakta Terminal Expert vilket jag frågar dem men om jag har sagt upp minna abonnemang hos Haleboop hemsida så säger ni att jag ska kontakta den andra företag , hur som helst Halebopp har avtal med den Terminal Expert och dem tjänar pengar tillsammans , Ena gången säger Terminal expert att dem har ingen anning om min email och andra gånger säger dem att jag ska betala så undvik Halebopp mobil telefoni om ni inte vill ha att göra med Terminal Expert faktura på 400 kr per abonnemang.

10 september 2025

Kära kund,

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss.
Vi har nu granskat din situation och skickat en lösning till dig via e-post.

Vi tar detta på allvar och gör vårt yttersta för att hantera detta på ett korrekt sätt.

Tveka inte att kontakta oss om det finns något annat du vill ta upp.

Varning bedragre!!

!!

Blev min dotter lurad in på deras sida när hon skulle säga upp ett abonnemang, vilket dom inte kan göra. Sen kommer det faktura o bet om att min 12 årlig som inte får ingå avtal eller bli skyldig ska betala annars blir det rättegång.

Tack för ditt meddelande.
Du skriver att din 12-åriga dotter använt vår sida och fått en faktura. Vi vill förtydliga att vi aldrig får personuppgifter utan att de själva aktivt fylls i på vår webbplats. För att en uppsägning ska genomföras måste man dessutom godkänna kostnaden genom att kryssa i två rutor och bekräfta via en knapp märkt med “med betalningsskyldighet”. Utan detta aktiva samtycke skapas ingen uppsägningsbrev och skickas ingen faktura.
Om en minderårig har fyllt i uppgifterna gäller särskilda regler: enligt lag kan barn inte ingå bindande avtal. I sådana fall kan vi skicka dig alla bevisdokument (kopian av uppsägningsbrevet, beställningsbekräftelsen och bevis på postningen) samt ett tvistformulär för att officiellt bestrida beställningen.
Kontakta oss gärna via reviews@terminationexperts.com, så hjälper vi dig vidare med detta.
Vänliga hälsningar
Termination Experts.

Termination Experts är ett blufföretag…

Termination Experts är ett blufföretag som ägnar sig åt bedrägerier. De hotar med Kronofogden och lägger på enorma påminnelseavgifter för en tjänst man inte har beställt och inte fått någon faktura på tidigare.

2 september 2025

Svar från Vorderly

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att du tyckte att vår tjänst var så här.
På TerminationExperts värdesätter vi transparent kommunikation och en positiv kundupplevelse. Vi vill gärna bättre förstå vad som gick fel så att vi kan arbeta tillsammans för att hitta en lämplig lösning.
Vi uppmanar dig därför varmt att kontakta oss på reviews@terminationexperts.com. Vi är redo att diskutera dina funderingar och hantera dem noggrant.

VARNING

Detta är helt absurt. Jag skulle säga upp cvmaker och söker på säga upp cvaker. Får upp en sida där det står just det. Fyller sen i uppgifterna och tror att allt är frid och fröjd. Sen får jag e-post från terminationExperts förstår då att jag anlitat dem att göra något som tog en sekund när jag sa upp det hos cvmaker.
Detta är lagligt och jag får betala 400 kr för detta,men deras tjänst är utformad på ett vilseledande sätt

25 augusti 2025

Tack för din recension.

Du skriver att du trodde att du sade upp ditt Cvmaker-abonnemang direkt hos leverantören, men att du istället hamnade hos oss och blev överraskad av kostnaden.

Vi vill gärna förtydliga att vi är en helt oberoende part. Vi agerar aldrig i samarbete med eller i namn av leverantören. Alla uppgifter lämnas alltid av kunden själv på vår webbplats, och kostnader och villkor visas tydligt i förväg och måste aktivt accepteras (via kryssruta och knappen “med betalningsskyldighet”) innan vi kan utföra tjänsten.

För tydlighetens skull: det är också möjligt att helt kostnadsfritt kopiera uppsägningsbrevet från vår webbplats och själv skicka det till leverantören. Många kunder väljer dock att låta oss göra detta för att få trygghet i att brevet blir korrekt utformat och skickat med post i tid.

Om du vill ta del av bevis för beställningen eller utskicksbekräftelsen, är du välkommen att kontakta oss på reviews@terminationexperts.com.

Vänliga hälsningar

HÅLL ER BORTA FRÅN DEM!

OBS SCAMMERS!!!!!!!!! Det här företaget är inte seriöst. Affärsverksamheten går ut på att ta betalt för något som är kostnadsfritt, dvs avsluta abonnemang, som är grattis i vanliga fall. Genom att köpa sig plats på sökmotorer kommer man till deras sida istället för till företaget man vill avsluta tjänst hos. Sedan får man ett mail om att man ska betala 400 kr och summan ökar om man inte betalar dom, GÖR DET INTE!!!!!!

26 augusti 2025

Bästa kund,
Tack för att du kontaktar oss. Vi är redo att hjälpa dig, men vi behöver ytterligare information.
Kan du skicka oss ditt order- eller kundnummer via e-post? Vi ser till att du får hjälp snabbt. reviews@terminationexperts.com
Med vänliga hälsningar, och tack på förhand!

Bluffbolag

Bluffbolag. De avslutade inte prenumerationen utan jag gjorde det själv. På nätet framgick det inte att det skulle kosta 400-kr. De påstår att de sänder uppsägningsbrev med porto för frimärke. Vem gör det i dag?
Betala inte! Terror på nätet och hot om Kronofogden.

9 augusti 2025

Svar från Vorderly

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Vi är ledsna att höra att du är missnöjd med vår service.

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig för att bättre förstå din situation. Vi uppmanar dig att svara på det e-postmeddelandet så att vi tillsammans kan hitta
en lämplig lösning.

På TerminationExperts strävar vi efter att ge varje kund bästa möjliga support och tar signaler som dina på stort allvar.

Det här företaget är inte seriöst

Det här företaget är inte seriöst. Affärsverksamheten går ut på att ta betalt för något som är kostnadsfritt, dvs avsluta abonnemang. Genom att köpa sig plats på sökmotorer kommer man till deras sida istället för till företaget man vill avsluta tjänst hos. Efter man fyllt i sina uppgifter kommer ingen sammanfattning där det framgår att det finns en kostnad.
Därefter börjar en strid ström av hotfulla mail komma där det läggs på stora straffavgifter och hot om inkasso. Det enda rådet som finns är: betala inte!
De lever på rädsla för att man ska hamna i stora problem med inkasso och juridiska problem. Det finns forum på Facebook om detta företag internationellt och från alla länder kommer samma råd: betala aldrig något till dom!

Tack för ditt meddelande.

Vi beklagar att du upplever situationen på detta sätt. För tydlighetens skull vill vi förklara att vi är en oberoende tjänst och aldrig agerar i samarbete med eller på uppdrag av abonnemangsleverantören.
Våra kostnader visas alltid tydligt på vår webbplats och en beställning kan endast slutföras om kunden aktivt har markerat två kryssrutor och tryckt på knappen som tydligt anger att det rör sig om en betalningsförpliktelse. Utan denna bekräftelse skapas ingen uppsägning och ingen faktura.
När tjänsten beställs upprättar vi uppsägningsbrevet korrekt och skickar det med post till leverantören. Kunden får alltid en bekräftelse per e-post samt ett försändelsebevis som kan användas som underlag för att visa att uppsägningen skickades i tid.

Vi upplyser också på vår webbplats att uppsägningsbrevet kan användas helt gratis om man själv vill skicka det. Många kunder väljer ändå att låta oss hantera processen för att få tryggheten av en korrekt och dokumenterad försändelse.

Om du önskar kan vi utan kostnad skicka dig kopior av ditt brev och försändelsebevis. Hör gärna av dig till oss på reviews@terminationexperts.com, så ser vi till att du får alla underlag.

OBS BLUFF

OBS BLUFF! Detta företag påstår att de avslutat mitt abonnemang på Amazon Prime åt mig och kräver 400 kr i avgift. Amazon Prime samarbetar INTE med tredjepart och de tar ingen avgift för uppsägning av abonnemang. Mitt abonnemang avslutades enkelt och korrekt direkt, så de har aldrig haft hand om min uppsägning. Har anmält bluffen hos Konsumentverket, polisen, banken.

Tack för ditt meddelande.

Vi vill gärna förtydliga att vi är en oberoende tjänst och aldrig agerar på uppdrag av eller i samarbete med Amazon Prime eller någon annan leverantör. Vårt pris visas alltid tydligt på webbplatsen och en beställning kan endast göras om kunden själv har fyllt i sina uppgifter, markerat två kryssrutor och bekräftat med knappen som uttryckligen anger att det är en betalningsförpliktelse. Utan denna aktiva bekräftelse skapas ingen uppsägning och ingen faktura.

Om du menar att du inte själv har beställt vår tjänst, undersöker vi gärna detta tillsammans med dig. Vi kan skicka alla underlag som visar när och hur beställningen gjordes, och vi kan även tillhandahålla ett dispute-formulär så att du formellt kan bestrida beställningen.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på reviews@terminationexperts.com så skickar vi underlagen direkt och hjälper dig att reda ut situationen.

Termination Experts

Fortsätt att bestrida, ge inte upp

Jag som alla andra som blivit lurade av denna bluff företag vill säga att inte ge upp och fortsätta att bestrida fakturan. Jag frågade Chat GPT om hjälp och den här bluff företaget skickade en annullering på fel nummer så jag fortsatte att bestrida och sen fick jag idag en korrekt annullering av fakturan på 400 kr. Så jag vill ge tröst till alla som håller på och bråkar med denna bluff företaget

Tack för ditt meddelande.

Vi beklagar att du upplever situationen på detta sätt. Du nämner att du har bestridit en faktura och att du till slut fått en annullering. För tydlighetens skull vill vi påpeka att vi aldrig får tillgång till personuppgifter utan att kunden själv fyllt i dem på vår webbplats och aktivt godkänt villkoren. Vår tjänst innebär att vi upprättar en korrekt uppsägningsbrev och skickar den per post till leverantören, med bekräftelse och kvitto på detta till kunden.

Vi är en helt oberoende part och agerar aldrig i samarbete med leverantören. Om du vill kan vi gärna skicka dig kopior på de dokument som visar när och vart din uppsägning skickades, så att du själv kan se bevisen.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på reviews@terminationexperts.com så går vi igenom din situation i detalj och ser till att du får alla underlag.

OBS BLUFF!!!

OBS BLUFF! Detta företag påstår att de avslutat mitt abonnemang på Nextory åt mig och kräver 400 kr i avgift. Nextory samarbetar INTE med tredjepart och de tar ingen avgift för uppsägning av abonnemang. Mitt abonnemang avslutades enkelt och korrekt direkt på "Mina sidor", så de har aldrig haft hand om min uppsägning. Jag har blockerat deras återkommande varningar om betalningspåminnelser och hot om inkasso, utan framgång. Nu har jag fått brev hem och påminnelseavgift på 90 kr. De har hotat mig i flera veckor. Jag har anmält till Konsumentombudsmannen och kommer nu att gå vidare och bestrida med hjälp av dem samt polisanmäla.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Termination experts är ett bluff-företag

Detta är ett bluff-företag som försöker ta betalt för gratistjänster, utan att det framgår att det finns en kostnade förknippad med deras s.k. tjänst. Jag har en lång mailkonversation med dem och deras s.k. inkassoföretag Swift Debit Assist. Jag har 15 gånger bestridit deras s.k. krav, och uppmanat dem att ta ärendet till kronofogden, men de fortsätter bara att skicka mail.