Vorderly Omdömen

10 881
TrustScore 3 av 5

2,9

Åter igen INTE betala något. Jag har varit i kontakt med Kronofogden.se som INTE känner till TE. Vidare svarade konsumentverket at bestrida faktura och dom skickade mig mengder med eksempler från pe... Se mer

Jag var på Termation Experts hemsida. Fyllde i och de skulle hjälpa mig att säga upp Myheritage. Jag såg ingen faktura och mitt abonemang blev inte uppsagt trots att de står på hemsidan att jag int... Se mer

Äntligen har allt löst sig! Det tog ett tag med mycket skrivande men nu är allt fixat så tack så mycket och betyget blir nu som det ska vara!

Detta är helt absurt. Jag skulle säga upp cvmaker och söker på säga upp cvaker. Får upp en sida där det står just det. Fyller sen i uppgifterna och tror att allt är frid och fröjd. Sen får jag e-post... Se mer

Medel

(10 881)

977 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

rekommenderas

Tacksam för snabb respons och hjälp med mitt problem.

1 augusti 2025

Bästa kund,
Tack för ditt meddelande. Vi har undersökt din situation och skickat ett e-postmeddelande med en möjlig lösning. Detta är vår högsta prioritet och vi gör vårt bästa för att lösa detta åt dig så snabbt som möjligt.
Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Varning bedragre!!

Varning bedragre!!
Blev lurad in på deras sida när jag skulle säga upp ett abonnemang, vilket dom inte kan göra.
Sen kommer det trakasserier o hot om att jag ska betala annars blir det rättegång.

8 augusti 2025

Tack för din recension.

Du skriver att du hamnade på vår webbplats när du ville säga upp ett abonnemang och att du därefter har fått krav på betalning. Vi vill gärna förtydliga: vi är en helt oberoende tjänst. Vi agerar aldrig i namn av eller i samarbete med leverantören. Vår roll är att korrekt upprätta uppsägningsbrevet och skicka det med post till leverantören, baserat på de uppgifter som kunden själv anger på vår webbplats.

Alla kostnader och villkor visas alltid tydligt i förväg och måste aktivt accepteras (genom kryssruta och knappen “med betalningsskyldighet”) innan vi levererar vår tjänst. Fakturan skickas först efter att tjänsten har utförts. Påminnelser och eventuella avgifter följer endast om en faktura förblir obetald.
Om din leverantör ännu inte har behandlat uppsägningen skickar vi gärna ditt bevis på utskick igen och kan – om det har gått mer än 30 dagar – även posta uppsägningsbrevet på nytt utan extra kostnad.

Kontakta oss gärna på reviews@terminationexperts.com så kan vi gå igenom ditt ärende tillsammans.

Vänliga hälsningar
Termination Experts

VARNING VARNING för Termination…

VARNING VARNING för Termination Experts, ett BLUFFÖRETAG!
Det här företaget är en ren bluff! Först och främst stod det inte att tjänsten kostade. För det andra fick Termination experts det att verka som de hade ett samarbete med företaget där avtalet skulle sägas upp. Sedan har de inte fullföljt det tjänsten erbjöd, att säga upp ett avtal hos en annan part. Det har nu gått tre månader och mitt avtal är fortsatt aktivt. Istället kommer de med nya svar samt betalningspåminnelser där de menar att de inte ansvarar för att tjänsten ska bli uppsagd utan endast skickar ett brev. Ett brev som inte kommit fram till till företaget där avtalet skulle sägas upp. Har ringt dit en gång i veckan sedan termination experts sa att brevet hade skickats. Inget brev har kommit. Detta klagomål har jag tagit upp till Termination experts som menar att de inte ansvarar för att avtalet ska bli uppsagt, vilket är en lögn till vad de sa tidigare. Senast idag fick jag en ytterligare påminnelse. Hade det varit så att avtalet faktiskt hade sagts upp, även om det skulle kosta, vilket inte framgick på deras hemsida, så är det fortfarande lurendrejeri men då hade de i vart fall fullföljt vad deras tjänst erbjöd, ett avslut av avtal hos företaget i fråga.
Istället vill de ha betalt för en ren lögn. De erbjuder den absolut sämsta tjänsten som är en ren och total bluff! Senast idag fick jag återigen en betalningspåminnelse även fast jag bestridit fakturan.
Jag kommer fortsätta bestrida samt anmäla detta blufföretag.

2 juni 2025

Tack för ditt meddelande.
Vi vill betona att kostnaden för vår tjänst alltid framgår tydligt innan en beställning slutförs och måste aktivt godkännas av kunden. Utan detta godkännande skickas inget brev.
Vår tjänst består i att korrekt upprätta en uppsägningsskrivelse och skicka den med post. Själva behandlingen av uppsägningen sker alltid hos leverantören. Om de inte har registrerat uppsägningen kan vi kostnadsfritt skicka dig bevis på att brevet skickades och, om du vill, även skicka brevet igen utan extra kostnad.
Vi vill gärna gå igenom ditt ärende tillsammans med dig och se till att du får alla handlingar. Vänligen kontakta oss på reviews@terminationexperts.com så hjälper vi dig vidare.

TerminationExperts är bedragare

TerminationExperts är inget annat än bedragare. Deras affärsidé är att kräva folk på pengar för en påstådd tjänst. Kriminella är vad de är.

4 november 2024

Tack för ditt meddelande.
Vi vill betona att kostnaderna för vår tjänst alltid visas tydligt innan en beställning slutförs och att varje kund aktivt måste acceptera dessa villkor innan vi upprättar och skickar en uppsägningsskrivelse. Utan ett sådant godkännande genomförs ingen beställning.
Vår tjänst består i att korrekt utforma uppsägningsbrevet och skicka det med posten. Beviset för försändelsen har skickats till dig via e-post och kan alltid begäras igen hos vår kundtjänst.
Om du vill ser vi gärna över ditt ärende i detalj och skickar dig dokumentationen på nytt. Kontakta oss gärna på reviews@terminationexperts.com så hjälper vi dig vidare.

Obs!bluff företag

Obs!bluff företag

Tack för ditt meddelande.
Vi vill klargöra att kostnaderna för vår tjänst alltid visas tydligt i förväg och att varje kund aktivt måste acceptera villkoren innan vi utformar och skickar en uppsägningsskrivelse. Utan detta samtycke genomförs ingen beställning.
Vår tjänst består i att korrekt upprätta och skicka uppsägningsbrevet per post. Beviset för försändelsen skickas alltid via e-post och kan begäras igen när som helst från vår kundtjänst.
Om du vill kan vi gärna se över ditt ärende i detalj och skicka dig dokumentationen på nytt. Kontakta oss gärna på reviews@terminationexperts.com så hjälper vi dig vidare.
Termination Experts

Lurendrejeri företag som tar 400 kronor…

Lurendrejeri företag som tar 400 kronor för något du kan göra GRATIS, exakt lika lätt!!
BLUFF BLUFF BLUFF

29 juli 2025

Tack för ditt meddelande.
Vi vill understryka att Termination Experts är en oberoende uppsägningsservice och inte är kopplad till leverantörerna själva. Kostnaderna för vår tjänst visas alltid tydligt i förväg och måste aktivt accepteras av kunden innan vi upprättar och skickar en uppsägningsskrivelse. Utan detta godkännande genomförs ingen beställning.
Vår tjänst består i att korrekt utforma uppsägningsbrevet och skicka det med posten. Beviset för försändelsen skickas alltid via e-post och kan när som helst begäras igen från vår kundtjänst.
Om du vill kan vi gärna se över ditt ärende och skicka dokumentationen på nytt. Vänligen kontakta oss på reviews@terminationexperts.com så hjälper vi dig vidare.

Oseriöst och olagligt

Företagets metoder är oseriösa och olagliga eftersom konsumenten blir vilseledd vid beställningen, oavsett om de påstår sig ha skickat ett brev eller inte. Deras webbplats följer inte EU:s konsumentskyddsdirektiv, bland annat eftersom beställningsknappen inte tydligt anger att det är ett köp.

Nu när jag gått in och lusläst allt på deras hemsida hittar jag en mängd anmärkningsvärda detaljer. Den korrekta valutakoden enligt internationell standard (ISO 4217) är SEK för svenska kronor, inte Skr som Terminationexperts angett. Att ett företag som påstår sig vara professionellt använder en felaktig valutabeteckning stärker bara intrycket av att de inte är seriösa och inte följer regelverk. Hur ska man ens kunna betala med en låtsasvaluta som inte existerar? Redan här faller deras krav och deras case.

Dessutom gäller enligt lag att betalning ska ske direkt vid avtalets ingående. Att kräva betalning först 15 dagar senare, utan att konsumenten förstått vad som köpts, är i strid med reglerna. Det är alltså inte tjänsten i sig som är problemet – det är deras affärsmetoder som är olagliga.

Jag har bett en jurist specialiserad på tvisträtt att titta på frågan, och det är uppenbart att TerminationExperts inte skulle våga ta detta rättsligt eftersom de skulle förlora direkt. Ett sådant rättsfall skulle bilda ett prejudikat som innebär att alla som betalat under liknande omständigheter har rätt att få tillbaka sina pengar.

Jag tänker därför inte betala något och kräver en skriftlig ursäkt samt bekräftelse på att jag inte behöver betala. Tills jag får detta kommer jag fortsätta skriva recensioner, engagera mig i att informera och sprida kunskap om hur konsumenter kan agera, samt sprida varningar om företagets metoder.

Hundratals vittnesmål från drabbade konsumenter visar att detta inte är ett enskilt fall utan ett systematiskt arbetssätt där människor pressas att betala för något de inte förstått att de köpt. Jag uppmanar alla att betala ingenting, bestrida fakturan, anmäla till Konsumentverket och polisen, samt rapportera till internationella sajter som Action fraud.

15 augusti 2025

Bästa kund,

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss.
Vi har nu undersökt din situation och skickat en lösning till dig via e-post.

Vi tar detta på allvar och gör allt vi kan för att lösa problemet.
Tveka inte att kontakta oss om det är något annat som du undrar över.

Hantering av scam faktura från detta företag.

Då detta är ett scamföretag, vill jag ge lite feedback hur kunder kan bete sig om de får fakturor härifrån.

Bestrid kravet skriftligt och vägra betala.

Hittills har inget av bluffbolagens hot lett till verkliga konsekvenser, enligt Kronofogdemyndighetens genomgång.

Davor Vuleta, privatekonomisk talesperson på Kronofogdemyndigheten, har ett lugnande besked efter en färsk genomgång av myndighetens register.

”Vår erfarenhet är att de bolag som sysslar med tveksamma metoder drar sig för att skicka krav till oss. Det kostar pengar att ansöka om betalningsföreläggande, de vet att de kan bli granskade och att ärenden vid bestridande skickas till tingsrätten”, säger han till Dagens Nyheter.

Ref: Googla: 'bluffbolagen-kommer-med-nya-krav-men-radet-ar-att-inte-betala' och gå in på DN's sida.

Uppdatering:
Dessutom använder de Trustpilots ifrågasättandefunktion för att få bort negativa recensioner. Tråkigt att Trustpilot understödjer scam på det viset.

12 augusti 2025

Bästa kund,
Tack för att du kontaktar oss. Vi är redo att hjälpa dig, men vi behöver ytterligare information.
Kan du skicka oss ditt order- eller kundnummer via e-post? Vi ser till att du får hjälp snabbt. reviews@terminationexperts.com
Med vänliga hälsningar, och tack på förhand!

Fruktansvärt företag som endast vill åt…

Fruktansvärt företag som endast vill åt dina pengar.

De säger att infomationen ang summa pengar det ska kosta framgår när man ska säga upp något. Men det gör det inte. Fruktansvär kundtjänst. Det dom gör kan du enklet göra själv. Dom tar betalt för ingenting. luffare!

11 augusti 2025

Kære kunde,

Tak for din besked. Vi har undersøgt din situation og har nu
sendt dig en e-mail med en mulig løsning. Dette har vores højeste prioritet, og vi gør vores bedste for at løse problemet så hurtigt som muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Detta var svaret jag fick när jag skrev…

Detta var svaret jag fick när jag skrev och förklarade att jag ej har för avsikt att säga upp något abonnemang.
OCH DÄRFÖR VILL ATT DOM TAR BORT KRAVET PÅ BETALNING.
Hej Marguerite,

Tack för att du hör av dig och förklarar din situation. Jag förstår att det känns förvirrande att få fakturor och påminnelser när du inte haft för avsikt att säga upp något abonnemang.

Jag vill förtydliga att TerminationExperts är en oberoende tjänst som hjälper privatpersoner att skicka uppsägningsbrev till olika företag. Vi är inte själva Prime eller någon del av deras organisation, utan vi skickar endast uppsägningsbrevet på uppdrag av våra kunder.

I vårt system finns en beställning gjord med dina uppgifter (namn, adress och e-post) den 17 juni 2025, där du har begärt att vi ska skicka ett uppsägningsbrev till Prime. Brevet skickades per post den 20 juni 2025. Här kan du se och ladda ner själva uppsägningsbrevet: Ladda ner uppsägningsbrev. Du kan även se fakturan här: Visa faktura.

Vid beställningen har du bekräftat våra villkor och godkänt att tjänsten innebär en avgift, samt att du avstår från ångerrätten för att brevet ska skickas omedelbart. Eftersom tjänsten har utförts och brevet skickats, kvarstår betalningsskyldigheten även om du inte längre önskar säga upp ditt abonnemang. Det totala beloppet som återstår att betala är 575 kr, inklusive påminnelseavgifter. Du kan betala direkt via denna länk: Betala faktura.

Du kan läsa mer om tjänsten och villkoren här: Produktinformation Prime.

Om du har anledning att tro att någon annan har gjort beställningen i ditt namn, vänligen återkom med en konkret förklaring så att vi kan undersöka detta vidare.

Tveka inte att återkomma om du har fler frågor eller behöver ytterligare information.

8 augusti 2025

Bästa kund,

Tack för ditt meddelande. Vi vill gärna lösa detta så snabbt som möjligt, men tyvärr kan vi inte hitta dina uppgifter. Kan du skicka ett e-postmeddelande med dina order- eller kunduppgifter? Då kan vi omedelbart börja arbeta med att hitta en lämplig lösning. reviews@terminationexperts.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Bluff..

Bluff..
Beställde faktiskt tjänsten och betalade fakturan som tillkom. Dock hävdar dom nu att det inte kommit in någon betalning och uppger ett helt annat ordernummer än vad som jag har både i mejl och pdf faktura. Det går fram och tillbaka med att dom vill se bevis och även vid ett tillfälle sa att det är fel på deras system och mitt ärende är avslutat. Men påminnelseavgifter mm. fortsatte komma. En riktig soppa alltså.. rekommenderar att ni som läser detta gör allt i er makt att inte ens så lite som att gå in på deras hemsida.

6 augusti 2025

Bästa kund,
Tack för att du tog dig tid att skriva till oss.
Vi har granskat din situation och skickat en lösning till dig via e-post.
Vi tar detta på största allvar och gör allt vi kan för att lösa detta på rätt sätt.
Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor.

Termination Experts skickar faktura på…

Termination Experts skickar faktura på tjänst som jag inte beställt. Aldrig hört talas om det här företaget innan bluffakturan kom. Jag bestrider och bestrider utan resultat och de hotar om inkasso

4 augusti 2025

Bästa kund,
Tack för att du kontaktar oss. Vi vill gärna hjälpa dig så snabbt som möjligt, men vi behöver ytterligare information från dig.
Kan du skicka ett e-postmeddelande till oss med ditt ordernummer eller din kundinformation? Vi tar itu med det direkt. reviews@terminationexperts.com
Tack på förhand – vi finns här för dig!

Samma upplevelse som dem flesta andra…

Samma upplevelse som dem flesta andra som har recenserat (TE)
Skulle säga upp Amazon Prime och hamnade på deras sida. De använde sig av Amazon Prime logga och det kallas vilseledande marknadsföring.
Jag kontaktar dem redan dagen efter händelsen och talar om att deras tjänst inte är något som jag vill ha. Står nu i samma situation och bestrider fakturan. När man har bestridit en faktura betraktas den som tvist och de har då ingen rätt att fortsätta med påminnelse avgifter och hotelser om inkasso.
Ser idag att dem (TE) har ändrat sin webb layout och plötsligt är grundavgiften 275kr. Känner mig enbart lurad och hoppas verkligen att det inte ska behöva bli fler i samma situation. Så skamligt att lura folk på detta sätt.
Tack för ert svar – men jag har redan bestridit fakturan flera gånger, både via mejl och i kontaktformulär, utan att ni har lyssnat. Trots detta har ni fortsatt att skicka påminnelseavgifter och hot om inkasso.

Att ni här skriver att man bara ska kontakta er för att ”reda ut det” ger en missvisande bild för andra som läser detta. Jag har kontaktat er direkt efter att jag insåg att det inte var Amazon jag hade att göra med – men ni valde ändå att kräva betalning för en tjänst jag aldrig medvetet beställde.

Era tidigare webbsidor visade Amazon Prime-logga och liknande design, vilket är vilseledande marknadsföring. Det är inte tillräckligt att gömma villkor i små bokstäver. Jag har sparat skärmdumpar som bevis.

Jag står fast vid att detta är en vilseledande tjänst som utnyttjar konsumenter

2 augusti 2025

Svar från Vorderly

Vi beklagar att du har fått denna upplevelse av vår tjänst. Vi vill tydliggöra att vi endast skickar en faktura när en uppsägning aktivt har beställts och bekräftats via vår webbplats. Under beställningsprocessen visas alltid priset innan du godkänner, och beställningen behandlas först efter att du själv har gett ditt uttryckliga samtycke.
Om du anser att du inte har beställt tjänsten, eller om du har bestridit fakturan, ber vi dig kontakta oss på reviews@terminationexperts.com med fakturanummer eller den e‑postadress som användes vid beställningen. Vi kan då kontrollera hur ordern skapades och vid behov makulera den.

Vi är angelägna om att reda ut missförstånd direkt med berörda personer och säkerställa att varje ärende hanteras korrekt.

Bara bluff

Bara bluff ! Vilseledande information.
Finns över 1000 anmärkningar hos konsumentverket.
De råder att inte betala/själv drabbad.

1 augusti 2025

Svar från Vorderly

Vi beklagar att du upplever vår tjänst på detta sätt. Vi vill förtydliga att vi endast skickar en faktura när en uppsägning aktivt har beställts och bekräftats via vår webbplats. I samband med bekräftelsen visas alltid priset och du måste godkänna villkoren innan beställningen behandlas.
Om du anser att du inte har beställt tjänsten eller vill att vi granskar ditt ärende, kan du kontakta oss på reviews@terminationexperts.com med fakturanummer eller den e‑postadress som användes vid beställningen. Vi går då igenom ärendet och ger dig en tydlig förklaring.

Vi levererar den tjänst som har beställts och tar gärna direkt dialog för att reda ut eventuella missförstånd.

Bluff företag!!

Bluff företag!!! Akta er!!! Sa upp mitt Disney plus i juni och det ska vara gratis. Sen några veckor senare får jag en faktura från detta bluff bolag att jag har en faktura på 400! Betalde inte och mailade de och bestred fakturan och anmälde till konsumentverket. Nu får jag brev hem om att fakturan har höjts till 575!! Snälla ska inte kosta en krona att säga upp ett abonnemang! Dessa bara luras! Kommer bestrida ännu mer och ger de sig inte så polisanmäler jag!

14 juni 2025

Tack för din recension.

Vi förstår att du är frustrerad över situationen. Vår tjänst är en betaltjänst där vi på uppdrag av kunden skapar och skickar ett juridiskt giltigt uppsägningsbrev till det företag som kunden väljer att säga upp ett abonnemang hos. Det är tydligt angivet på vår webbplats att tjänsten kostar, innan beställningen bekräftas.

Vi är inte anslutna till Disney+ eller andra företag, och vi hävdar inte att uppsägning via oss är den enda vägen. Vår tjänst är till för de som vill ha hjälp att säga upp enkelt och juridiskt korrekt. Att en organisation även accepterar gratis uppsägning via sina egna kanaler påverkar inte det faktum att vi redan har levererat vår tjänst.

Att kalla oss för "bluff" är något vi kraftigt motsätter oss. Om du anser att något är fel i ditt ärende eller vill få uppsägningsbrevet skickat på nytt, ber vi dig att kontakta vår kundtjänst via support@terminationexperts.com så hjälper vi dig vidare.

Teamet på Termination Experts

Termination Experts : en fälla

Termination Experts säljer tjänster som de inte har juridisk rätt att genomföra. SEdan får man en faktura på 400 kr för att har skickat ett brev som inte lett till någob uppsägning av tjänsten. DEtta företag är en fälla
Så här skriver Kivra:

Tindra (Kivra)
25 juli 2025 14:35 CEST

Hej Anna!

Vi har mottagit ett brev från ett företag gällande att du önskar att avsluta tjänsten.
Kivra samarbetar inte med detta företag gällande avslut av konton. Det fungerar således inte att säga upp tjänsten hos oss, genom dem.
Med amdra ord TE kan ej utföra uppdraget som den vill ta betald för.

Svar från Vorderly

Tack för att du delar din upplevelse – vi förstår att situationen känns frustrerande och beklagar att du upplever det så.

Vi vill gärna förtydliga att vår tjänst består i att skapa och skicka ett uppsägningsbrev å kundens vägnar. Det innebär att tjänsten anses vara levererad direkt efter beställningen, även om mottagaren (exempelvis ett abonnemangsföretag) inte hanterar uppsägningen som förväntat.

Vi kan tyvärr inte påverka hur lång tid det tar för organisationen att behandla uppsägningen eller om de ställer ytterligare krav. Men vi står bakom vår tjänst och erbjuder enligt vår nöjdhetsgaranti att skicka brevet igen kostnadsfritt om ingen bekräftelse mottagits inom 30 dagar. Du kan då kontakta vår kundtjänst via support@terminationexperts.com så hjälper vi dig gärna vidare.

Vi beklagar att du upplever vår tjänst som en "fälla", men vi försäkrar att vi inte tar betalt utan att en faktisk beställning gjorts och att vi alltid informerar tydligt om kostnaden före bekräftelse.

Kundservice

Scam företaget Termination Expert

Idag fick jag besked att efter att hotat med straffavgifter så är de plötsligt villiga att betala tillbaka mina pengar som en gest av goodwill.
Jag har svårt att tro att det betyder att jag slipper att ha något med Termination Experts i framtiden.
Men hoppet har jag trots allt kvar.

Svar från Vorderly

Tack för din recension. Vi förstår att du känner dig tveksam efter hur allt har utvecklat sig. Vi vill dock bekräfta att din återbetalning har genomförts som en ren goodwill-gest, just för att undvika ytterligare irritation eller osäkerhet.

Det innebär också att ärendet är avslutat hos oss – du kommer alltså inte att få några fler fakturor, påminnelser eller annan kommunikation från vår sida relaterat till detta.

Om du trots detta skulle ha några frågor eller uppleva något oväntat, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig.

Teamet på Termination Experts