Åter igen INTE betala något. Jag har varit i kontakt med Kronofogden.se som INTE känner till TE. Vidare svarade konsumentverket at bestrida faktura och dom skickade mig mengder med eksempler från pe... Se mer
Jag var på Termation Experts hemsida. Fyllde i och de skulle hjälpa mig att säga upp Myheritage. Jag såg ingen faktura och mitt abonemang blev inte uppsagt trots att de står på hemsidan att jag int... Se mer
Äntligen har allt löst sig! Det tog ett tag med mycket skrivande men nu är allt fixat så tack så mycket och betyget blir nu som det ska vara!
Detta är helt absurt. Jag skulle säga upp cvmaker och söker på säga upp cvaker. Får upp en sida där det står just det. Fyller sen i uppgifterna och tror att allt är frid och fröjd. Sen får jag e-post... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
‼️Bluffbolag‼️
Har bestridit alla fakturor som dom skickar via både mail och SMS även polisanmält allt och anmält till Konsumentverket. Får aldrig några svar på mina frågor när dom skickar sina hot och nu står det att ansökan är stängd och nu är det två fakturor helt plötsligt. Betalar inte en krona till dom då jag inte använt deras tjänst. Får väl helt enkelt byta mailadress och telefonnummer så man slipper dom små lössen.🕷️

Svar från Vorderly
Jag har skrivit två tidigare omdömen om Termination Experts, där jag har beskrivit deras bedrägliga verksamhet. Nu har det dykt upp ytterligare en grej... Jag har haft massor med mejlkontakt med dem, där jag har bestridit fakturan, fått påminnelser, bestridit igen osv..
Upptäckte idag att det som var en faktura från början plötsligt hade blivit två, så SE UPP FÖR DET! Det gäller att bestrida allt!

Svar från Vorderly
Gå inte in på denna sida om du ska säga upp ett abonnemang! Det kommer att kosta dig 400 kr! Helt sjukt! Sidan kommer upp först, så du kommer inte att kunna överklaga!
Bluff! Bluff!

Svar från Vorderly
Jag hade aldrig läst eller hört talas om Termination Experts till jag fick två stycken mail från dem den 26.maj.De krävde 400kr på varje majl ..Olika nummer men samma sak Jag hade en preskription på Aftonbladet plus som sade upp själv
Nu kräver de betalning för att de hjälpt mig att avsluta prenumerationen !
Jag kontaktade Aftonbladet och de säger att de varnar för Termination Experts Det koster ingenting att säga upp tidningen
Jag sa till Termination Experts att jag betalar inte för bluff-faktura.
Då fick jag två nya mail i dag med krav på extra betalning

Svar från Vorderly
Blufföretag som döljer information om att tjänsten kostar och att jag som konsument säger upp ångerrätten. Dessa två väldigt viktiga saker framgår enbart i det finstilta och är inte tydligt.

Svar från Vorderly
Blufföretag. Skulle säga upp ett abonnemang på boxershorts. Såg ingen information att det skulle kosta något. Och trodde även att detta var en tjänst associerad med företaget som sålde boxershorts. Nu har jag fått en faktura på 400 kr för en tjänst som man kan säga upp gratis själv.
Har bestridit fakturan och gjort en polisanmälan och även anmält till konsumentverket.

Svar från Vorderly
Detta är ett blufföretag som lurar kunder till sig. Jag har blivit lurad och fick lov att betala 400kr till dem. De skickar ett påminnelse till mig nästa månad med ännu större belopp. Har anmält dem till Konsumentverket!
Var försiktiga!

⚠️ VARNING – Undvik detta företag! ⚠️
Jag rekommenderar starkt att INTE handla från detta företag. De lurar folk på pengar och skickar ut fakturor på saker man inte har beställt eller godkänt. När man försöker kontakta dem för att reda ut det får man dålig eller ingen hjälp alls – istället börjar de hota med inkasso.
Hela upplägget känns väldigt oseriöst och otryggt.
Handla INTE härifrån! Spara dig själv tid, pengar och huvudvärk.
Detta har polisanmälts

TILL ALLA
Polisanmäl när ni får en faktura. Varje gång, hela tiden. Bestrid. Men vad ni inte ska göra är att betala.
Skickar de via mail, blockera eller radera Mailadressen du har. Skickar de brev, kasta skiten utan att öppna.

Svar från Vorderly
Om jag kunde ge 0 stjärnor så skulle jag ge det….. ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️blufföretag lurar folk på pengar. Betala inte… dom skickar fakturor oavsett om du betalar eller inte. Jag kom in av misstag på deras hemsida sen efter har dom börjat skicka faktura på 400 kr som dom höjer hela tiden och säger dom ska skicka vidare till inkasso. blufföretag som scamar folk. Fy era tragiska idioter. Hoppas ni åker dit… Kommer att polisanmäla er. Scam scam scam scam scam‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Svar från Vorderly
Termination experts/Cvmaker.se lurar människor. Efter några timmars användning av deras tjänster skickar de fakturor på 400 kronor. Och när någon börjar protestera så hotar de med påminnelseavgift. Detta företag borde förbjudas i Sverige. Mitt betalningsnummer är : NMSE3473924135. Azeri. A...
Termination experts/Cvmaker.se are scamming people. After a few hours of using their services, they send invoices for SEK 400. And when someone starts to protest, they threaten with a reminder fee. This company should be banned in Sweden. My payment number is : NMSE3473924135

Svar från Vorderly
Det känns som ett bedrägeriföretag !!
Jag har fått en påminnelsefaktura trots att jag aldrig mottagit någon tidigare. Ni påstår att den skickats tre gånger, vilket inte stämmer.
Fakturan gäller uppsägning av Fitness24Seven, men jag har själv avslutat medlemskapet direkt med dem. Jag har även bekräftat med Fitness24Seven att de inte har något samarbete med er längre.
Jag mejlade er igår men har inte fått svar. Om detta inte löses omgående kommer jag att anmäla ärendet vidare.

Svar från Vorderly
Termination experts är ett bluff företag. Skickat en påminnelse till dottern på 400 kr och 175 kr i inkassoavgift. Detta på en faktura från Lux plus på en sminkprodukt för 58 kr som swishbetalades samma dag som den beställdes. Man blir tydligen medlem utan vetskap. Detta faktureras sedan.
Efter varit i kontakt med polis samt konsumenverket ska denna faktura ej betalas utan bestridas.Viktigt att man bestrider dessa fakturor!!

Svar från Vorderly
Ett riktigt hemskt bluff företag. Dom har hemsidor som liknar seriösa företag när man ska säga upp sitt abonemang och det står i långt ner i godkänandet att man måste betala en viss summa. Akta er, vi ska sätta dit dom!!!!

Svar från Vorderly
Nu har det bytt taktik att skicka faktura med krav genom att slicka från ett nytt håll SwiftDebtAssist. Detta är lika mycket bluff nu som det var tidigare. Jag har bestridit denna faktura för att jag har forfarande inte sagt upp mina prenumerationer genom Termination. Någon som polisanmält detta ännu?

Svar från Vorderly
Jag har blivit lurad av detta företag, vill varna alla . Har anmält till konsumentverket. De har tagit betalt för uppsägning av Disney plus, utan att det tydligt framgått att de tar betalt 400kr för tjänsten. Nu hotar de med inkasso.

Svar från Vorderly
Har aldrig hört om denna företag tills jag fick mejl om att ” Trots tidigare varningar har vi tyvärr fortfarande inte mottagit någon betalning för fakturan avseende upprättandet och utskickandet av ditt uppsägningsbrev. Inkassokostnader på 350,00 kr har redan lagts till det utestående beloppet som blir 750kr”.
De påstår att de har skickat varningar tidigare vilket inte stämmer och det handlar om faktura jag har betalat till NordVPN för 5 månader sen och därefter avslutad tjänsten. Jag har aldrig haft avtal med de och nu påstår de att jag ska betala 750kr inom 5 dagar annars skickas det till inkasso . Bluff företag och kommer polis anmäla de

Svar från Vorderly
Ett bedrägeri, har ni fått faktura från dom bestrid den via konsumentverket och polisen
Finns tyvärr inget att göra! Betala inte