Vloerschuurmeester Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben sterk overwogen om onze bilinga vloer te verwijderen, en kurk of vinyl te laten leggen.Toch de gok (?) genomen deze door Jeffrey te laten afschuren en opnieuw te lakken. Beste beslissing eve... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hadden niet durven hopen dat de vloeren in ons nieuwe huis zo mooi konden worden. Tien lagen oude troep en verf werden verwijderd en een super mooie houten vloer kwam te voorschijn. Pittige klus me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super ervaring met Jeffrey! Reageert snel, denkt mee, helder en duidelijk in verwachtingen en communicatie. En niet onbelangrijk: het resultaat is fantastisch. Hij heeft onze rode tropisch houten vloe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Via advertenties op Instagram op Jeffrey/Vloerschuurmeester gekomen en kan de top reviews alleen maar onderschrijven. Fantastisch werk geleverd, voortraject was duidelijk, keurig op tijd en keiharde w... Se mer

Företagsinformation

1. Trägolvsrenovering

Skrivet av företaget

Vloerschuurmeester renoveert houten vloeren. Wij zijn een specialist in het schuren, polijsten en behandelen met lak/olie/wax.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

48 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Een aanrader!

Een aanrader! Zijn communicatie is helder, het plan is goed en de oplevering nog beter. Niets op aan te merken. Binnen 3 lag de vloer er als nieuw bij!

4 juni 2025

Heel prettige communicatie

Heel prettige communicatie. Analyse oude vloer heel duidelijk. Eikenvloer weer als nieuw! Advies uitstekend (3xmat gelakt en later “dweilen” met geadviseerde reinigingsmiddelen). Ik heb nog geadviseerd om deze spullen ook te leveren

20 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vloerschuurmeester is een terechte titel!

Jeffrey heeft bij mij mijn huiskamervloer gerenoveerd.
Een hele slechte lelijke vloer heeft hij omgetoverd in een pareltje van een vloer.
Normaal overdrijf ik niet zo met woorden, maar nu vond ik dat echt nodig.
Jeffrey werkt zeer nauwkeurig. Óók de kleine hoekjes en om leidingen heen.
Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat en kan Jeffrey aan iedereen van harte aanbevelen als je ook over een vloerrenovatie nadenkt.

5 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vloer is weer als nieuw!

Jeffrey is een vakman. Je kunt goed afspraken maken met hem, hij reageert snel en is zorgvuldig.
Hij heeft onze vloer, die flink wat vlekken en schades had, weer helemaal omgetoverd tot nieuwstaat. Hij werkt zorgvuldig en schoon. Hij levert kwaliteit voor een redelijke prijs. Ik kan hem zeer aanbevelen!

15 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met het resultaat

Heel blij met het resultaat. Jeff is een vakman. Hij heeft oog voor detail, werkt verzorgd en is flexibel. De vloer is weer als nieuw. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!

1 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onze vloer is prachtig geworden!

Onze vloer is prachtig geworden! Jeffrey denkt lekker mee wat de beste oplossing is voor het gewenste resultaat. Hij communiceert goed en werkt snel, ik zou hem zeker volgende keer weer vragen, wat mij betreft een aanrader :-)

25 april 2025

De vloerschuurmeester: vakmanschap

Jeff heeft met vakmanschap, enthousiasme en heel hard werken mijn houten vloer geschuurd en in de olie gezet. Hij heeft zelfs zijn zondag er aan besteed. De vloer ziet er nu weer fantastisch uit. Ik beveel hem van harte aan.

27 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed werk, eerlijke prijs!

Top ervaring met Jeffrey! Wij waren op zoek naar een betrouwbare partij die onze houten vloer (30m2) zou kunnen schuren en oliën. Ik kwam een advertentie tegen van de Vloerschuurmeester via instagram en heb een bericht gestuurd. Communicatie liep prima, we werden zowel op voorhand als ter plaatse goed geadviseerd en het werk was vlot verlopen!
Er is goed werk geleverd voor een eerlijke prijs en we zijn erg blij met het eindresultaat. Aanrader!

20 april 2025

Vloer renovatie.

Jeffrey heeft bij ons onze eikenhouten vloer gerenoveerd en hij ziet er als nieuw uit. Wij zijn ontzettend tevreden over zijn werkzaamheden en het resultaat is fantastisch.

4 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Komt afspraak niet na

Jeffrey van Delft hebben we gebeld en hij zou afgelopen maandag tussen 4 en half 5 langskomen.
Wij zijn ervoor thuis gebleven, maar hij is niet gekomen en heeft deze hele week ook niet van zich laten horen.
Moet kunnen vertrouwen op een afspraak, anders gaat het niet door.

4 april 2025

Top ervaring! Prachtig resultaat

Op aanrader van vrienden, Jeff gevraagd om onze lamelparketvloer te behandelen; schuren, polijsten en lakken. De vloer was in een slechte staat en Jeff heeft het echt prachtig gemaakt! Contact was ook erg fijn. Zeer goede prijs/kwaliteit en kwam afspraken na. Top ervaring! Echt een vakman.

2 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeker aan te raden: kundig, vriendelijk en betrouwbaar

Bij de koop van onze woning was de vloer verwaarloosd. Jeffrey heeft er weer een prachtige vloer van gemaakt. Toen later bleek dat op sommige plekken de vloer toch nog mooier kon, is hij weer bij ons langsgekomen en heeft hij de boel hersteld. Hij reageert snel, is duidelijk en komt zijn afspraken na. Daarnaast ook een supervriendelijke vent. We zouden hem zeker aanraden (hebben dat zelfs als een aantal keren gedaan :)).

14 mars 2025

Absolute aanbeveling

Jeffrey is een hardwerkende, niet mokkende, aardige vent die zijn werk geweldig doet. Onze vloer ziet er weer geweldig uit. Ik kan met recht Jeffrey aanbevelen.

27 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeffrey heeft ons enorm geholpen

Jeffrey heeft ons enorm geholpen, onze vloer is 24 jaar oud, en hij is nu echt weer als nieuw.
Na afloop kregen we informatie betreft het onderhoud van de vloer. We zijn er enorm blij mee!!

13 mars 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.