We hebben sterk overwogen om onze bilinga vloer te verwijderen, en kurk of vinyl te laten leggen.Toch de gok (?) genomen deze door Jeffrey te laten afschuren en opnieuw te lakken. Beste beslissing eve... Se mer
Det här tycker kunderna
We hadden niet durven hopen dat de vloeren in ons nieuwe huis zo mooi konden worden. Tien lagen oude troep en verf werden verwijderd en een super mooie houten vloer kwam te voorschijn. Pittige klus me... Se mer
Super ervaring met Jeffrey! Reageert snel, denkt mee, helder en duidelijk in verwachtingen en communicatie. En niet onbelangrijk: het resultaat is fantastisch. Hij heeft onze rode tropisch houten vloe... Se mer
Via advertenties op Instagram op Jeffrey/Vloerschuurmeester gekomen en kan de top reviews alleen maar onderschrijven. Fantastisch werk geleverd, voortraject was duidelijk, keurig op tijd en keiharde w... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vloerschuurmeester renoveert houten vloeren. Wij zijn een specialist in het schuren, polijsten en behandelen met lak/olie/wax.
Kontaktuppgifter
Purmerend , Nederländerna
- 0642715417
- Jeffrey@vloerschuurmeester.nl
- vloerschuurmeester.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeffrey heeft van een verwaarloosde…
Jeffrey heeft van een verwaarloosde vloer weer een prachtige mooie eiken parket vloer gemaakt. Hijvwas duidelijk in de communicatie en heldere afspraken
Een tevreden klant….
Jeffrey kwam alle afspraken goed na. Fijn contact, duidelijk. Weinig overlast bij schuren. Kortom, een tevreden klant.
Vloer weer als nieuw
Jeffrey was duidelijk in de communicatie, op korte termijn kon ik worden ingepland, maar belangrijkste het resultaat is echt prachtig. Ik ben heel tevreden. De vloer ziet er als nieuw uit!
Top ervaring
Heldere afspraken, goed en snel in de communicatie en de vloer is weer als nieuw. Echt een aanrader.
Super blij met het resultaat en heel…
Super blij met het resultaat en heel fijne en snelle samenwerking.
Weer een top vloertje
Snel contact,scherpe prijs keurig op tijd op de dag van afspraak echt vakwerk afgeleverd ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Vloerschuurmeester is een echte aanrader aan iedereen die zijn houten vloer wil laten behandelen.
De vloer is echt prachtig geworden!
Helemaal top
Supertevreden over Jeffrey, maar vooral over hoe mooi mijn vloer is geworden. Hij was echt zwaar beschadigd en ik had niet durven dromen dat het resultaat zo goed zou zijn. Mijn vloer is weer als nieuw!
Verder is de communicatie met Jeffrey heel fijn. Hij is echt betrouwbaar; je weet precies waar je aan toe bent en hij houdt zich aan zijn afspraken.
Aanrader!
Vloer weer als nieuw
Afgelopen vrijdag is onze vloer geschuurd en in de olie gezet. Er is super netjes gewerkt, weinig stof verspreid en echt een prachtig resultaat. Onze tafel was ook best beschadigd en heeft hij ook meegenomen dus precies dezelfde kleur nu. Ook een goed advies meegekregen qua schoonmaak middel. Reageerde super snel op berichtjes! Heel blij met het resultaat
Mooi resultaat conform afspraak.
Mooi resultaat.
Werkt conform afspraak en is duidelijk in de communicatie
Aanrader
Onze vloer is weer super mooi, oogt geheel nieuw. Hele goede service, super behulpzaam met alle vragen en erg in detail netjes gedaan. Wij zijn er super blij mee, dank je wel! Aanrader!
Vakman!!
Jef is een top vakman!!
Heel prettig om mee samen te werken, goede communicatie houdt zich stip aan de afspraken, en het allerbelangrijkste de eiken houten vloer ziet er weer als nieuw uit👌
Een oude vloer zo goed als nieuw
De Vloerschuurmeester is stipt in z’n afspraken, heel kundig, werkt netjes, communiceert duidelijk en levert mooi werk. Onze 8 jaar oude vloer in de woonkamer en gang was echt behoorlijk afgeleefd, met vlekken van plantenpotten en donkere stukken door vuil. Hier is niets meer van te zien. Heel erg blij met het resultaat, raden hem zeker aan.
Netjes en zorgvuldig!
Jeffrey luistert goed naar je wensen en alles wordt netjes en zorgvuldig afgewerkt! Zeker een aanrader.
Vakwerk
We hebben onze drie verdiepingen met wengé vloer door Jeffrey laten schuren en behandelen — topwerk! Heldere communicatie, flexibel in afstemming, no-nonsense aanpak en netjes gewerkt. Zelfs extra handmatig werk werd zonder gedoe gedaan. Aanrader!
Uitstekend werk aan de vloer!
Ik ben zeer tevreden over de vloerafwerking. Het werk werd professioneel uitgevoerd: naast dat het snel klaar was, is het resultaat prachtig geworden. De afwerking is mooi egaal en geeft de vloer een vernieuwde uitstraling met een mooie glans. Wat me ook opviel, was de netheid en organisatie tijdens het hele proces — geen rommel of vuil. Ik raad deze service ten zeerste aan voor wie op zoek is naar kwaliteit, snelheid en vakmanschap van begin tot eind.
Vakwerk
Door de behandeling van de vloer door Jeffrey ziet onze huiskamer er weer uit als nieuw. Jeffrey weet precies wat hij doet, geen grof geweld met grote machines, maar zorgvuldig schuurwerk. Geen enkele beschadiging van plinten. Geen plekjes overgeslagen. Ook onder een hangende kast helemaal met de hand aangepakt. En een aardige rustige man. Dat is zeker ook belangrijk. Kortom: aanrader.
Heel goede ervaring met Jeffrey
Heel goede ervaring met Jeffrey! Heel kundige man, voor een scherpe prijs! Dikke aanrader.
Jeffrey is een vakman en heeft onze…
Jeffrey is een vakman en heeft onze vloer weer als nieuw gemaakt. We zijn er erg blij mee en zouden hem zeker aanraden aan anderen!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.