Vloerkledenvoordelig.nl Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Komen keer op keer hun afspraken niet na! Levering duurt extreem lang en heeft al meerdere keren om allerlei redenen vertraging opgelopen. In plaats van netjes de klant op de hoogte te stellen hoor... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Contacten met vloerkledenvoordelig.nl liepen vlot en netjes. Helaas werd ons vloerkleed later geleverd dan vooraf was verteld. Dit lag aan de levering door de fabrikant, maar het was fijn geweest als... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij hadden vloerkleed gezien in winkel maar helaas boven ons budget. Op internet kijkend kwam ik uit bij vloerkledenvoordelig.nl het was daar wel erg voordelig, is het wel hetzelfde kleed van dezel... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Scherpe prijsstelling leidde ons naar dit bedrijf en deed ons de bestelling plaatsen. Vervolgens bleek (in tegenstelling tot wat op de site stond vermeld) "ons" vloerkleed niét op voorraad...een tegen... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Inredningsarkitekt

Informationen kommer från olika externa källor

Vloerkledenvoordelig is de voordeligste webshop op het gebied van A-kwaliteit karpetten. Ziet u ergens anders het karpet goedkoper? Laat het ons weten! Wij bieden u altijd de laagste prijs garantie! Vloerkledenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig.nl, vloerbedekkingvoordelig.nl, kunstgrasvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en zonweringvoordelig.nl.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Prima service

Duidelijke afspraken over zichttermijn en eventuele kosten als daarna geen koop zou volgen. Duidelijke afspraak over bezorging en toen deze door familie-omstandigheden niet door kon gaan werd dit prima opgelost. Vloerkleed 14 dagen op zicht gehad en gehouden !

10 februari 2016

Beste Annie,

Bedankt voor je bovenstaande enthousiaste review.

Hier doen wij het met zijn allen voor. :)

Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed personeel, goed product.

Werd vriendelijk en efficiënt telefonisch te woord gestaan. Snelle levering, coulance bij omruil, Prettige en behulpzame man bij aflevering aan huis.

10 februari 2016

Beste heer / mevrouw Beukenkamp,

Wat leuk om te lezen dat alles naar 100% tevredenheid is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloerkleed.

Bestelling vloerkleed TOP

Vriendelijk geholpen
Zeer scherpe prijs
Snel geleverd
Nette bezorgdienst

8 februari 2016

Beste E. Bliek,

Bedankt voor uw positieve review.

Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Heel veel woongenot van uw nieuwe vloerkleed.

Top.

Staan je vriendelijk te woord. Geven goed advies zonder opdringerig te zijn. Twee dagen voor levering wilde ik mijn bestelling wijzigen en dat kon. Dit had geen gevolgen voor de levering. M.a.w. goede service.

8 februari 2016

Beste Wanda,

Wat fijn om te lezen dat alles naar uw wens is gegaan.

Namens het hele team van vloerkledenvoordelig.nl: dank u wel voor de review :)

We gaan zo door om een optimale service te creëren.

Tevreden

Netjes geleverd. Goede kwaliteit!

29 januari 2016

Hoi Mirna,

Bedankt voor uw bovenstaande review.

Wij wensen u namens het hele team van vloerkledenvoordelig.nl veel plezier van uw nieuwe vloerkleed.

Vloerkledingvoordelig.nl

Adequate aflevering, prima service

De door ons ingevulde datum van aflevering was te kort na de bestelling dus dat lukte niet. Tijdens telefonisch contact nieuwe afleverdatum afgesproken, daarna nog gebeld door 'vloerkledenvoordelig' dat er eventueel een eerdere afleverdatum beschikbaar was en op de dag zelf keurig een kwartier-half uur voor de daadwerkelijke bezorging nog een telefoontje dat ze er aan kwamen. Al met al, perfect geregeld (en, het kleed ligt ook nog eens mooi/prima).

4 januari 2016

Beste mevrouw Honing,

Bedankt voor uw review.

Goed om te horen dat u zowel tevreden bent over onze service en afhandeling als over het vloerkleed zelf.

Namens Thuisweb wensen wij u heel veel plezier van uw aankoop.

Team Thuisweb

Goede levering

Het kleed werd op tijd geleverd, we zijn zeer tevreden over de kwaliteit-prijsverhouding

3 januari 2016

Beste mevrouw Ijzendoorn,

Bedankt voor uw bovenstaande review.

Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan.

Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe vloerkleed.

Echt een top firma !

Karpet Brink en Campman hier en daar gezien voor vaste prijs !?
Toen Vloerkledenvoordelig gebeld en kreeg een prachtige korting aangeboden en een snelle levertijd !
Toch maar zelf opgehaald in Cuick, wat een prachtig bedrijf zag ik daar en een keus....... enorm zo groot!
Nog een compliment voor het personeel, bedank voor de service !!

18 december 2015

Super

Het door ons uitgezochte karpet bleek ( na een telefoontje de dag erna) niet voorradig. Vintage is in, zo ook het karpet van Louis de Poortere dus.
Maar onze kamer was geschilderd met nieuwe meubelen daarin, dan moest ook het karpet nu niet meer te lang op zich laten wachten.

Een vriendelijke medewerker deed veel moeite en wist nog een karpet uit te halen bij een andere leverancier.
En zo ligt al weer enkele weken een mooi vloerkleed tot onze tevredenheid in onze woonkamer.

13 december 2015

prima!

Prima service, paar keer gebeld voor de aflevering, maar correct geholpen en de bestelling kwam op de toegezegde datum.

2 december 2015
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

langzame levering

Veel keuze op de website maar geen informatie over exacte levertijd. Nu een maand geleden bestelling geplaatst en levering pas begin december (als het goed is). Twee maanden vind ik erg lang.

12 november 2015

Beste mevrouw Valkman,

Allereerst bedankt voor uw review. Met behulp van uw review kunnen we onze websites blijvend verbeteren.

Wat betreft levering zijn wij mede afhankelijk van onze leveranciers. Zodra u een kleed bij ons besteld wordt deze ook direct besteld bij onze leverancier. Echter komt het in sommige gevallen voor dat het kleed niet meer op voorraad is bij onze leverancier. In dat geval zal er dus een nieuw kleed voor u worden geproduceerd, wat logischerwijs enige tijd in beslag neemt.

We houden u dan ook te allen tijden op de hoogte zodra er een update is omtrent de levertijd van uw bestelling.

We dragen er zorg voor om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, echter zijn we in enkele gevallen afhankelijk van derden. In deze gevallen proberen we u optimaal op de hoogte te houden van actuele vorderingen en wordt u dan ook direct telefonisch benader zodra een dergelijke situatie ontstaat.

Vertrouwend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het heel graag.

Team Thuisweb

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goeie service, vriendelijk personeel.

Vloerkleed besteld. Levertijd 2 weken. Precies 2 weken later een telefoontje dat ze het vloerkleed wilde bezorgen. Kon zelf aangeven wanneer. Op de afgesproken datum, telefoontje van de chauffeur dat hij binnen een half uur kwam bezorgen. Top 👍🏻
Personeel waar mee ik te maken heb gehad was uiterst vriendelijk en kon op al mijn vragen goed antwoord geven.

22 oktober 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.