Webcompanies Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een heel mooi vliegengordijn voor een redelijke prijs. Zware degelijke kwaliteit . Een stevige rail en eenvoudige te monteren. Ik kan niet anders dan zeggen dat het een top product is, wij zijn 100% t... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij gaan hier nooit meer iets kopen. Waardeloze kwaliteit, wij hadden binnen de 2 weken zichttermijn geen tijd gehad om op te hangen. Hadden we dat maar wel gedaan want de staarten waren én te kort én... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Volgens afspraak bezorgd, goed ingepakt en redelijk makkelijk op te hangen. Alleen het op maat maken van de lamellen was wat moeilijker dan gedacht.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kant en klaar Vliegengordijn gekocht. Produkt werd snel geleverd, goede kwaliteit en makkelijk aan te passen aan je eigen situatie.

Företagsinformation

1. Evenemang och underhållning

Skrivet av företaget

Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

60 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Service is snel maar valt tegen in mijn geval

Het vliegengordijn dat ik heb besteld op basis van de foto's komt niet overeen met de werkelijk geleverde variant. De dichtheid van de draadjes is minder groot want de band waarin ze verweven zouden zijn is een satijnen strook waar draadjes in zijn genaaid. Deze variant bevat minder draadjes per cm. Voor mij is dat relevant want ik wil niet vliegen buiten houden maar het zicht beperken. Toen ik ze er op aansprak was de melding (wel snel en via mail) dat het technisch klopt wat ik heb ontvangen: een roede kan door de bovenkant worden geschoven en het bevat draadjes. Daarbij werd compleet voorbij gegaan aan mijn opmerking. Retourneren kan niet meer want het is uit de verpakking (terwijl je het pas kunt ontdekken uit de verpakking is). Bovendien zijn de retourkosten veel te hoog als je dit via hen wilt regelen (ik heb een tweede gordijn van dat type dat ik beter kan houden dan terugsturen). Ik ontdekte later dat het gordijn met exact dezelfde foto's op een bekende Chinese website wordt aangeboden voor een fractie van de prijs. Op zich prima want ik heb het nu snel in huis. Maar de onbetrouwbaarheid (wat bestel je en wat wordt geleverd) en de service die wordt geleverd doen mij besluiten niet meer bij deze webshop te kopen. Het is niet moeilijk te ontdekken dat het een bedrijf betreft met meerdere webshops met mogelijk hetzelfde principe. Ze zien mij niet meer terug. Had ik een andere reactie ontvangen, dan was ik positiever geweest. Ze hebben nl verder keurig geleverd en gereageerd. Wat dat betreft doen ze het goed.

10 januari 2025

Snel

Werd meteen verstuurd. Product klopt met de beschrijving. Sterk product.

1 november 2024

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijke instructies. Ben er wel 5 dagen mee bezig geweest omdat je alles zelf moet rijgen als je een afwijkende hoogte hebt.

26 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onjuiste informatie ontvangen van het bedrijf

Ik heb vooraf online gevraagd of de bamboestukjes van boven naar onder even breed waren. Omdat dit bij andere bedrijven niet het geval is.
Jennifer heeft dit positief bevestigd en we hebben het gordijn om die reden besteld.
Helaas bleek het bij ontvangst niet zo te zijn en zitten we nu met een onbruikbaar bamboe-gordijn.
We kunnen het nl. niet terugsturen omdat we in het buitenland wonen.
Ik voel mij flink bekocht voor €80.

25 september 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Ik denk dat er een misverstand is over de hulsjes van het bamboe gordijn. Het is inderdaad zo dat niet elke huls hetzelfde is, dit heeft mijn collega ook aangegeven.

Wij hebben meerdere soorten bamboe gordijnen en geen enkele lijkt op elkaar aangezien het een natuurproduct is.

Niets meer kopen daar!

Slecht kwaliteit gekocht product (hor voor dakraam)
De plakstrip plakt slecht, komt steeds los, ondanks de met ammoniak schoongemaakte lat waar de plakstrip op moet worden bevestigd.
Na contact met dit bedrijf te hebben gehad: geven wel antwoord maar kunnen/willen niet helpen.
Ook op het antwoord dat de garantie (6 maanden zie website bedrijf) op ALLE gekochte artikelen is, krijg ik steevast te horen dat er op dit artikel geen garantie is. Maar er geen reden bij zetten.
Mijn (negatieve) review op de website onder dat artikel is door hen beoordeeld en dus nooit geplaatst.
Stof tot nadenken...... Kijk dus uit met dit bedrijf!
Vind dit een slechte zaak.

4 september 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met het ontvangen product! Het loslaten van de plakstrip komt vaak doordat de ondergrond niet geschikt is. Is het bijvoorbeeld een blanco houten lat, dan zal de plakstrip hiervan loslaten. Wij raden aan deze te voorzien van een laagje grondverf en schoon te maken met een mengsel van water en een druppel afwasmiddel.

Wij kunnen helaas geen garantie bieden over het niet blijven plakken van de plakstrip. De plakstrip is namelijk goed maar door invloeden van buitenaf kan de plakkracht aangetast worden.

teleurstelling

Het gordijn voldeed niet aan mijn verwachting.
en het kostte mij de helflt van het aankoopbedrag om het terug te sturen

11 september 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden was met het ontvangen vliegengordijn! Het is inderdaad zo dat wij hogere retourkosten berekenen voor lange pakketten.

Duidelijke website

Duidelijke website, snel gereageerd op vragen, vlotte levering en prima kwaliteit. Wat wil je nog meer! Nog dagelijks veel plezier van de vliegengordijnen!

27 augusti 2024

Exact volgens verwachting

Zeer snel bezorgd& het vliegengordijn was exact als verwacht. Al veel plezier van gehad& tevens ‘n aantal complimentjes gekregen gezien het nostalgische karakter van het gordijn:-)

28 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Levering werd 5 dagen achter elkaar…

Levering werd 5 dagen achter elkaar uitgesteld. De klant moet zelf maar uitzoeken wat post NL doet. Ik vroeg levering aan huis en werd op een afhaalpunt geleverd, ze hebben zelfs geen poging gedaan om te kijken of ik thuis was.

5 augusti 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Wij sturen de klant een track and trace code waarmee het pakket gevolgd kan worden. Helaas hebben wij geen invloed op de levering van PostNL.

Wel kunt u ons altijd een bericht sturen als u hulp nodig heeft met de track and trace code.

ontzettend mooi gordijn

ontzettend mooi gordijn. met prima instructie hoe in elkaar te zetten. prijzig, maar dan heb je ook wat. nog geen vleg of mug binnen gezien. en de maat is ook precies zoals ik had opgegeven

28 augusti 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede duidelijke website snelle levering

Goede duidelijke website.
Voor de beste vliegwering koop je het gordijn met de meeste aantal strengen.
Ik had een 1 na beste gordijn gekocht en toch laat dat nog wat muggen door.
Verder prima site en snelle levering.
Gordijn was super makkelijk op te hangen en in te korten.
Het gordijn ziet er goed uit.

27 augusti 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.