Jeg likte varene. Jeg syns det var pakket bra inn, men esken brukt til å romme alle varene var alt for stor og hadde derfor enormt mye "fyllstoff" i form av strimlet papp, for å fylle mye tomrom i esk... Se mer
Företaget har svarat
Jeg er veldig fornøyd med alle produktene jeg kjøpte. Det er så kjekt at det finnes en nettside som hjelper deg å ta vare på dyrene i hagen din. Vi har masse pinnsvin i hagen, samt ekorn og fugler og... Se mer
Företaget har svarat
Produktene, fuglekassene var fine, solide og bra utførte. Kanskje litt vanskelig å åpne og rense noen av kassene når man skal ta ut gamle reir, da tak er skrudd fast på og man ikke kan lukke opp bunn... Se mer
Kvaliteten er enestående, og selv om det er litt dyrere (sammenlignet med dårligere produkter) så handler jeg igjen og igjen. Vært i kontakt med kundeservice én gang, og det gikk helt knirkefritt for... Se mer
Företaget har svarat
Vivara har utviklet seg til et foretak som fremstiller og selger produkter som forenkler og forbedrer livet for dyrene i hagen. Vi samarbeider med naturvernorganisasjoner som står oss nær. Det gjenstår mye arbeid for å beskytte og verne om naturen i omgivelsene våre. Men takket være deres innsats kan vi sammen bidra til å gi hjelp til naturen rundt oss. Vårt mål er å bidra til at dyrene som bor i hagen, får et så godt livsmiljø som mulig. Hos Vivara handler det hele tiden om å forbedre, videreutvikle og fremstille produkter av høy kvalitet for dyrevennlige hager og balkonger. Dette gjør vi med kunnskap fra vår egen forskning og ofte i samarbeid med europeiske naturvern- og dyrevernorganisasjoner. Derfor er vi overbevist om at våre produkter er de beste både for mennesker og dyr – og det er vi stolte av!
Postadresse: Roald Amundsens gate 6, 0161, Oslo, Norge
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ikke mottatt en dritt. Produktet kom så sent at jeg trodde det ikke kom. Har ikke benyttet det ennå. Men so far so good.

Svar från Vivara Norge
Dere har bra produkter 😊 Og gjennomføring av kjøp og levering fungerer også bra.

Svar från Vivara Norge
Veldig dårlig opplevelse eg har venta 1 månde på pakken og enda er den ikke kommet😡😡😡

Svar från Vivara Norge
Alt var bare perfekt. Kommer med ny bestilling. Har fått med meg to naboer som og vi bestiller alt til samme adresse. S kjelden at alt fungerer så fint. Skal hilse fra fuglene.
Kristin Markussen

Svar från Vivara Norge
Gode kvalitets produkter som fuglene liker . Rask levering og enkel betaling

Svar från Vivara Norge
i don’t have to fill up the.feader so often plus it keeps away the magpies + +
Exspensive product but a necessary requirement for the small birds.

Svar från Vivara Norge
Bestillingen kom bort i posten, men etter at jeg tok kontakt sendte de umiddelbart en ny pakke. Utrolig rask respons og god kundeservice.
Veldig fine og bra produkter med høy kvalitet. Merker at disse produktene varer mye lenger på fuglestativet enn de man kjøper i vanlige butikker, og at jeg nå har flere fugler enn før.

Svar från Vivara Norge
Produktet fremsto slik som i beskrivelsen og på bilde. Rask og enkel prosess. Deilig å få det levert på døren

Svar från Vivara Norge
Man kan ikke selge en fuglekasse (jeg kjøpte tre) som ikke kan åpnes enkelt - enten i toppen eller bunnen - når kassen skal renses.

Svar från Vivara Norge
Meisebollene er tydeligvis "godkjent" av mitt testpanel, store flokker med forskjellige finker og lavskrike. Andre, billigere, meiseboller blir neglisjert av det samme testpanelet.

Svar från Vivara Norge
Det tok lang tid å få fuglekassen. Det er ingen fugler som har flyttet inn. Håper på bedring neste år.

Svar från Vivara Norge
Fuglekassa ser solid og fin ut. Har ikke hengt den opp ennå.

Svar från Vivara Norge
Jeg var veldig fornøyd med varen, fikk den også sendt hjem til min adresse, noe jeg ikke alltid opplever.

Flotte fuglekasser!
Fin størrelse og enkel å sette sammen med god bruksanvisning.

Svar från Vivara Norge
Endelig fant jeg god fuglemat og god beskyttelse slik at både nøtter, frøblanding og boller er beskyttet mot store fugler som skjærer og kråker og måker, som vi dessverre er plaget av her vi bor. Kun småfuglene som får tak i foret der det henger høyt opp i stativet sitt.

Svar från Vivara Norge
Produktene er supre, både småfugl, skjærer og kråker elsker alt fra meiseballer til frøblandinger og melorm. Men: De bruker ALTFOR lang tid på å få produktene levert, det har skjedd meg en rekke ganger at det tar et sted mellom 8 og 12 dager før jeg får produktene, noe som er rart iogmed at alle andre nettbutikker jeg handler på klarer dette raskere. Vivara har skreet at de holder på med omlegging av leveranser og at ting derfor tar mer tid, men denne unnskyldningen har nå vært i bruk i snart et halvt år, så den tror jeg ikke noe på lenger.

Svar från Vivara Norge
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.