Företaget har svarat
Produktene, fuglekassene var fine, solide og bra utførte. Kanskje litt vanskelig å åpne og rense noen av kassene når man skal ta ut gamle reir, da tak er skrudd fast på og man ikke kan lukke opp bunn... Se mer
Kvaliteten er enestående, og selv om det er litt dyrere (sammenlignet med dårligere produkter) så handler jeg igjen og igjen. Vært i kontakt med kundeservice én gang, og det gikk helt knirkefritt for... Se mer
Företaget har svarat
Vivara har utviklet seg til et foretak som fremstiller og selger produkter som forenkler og forbedrer livet for dyrene i hagen. Vi samarbeider med naturvernorganisasjoner som står oss nær. Det gjenstår mye arbeid for å beskytte og verne om naturen i omgivelsene våre. Men takket være deres innsats kan vi sammen bidra til å gi hjelp til naturen rundt oss. Vårt mål er å bidra til at dyrene som bor i hagen, får et så godt livsmiljø som mulig. Hos Vivara handler det hele tiden om å forbedre, videreutvikle og fremstille produkter av høy kvalitet for dyrevennlige hager og balkonger. Dette gjør vi med kunnskap fra vår egen forskning og ofte i samarbeid med europeiske naturvern- og dyrevernorganisasjoner. Derfor er vi overbevist om at våre produkter er de beste både for mennesker og dyr – og det er vi stolte av!
Postadresse: Roald Amundsens gate 6, 0161, Oslo, Norge
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg likte varene. Jeg syns det var pakket bra inn, men esken brukt til å romme alle varene var alt for stor og hadde derfor enormt mye "fyllstoff" i form av strimlet papp, for å fylle mye tomrom i esken. Mulig det ikke gikk å pakke det anderledes, vanskelig å si for meg. Men utenom en liten misnøye fordi man sitte igjen med enorme mengder papp, så var jeg fornøyd med varene. Småfuglene også. Fint at melormer kommer i en solid pose så ikke det går så fort hull.

Svar från Vivara Norge
Vivara leverer kvalitetsprodukter og vi er spesielt fornøyd med at de leverer rett utenfor døren, siden vi har bestilt mange kg med fuglemat.

Svar från Vivara Norge
I found every thing what I need from Vivara. First of all I need it a vannfontene, something for water because in these warm days the little birds here down the block they need fresh water. Another things was very nice and I see good quality, I will definitly buy more from Vivara.I care about birds for many years, and here where I live and around in town I give food almost every day, in winter absolute every day. Vivara have diffent products what I do not find somewhere else - Peanut butter, Peanut cake square, all these things to heng on the trees etc. So I am very thankfull for finding Vivara. Very quikly levering home, one more little pakke came yesterday to the post, I took it. Thank you for finding Vivara, all my best thoughts for people working on Vivara, for birds and for the Planet :)

Svar från Vivara Norge
En pakke var sprukket og fuglematen lå strødd i esken.
Har gitt tilbakemelding med bilde, men ikke hørt noe mer..

Svar från Vivara Norge
Bra produkter av god kvalitet. Fuglehuset er veldig fint og dekorativt. Veldig fornøyd. 🙂 👍

Svar från Vivara Norge
Et bra produkt, men synest "fatet" kunne være enda større, det blir fortsatt mye gris med fuglematen, selv med blandingen uten skall.

Svar från Vivara Norge
Great company and great costumer support :). Had a delivery accidentally returned since i had not seen the message from the pickup point and they was quick to help and got it delivered agn. 0 complaints :)

Svar från Vivara Norge
Konseptet er genialt😊, men taket er litt vanskelig å feste, litt trangt. Fuglene var noe skeptiske til å ta det i bruk, men det kan jo være grunnet årstiden, at de finner mat i naturen. Alt i alt er jeg veldig fornøyd.

Svar från Vivara Norge
Er alltid fornøyd når jeg handler hos dere, fuglene elsker maten de for. Så kommer nok tilbake igjen om ikke lenge :-)

Svar från Vivara Norge
Alt var bra. Fikk den veldig rask. Likte at det ble levert til døra. Boksen kunne ha blitt tapet litt bedre.

Svar från Vivara Norge
Et veldig pent arbeide på Ekornmateren. Og rask levering.

Svar från Vivara Norge
Veldig fornøyd med produktene, fuglenmaten er helt super! Mange glade fugler på matplassen :)

Svar från Vivara Norge
Foret fra Vivara har en uovertruffen kvalitet. Tiltrekker seg meiser, finker, spurv og hakkespett i mengder.

Svar från Vivara Norge
Jeg er veldig fornøyd med alle produktene jeg kjøpte. Det er så kjekt at det finnes en nettside som hjelper deg å ta vare på dyrene i hagen din. Vi har masse pinnsvin i hagen, samt ekorn og fugler og da er det kjekt å finne en nettside som tar dyr på alvor ;)
Føler meg trygg når jeg handler mat til dyrene i hagen. Jeg føler jeg kan stole på maten jeg kjøper til dem. God informasjon og trygg side.

Svar från Vivara Norge
Man får ingen ordrebekreftelse på bestilling eller at den er sendt og etter laaaaaaaaaang tid får man sms av postnord ar den er på vei for levering. Men nå har jeg bestillt der så mye, så vet at det tar nærmere 10 dager eller mer før man mottar varen. Men prisene deres er bra 👍.

Svar från Vivara Norge
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.