Vi har købt nyt hus i Valby og har i den forbindelse fået meget professionel vejledning af Marie fra Vind Boligadvokater. Meget tryg gennemgang og overblik - præcis hvad vi havde brug for i handlen, d... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har brugt advokat Marie hos VIND Boligadvokater til flere ejendomshandler, og hun har hver gang været dybt professionel, ekstremt grundig og utrolig serviceminded. Hun formår at skabe tryghed i h... Se mer
Företaget har svarat
Som førstegangskøbere fik vi virkelig god og kompetent hjælp fra Vind Boligadvokater i forbindelse med vores huskøb i Valby. Maria var vores advokat og fulgte os tæt hele vejen igennem – en proces... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har fået hjælp til en sag om ægtepagt, og har haft advokaten Sebastian François Gade Heller på sagen, og viste en fremragende indsats og arbejdede ihærdigt hele vejen igennem. Ham vil jeg ærli... Se mer
Företaget har svarat
Vi er et advokatkontor til dig, der ønsker professionel, veluddannet juridisk rådgivning samt juridiske ydelser til en fast lav pris – Uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du engagerer os, får du et stærkt og dynamisk team af uddannede jurister, advokater og advokatsekretærer, der – på en nem og overskuelig måde – sørger for, at du får den juridiske hjælp, du har behov for.
Rebekkavej 10, 2900, Hellerup
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Upåklagelig rådgivning ifm huskøb. VIND advokater sørgede for at processen gik glat, intet blev overset, ingen spildtid og alle spørgsmål fra vores side blev besvaret med det samme.
Jeg kan varmt anbefale Vind Boligadvokater. De har været virkelig professionelle, nøje og effektive i deres håndtering af mit boligkøb. Hvilket har gjort at jeg har følt mig tryg under hele processen.

Svar från VIND Boligadvokater
Super service og gennemarbejdet materiale

Svar från VIND Boligadvokater
God og kompetent rådgivning. Vind Boligadvokater sørgede for, at vi overholdte alle deadlines. En bekymring mindre i en ellers let stresset situation med hussalg og huskøb. Dejligt!

Svar från VIND Boligadvokater
I have to say, Maria provides us a very us very professional services far above our expectations. She well understood our situation specially and complete help us by her professional advice. I strongly recommend Maria and this company, you will be impressed as well!

Svar från VIND Boligadvokater
Jeg købte en ejerlejlighed i København med Marie Høymann Laursen som min boligadvokat og har været fuldt tilfreds med hele forløbet. Alle mails og dokumenter blev ekspederet hurtigt og professionelt, så fuld anbefaling herfra.

Svar från VIND Boligadvokater
Har nu tre gange benyttet os af VIND Boligadvokater, de har været top dygtige, og ingen skjulte gebyrer eller tillæg. 5 stjerner og en High five til Marie Høymann Laursen

Svar från VIND Boligadvokater
Vind Boligadvokater har arbejdet seriøst og præcis. Jeg er yderst tilfreds med deres rådgivning.

Svar från VIND Boligadvokater
Vi har benyttet VIND Boligadvokaterne i forbindelse med køb af lejlighed i København. Uden assistancen var vores handel ikke gået igennem, de gjorde et ualmindeligt godt stykke juridisk arbejde. De er pålidelige, ordentligt og fair og vi kan til en hver tid anbefale dem.

Jatak! Sød, venlig og professionel behandling. Kan kun anbefale VIND

Svar från VIND Boligadvokater
At købe et gammelt hus kan godt give anledning til ekstra mange spørgsmål og overvejelser. Alligevel føltes det trygt at handle med VIND Boligadvokater som "førerhund" ifm. vores huskøb i april 2017. Der er de seneste år sket virkelig meget på boligmarkedet (mange nye regler osv.), så det er med taknemmelighed, at handlen nu er vel overstået - og tacklet både professionelt og tålmodigt.

Svar från VIND Boligadvokater
Jeg har gennem hele forløbet fået ærlige og fyldestgørende svar. De er dygtige vidensformidlere.
Advokaten i virksomheden har altid besvaret mine mails og opkald, hvilket har givet mig en følelse af, at jeg altid er blevet taget seriøst.
Jeg anbefaler Vind Boligadvokater til alle, som ønsker tryghed og seriøsitet.

Svar från VIND Boligadvokater
Jeg havde fået anbefalet at bruge Marie Høymann Laursen som boligadvokat, og det levede hun i dén grad op til. Hurtig behandling af sagen, hurtig på mailen, imødekommende og god til at følge op. Jeg er meget tilfreds.

Svar från VIND Boligadvokater
God og professionel - ingen arrogance når man ringer med "dumme" spørgsmål. Alt i alt meget tilfreds. Fedt at kunne klare et boligkøb uden at fysisk skulle ses med en advokat. Har sparet en masse tid.

Svar från VIND Boligadvokater
Hurtig, effektiv og meget hjælpsomme, man kan ringe når som helst og der bliver svare professionelt og med en god humor.
Vil klart anbefale til andre.

Svar från VIND Boligadvokater
Har fået en super professionel behandling af min sag omkring bolighandel, bolig salg og udførsel af gælds brev til bank ifbm. separation. Der er utrolig hurtigt svar tilbage, hvis man har behov for hjælp. Dog har prisen på udarbejdelse af gælds brev, været for højt i forhold til at jeg faktisk selv kunne have trukket en simpel formular ud fra nettet og selv udfyldt. Men her er det egen uvidenhed der gjorde vi søgte råd og udfyldelse igennem Vind Boligadvokater, de kunne måske godt have rådgivet om at vi selv kunne udfylde en formular fra nettet, som juridisk har samme værdi, som den de bare udfylder. Jeg vil personligt gerne hvis jeg får behov for bistand på et sener tidspunkt, rette henvendelse til Vind Boligadvokater.

Svar från VIND Boligadvokater
VIND Boligadvokater hjalp os hele vejen igennem vores sommerhuskøb, og der var hurtigt og præcist svar på de mange spørgsmål, vi havde. Vi har ikke tidligere handlet ejendom, men vi har følt os trygge med god hjælp og vejledning.

Svar från VIND Boligadvokater
Kan klart anbefale VIND boligadvokater. Første gang vi benyttede dem var til en grund men den købte vi ikke og fik ikke nogen regning. Anden gang vi benyttede dem havde vi advokat Marie Høymann Laursen og hun var meget dygtig, hurtig og professionel! Der var altid hurtig respons hvis vi havde brug for svar på nogle ting! Vi vil helt sikkert benytte dem igen hvis vi får brug for advokater og kan klart anbefale dem!

Svar från VIND Boligadvokater
Yderst professionel virksomhed. Hurtigt arbejde til vores fulde tilfredshed. Kan kun varmt anbefale.

Svar från VIND Boligadvokater
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.