Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een probleem met de verzending, toch alles in orde gekomen. Geholpen door heel vriendelijke dames bij contact met firma. En nu heel blij met het bestelde jasje. Prima kwaliteit.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dik tevreden over de vriendelijke en behulpzame medewerkers. Kort geleden een honden harnas besteld, na ontvangst bleek dat er een fabrieksfout aan de orde was. Zeer snel en accuraat geholpen, kosten... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Portemonnee besteld Thuis gekregen maar was niet wat ik voor ogen had, dus gemaild voor de retourgegevens Ondertussen 3x gemaild Na late reactie geld terug ontvangen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een echte aanrader! Goed zichtbaar in het donker en fijn in gebruik. De service en communicatie is ook super. Je krijgt niet direct reactie, maar wel binnen 2 weken. Nadat de eerste lijn stuk gin... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Geweldige service

De service is buiten gewoon geweldig.
Ik had een koeldeken besteld , na ontvangst van de prachtige deken heb ik deze meteen even gewassen op een kort koud programma...de deken was na deze wasbeurt compleet verwoest...één en al haken en ellende. Dus ik was erg teleurgesteld en heb meteen foto's van de verwoestende deken naar de
firma gestuurd. Ook zij waren totaal verrast en begrepen ook niet wat er aan de hand kon zijn. Tot ik op het idee kwam om mijn wasmachine trommel te gaan controleren...en jawel hoor...2 hele kleine scherpe braampjes waren de boosdoeners. Dit had de fijne stof compleet vernield. Dus heb ik meteen de oorzaak van de ellende aan de firma gemaild. En wat ik nooit had verwacht gebeurde...ik heb vandaag een nieuwe deken ontvangen...nou..dat vind ik echt fantastisch..wat een top service. Hadden ze niet hoeven doen...dus echt super!!!

21 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfect Y tuig voor hond, perfecte service

Wij hebben een Y tuig voor onze hond gekocht. Zeer goede kwaliteit.
Wij zijn buitengewoon goed geholpen. Marit dacht goed met ons mee welke maat voor onze hond goed was.
En toen deze toch te groot was kregen wij direct een kleinere maat toegezonden. Zelfs in de avond was er mailwisseling. Groot compliment voor dit bedrijf. Echt ouderwetse klantvriendelijkheid en vertrouwen in de mens

7 juli 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vilisk reageert pas na het plaatsen van een negatieve review

Reageren niet op mails. Tracking & tracing nog steeds onveranderd na 15 dagen. Als je een eerste mail stuurt omdat je een vraag hebt dan heb je in no-time een antwoord. Als je eenmaal besteld hebt dan hoor je niks meer. Ga mijn geld terugvragen via mijn creditcard maatschappij.

Na het plaatsen van deze review per mail in een keer wel contact mogelijk. Ik heb nog steeds mijn twijfels over de hele gang van zaken maar mijn geld is in ieder geval teruggestort op mijn rekening. Mailwisseling vanaf moment van contact na mijn eerste review is wel zeer correct.

2 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Correcte firma harnasje en anti trek…

Correcte firma harnasje en anti trek lijn gekocht zeer sterk en mooi.. Super content van en mijn Frans buldogje ook.. Geen getrek meer en harnasje zit perfect met vorige van veel duurder merk 3maal zo duur en buldogje teveel druk op zijn keel.. Aanrader koop zeker nog produkten bij hen

4 april 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede communicatie en service

Het flexrekje wat ik gekocht had, was niet het flexrekje wat ik gezien had op het flitsende filmpje. Email gestuurd en kreeg direct een antwoord. Het was hun fout en ze zouden het juiste rekje opsturen. Mensen mogen fouten maken, het gaat erom hoe ze daarmee omgaan. Het juiste rekje inmiddels kosteloos ontvangen. De communicatie en service zijn prima.

16 mars 2025

Prima Service

Prima Service! Vlotte afhandeling en steeds correcte en snelle antwoorden op mijn mails! een aanrader!!

25 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne Website en super fijn dekbed

Wat een prachtig dekbed en heerlijk koel bij behoorlijk warme temperatuur. Ook zeer gemakkelijk te wassen.
Heb nu ook de 2 slopen besteld die ik was vergeten.
Ben super tevreden, ook met de hulp van de dames hier in Nederland.

22 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet med vilisk for første…

Jeg har handlet med vilisk for første gang.
Det var en rigtig god oplevelse. Jeg købte den cykkelssadel som der reklameres for på Facebook. Jeg havde problemer med at montere den og skrev til firmaet. Hurtigt fik jeg en venlig mail med en fin instruktion til monteringen.
Vilisk reagerhurtigt med personligt hjælp, hvis der er det mindste problem. Jeg kan kun varmt anbefale køb hos viliks.
Viliks, Tusind tak for god kunde service.
VH. Herluf Skjerning Larsen

24 april 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Først og fremmest er det jo en lækker…

Først og fremmest er det jo en lækker reklame for Villisk. Jeg bestilte blomsterfrø og dem måtte jeg så rykke for efter en måned da jeg efter registreringen ikke hørte mere. Da jeg kom igennem til Villisk var der fuld attention på sendingen og det viste sig at være en lagerfejl. Det blev rettet og jeg fik mine blomsterfrø samt en lille anerkendelse få dage efter. Så irriterende med fejlleverance men pil opad for rask problemløsning og ny leverance.

4 januari 2024

Amazing company!

Amazing company!! Perfect service but mostly good ppl behind: I had forgotten to include an item in my order, I complain thinking it was their fault but it was mine .. yet they decided to send me the item for free! Highly recommended!!

23 januari 2024

Powerbeam taktisk lommelygte

Havde bestilt en powerbeam taktisk lommelygte der kunne lyse en skov op, men fik en lille lygte der kunne være i en "lomme". Skulle lyse med 90.000 lumen, men lyser med 300 på 1 meters afstand. Hvor dum kan man være, at man bliver ved med at købe kinesisk skidt ???

18 november 2023

Pas på hvis I handler her. Vilisk

Pas på hvis I handler her.
Muligvis fupfirma. Efter bestilling hører i intet. Track and trace virker heller ikke.
Hvis jeg ikke får mine penge retur snarest bliver de politianmeldt for svindel.

11 augusti 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.