Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Excellent customer care, Simone was so helpful and responded to every question I had quickly. The delivery service was also speedy, even though we live in the uk. And we are so very pleased with the b... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I bought a 40cm pendel at Vetro but I changed my mind about the color when i received it. I therefore went to the showroom, returned the lamp and had a great talk with Simone about possible colors. I... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service! Havde købt en lampe med afhentning. Da jeg så hentede den, synes jeg den var for lille. Nicholas/Simone var super sød og lod mig upgradere mit køb på stedet og senere hen bytte lam... Se mer

Företagsinformation

1. Belysningstillverkare

Skrivet av företaget

Vi skaber lamper, hvor farverne får lov at fylde, og hvor det håndlavede er i centrum. Hver lampe er skabt til at bringe personlighed og varme ind i moderne hjem. Ikke bare som funktionelle objekter, men som stemningsskabere - der spreder glæde og sætter et personligt præg på dit rum. Vi tror på, at lys ikke kun handler om at kunne se – men om at kunne mærke.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beautiful lamp for my dad’s birthday

Beautiful lamp for my dad’s birthday. Replaced a similar Murano he had that was broken by accident. Buying the lamp was smooth - we received quick, helpful replies to our emails and the lamp arrived quicker than we thought, considering it was being posted to the UK. It was packed very well. Great service. Thank you so much 👌

12 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det har været en fornøjelse at handle her

En velfortjent anbefaling her fra Sønderjylland!

Servicen har været yderst tilfredsstillende. Der er ingen tvivl om at Simone er passioneret og dygtig. Med en positiv og fantastisk energi har hun hjulpet mig, over flere mobil samtaler, til at finde den helt rigtige lampe. Formidabel kundeoplevelse!

Jeg endte med at købe en stor "Murano Candy rund pendel karamel creme swirl" som jeg modtog under 24 timer senere. Jeg bestilte den om eftermiddagen d.19 november og modtog den om formiddagen d.20 november. Imponerende leveringstid og ikke forventet herfra.

Lampen er uden tvivl af høj kvalitet og gennemført i alle sine detaljer. Den var lige det der manglede, igen hatten af for den gode vejledning. Den er et stykke kunstværk i hjemmet og betagende selv når den er slukket. Jeg har valgt en smart belysning med en smart pærer der kan justeres i styrken, igen tak for vejledningen. Ved lav styrke falder tankerne i mørket på en dragende kunstnerisk måne og ved høj styrke en ligeså dragende kunstnerisk sol.

Jeg håber at jeg med min lange anmeldelse har understreget den fantastiske oplevelse. Simone har gjort sig fortjent til anmeldelsen, og fortjent til en velment anbefaling. Tak!

Mvh
Dennis B

12 december 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Virkelig smukke ting og virkelig god kommunikation OG så endte ejeren med at komme forbi og aflevere, fordi hun var ude at køre alligevel i nærheden af mig. Fantastisk service!

18 november 2024

Svar från Vetro

Kære Sophie, hvor er det pænt af dig at tage dig tid til en anmeldelse. Det sætter jeg/vi meget pris på. Tusind tak for de søde ord. Dbh. Simone, Murano Vintage

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En virkelig fin oplevelse hos Simone…

En virkelig fin oplevelse hos Simone som er ejeren bag Murano Vintage. Vi var i hendes lille butik/showroom hvor vi endte med at købe 4 helt fantastiske lamper med den bedste rådgivning fra Simone. Hun kan noget med farvesammensætning. Største anbefaling herfra til at købe de smukkeste lamper.

21 augusti 2024

Perfekt oplevelse

Jeg besøgte Murano Vintages lager på Vermlandsgade for at se de lamper, jeg havde set på hjemmesiden. Det gav virkelig meget at se, hvordan lamperne så ud med lys i, så det kan klart anbefales! Der var SÅ mange smukke lamper, og det var svært at vælge, men Simone hjalp mig med at finde den HELT rigtige - super kompetent og engageret vejledning. Det er helt tydeligt, at Simone virkelig brænder for sin fine virksomhed - så skønt! Jeg elsker min nye lampe, som også blev pakket godt og sikkert ind til turen hjem. Stort TAK :)

18 augusti 2024

De smukkeste Murano lamper

Så fin en vejledning mht. hvor og hvilket rum murano lampen skal kunne komme til sin ret om enten det er at lyse op eller være mere dæmpet belysningen alt efter hvilken farve man vælger, kan kun anbefale Murano Vintage.
Og et stort udvalg af div. Murano glas.

26 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vidunderlige lamper og top service

Vidunderlige lamper! Smukkeste håndværk og lige den rigtige balance mellem klassisk, retro, moderne. Prikken over i’et i vores indretning og vitterligt en sanselig glæde hver eneste dag. Samtidig en rigtig god service og vejledning til valg af lamper i show room - både ift. funktion og udtryk. Kan klart anbefales.

7 augusti 2024

Kære Heidi,
Mange tak for besøget i dag og for din anmeldelse.
Rigtig god sommer.

Fantastisk ekstraordinær service.

Fantastisk ekstraordinær service.
Hurtig svar på bestilling og mails.
Det kan varmt anbefales at handle med Murano Vintage

6 augusti 2024

Kære Hans,
Mange tak for din anmeldelse og den fine kommunikation på mail. Rigtig god sommer.

Kæmpe anbefaling

Vi har købt en super smuk lampe fra Murano Vintage. God service og kan klart anbefales😍

4 augusti 2024

Kære Mille,
Mange tak for dit køb og din anmeldelse af os.
Du ønskes en god sommer.

Super flotte lamper

Super flotte lamper, og virkelig god service!
Kæmpe anbefaling!

3 augusti 2024

Kære Emma,
Mange tak for besøget i går og din fine anmeldelse. Held og lykke med den nye bolig :-)
Dbh. Simone

Vi købte en smuk lampe

Vi købte en smuk lampe, men den viste sig at være for stor. Vi fik den byttet til en mindre med det samme.
God service og smukke lamper, klar anbefaling :-)

3 augusti 2024

Kære Martin,
Tak selv for besøget, jeg er glad for, at vi fandt en lampe, som passer bedre i størrelsen :-)
Rigtig god sommer.
Dbh. Simone

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.