Vessi Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 388 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunder uppskattar verkligen de mycket effektiva hudvårdsprodukterna som gör huden märkbart mjuk, len och djupt återfuktad under hela dagen. Många personer framhåller dessutom att kroppsdeodoranten fungerar alldeles utmärkt och effektivt håller dem väldoftande och fräscha. Dessutom uppskattar recensenterna att leveranserna av beställda varor sker snabbt och smidigt. Vissa recensenter var inte nöjda med att somliga produkter ibland kunde ge upphov till röda utslag eller kännas klibbiga på huden efter användning. Konsumenterna noterade även att det tyvärr var tråkigt att inte kunna välja paketbox eller ombud för sina leveranser.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser positiva aspekter av product och uttrycker stor tillfredsställelse med att varorna håller... Se mer

Quality

Kunder delar positiv åsikter om kvaliteten och beskriver produkterna som härligt återfuktande och effektiva.... Se mer

Delivery service

Konsumenter tycker delivery service är positiv och uppskattar generellt den snabba leveransen samt att... Se mer

Order

Kunder hade tvetydiga upplevelser med order eftersom vissa upplevde processen som smidig och enkel med snabb... Se mer

Price

Användare beskriver tvetydiga upplevelser när det gäller priset. Vissa konsumenter upplever produkterna som... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Bra deodorant som gör sitt jobb. Dock är den väldigt lös och rinner lätt ur förpackningen. Så lätt så att det blir kladdigt och för mycket deodorant kommer ut. Både jag och min man är dock nöjda med d... Se mer

Har haft möjlighet att känna efter ganska många sarter av ansiktskrämer .. också de dyra typ estee lauders exempel .. Detta vessi kräm för min hudtyp ( blandat mest torrt) upplever svårt att sjunk... Se mer

Nordic Restoring Body Treatment: är nu inne på burk nr 2, den är härligt återfuktande. Nordic Neck & Chest Refining Creme: är nu inne på min 2:a tub, den är härlig och tycker den förbrättrad min hals... Se mer

Vessi Nordisk hudvård 🫐 Nordisk hudvård med ingredienser från naturen 🇸🇪 Producerad i Sverige och Finland 💚 Effektiv och hållbar Vessi är en hudvårdsserie som innehåller rena extrakt och oljor från vildväxande växter och bär i den nordiska naturen. Alla våra produkter innehåller naturliga ingredienser som är noggrant utvalda för att möta hudens speciella behov, och är dessutom berikade med arktiskt källvatten som är extra hudvänligt. De är också veganska, fria från mikroplaster och mineraloljor och inte testade på djur.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

357 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb leverans, utmärkta produkter, rekommenderas

2 april 2026

Hej Jenny,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra produkter.

Tack för att du är kund hos oss.

Whole body deo

Köpte Nordic berry, deo
Doftar supergott, är mild och skön att använda. Helnöjd!

30 juni 2026

Hej Malin,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är så nöjd med din Nordic Whole Body Deodorant och att du tycker om både doften och känslan på huden.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du är kund hos oss.

Vessi Kundservice

Denna bärdoft höll inte måttet

Denna bärdoft höll inte måttet men däremot gjorde Coconut cruch det

27 juni 2026

Hej Kristina,

Tack för din feedback.
Tråkigt att höra att bärdoften inte levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse – den är värdefull för oss i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Underbara produkter

Underbara produkter

Hej Christina,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du tycker om våra produkter. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din feedback.

Hej Annabell,

Vi beklagar verkligen att din beställning inte har kommit fram ännu.

Hör gärna av dig till oss på kundservice@vessi.se eller ring 0738 554 814, så undersöker vi vad som har hänt och hjälper dig vidare så snabbt vi kan.

Vessi Kundservice

Bra produkt men lite kladdig att stryka…

Bra produkt men lite kladdig att stryka på under armmarna o brösten

28 juni 2026

Hej Mariann,

Tack för att du delar med dig av din feedback! 😊

Vad roligt att höra att du tycker om produkten. Vi uppskattar även dina synpunkter kring konsistensen, eftersom all feedback från våra kunder hjälper oss att fortsätta utveckla och förbättra våra produkter.

Bästa krämerna!

28 juni 2026

Hej Gun,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du tycker så mycket om våra krämer. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Maj,

Stort tack för din fina recension! 🌸 Det gläder oss verkligen att höra att produkten känns så skön och behaglig på huden. Vi hoppas att du fortsätter att vara lika nöjd!

Hej Britt,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten och att du tycker om doften. Det gläder oss att den har gett dig en positiv upplevelse.

Känns bra

Snabb leverans och tar det regelbundet. Känns bra

2 april 2026

Hej Carina,

Tack så mycket för din fina återkoppling! Det är härligt att höra att produkten fungerar bra för dig och att du är nöjd med leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Vessi Kundservice

Bara en sak att klaga på

Bara en sak att klaga på. Det tar lite väl lång tid för leveransen.

Hej Marita,

Tack för din recension och för din feedback! Vi tar till oss det du skriver och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider.

Tack för ditt tålamod och för att du valde Vessi!

Vessi Kundservice

Beställde varan den 26/5 och fick den…

Beställde varan den 26/6 och fick den 8/7 hem till mig. Väldigt lång leveranstid.

Hej Irene,

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att leveransen tog längre tid än väntat.

Om det är något vi kan hjälpa dig med framöver är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på mail kundservice@vessi.se eller ring 0738 554 814.

Vessi Kundservice

Krämerna har en sådan fin textur.

Krämerna har en sådan fin textur.

Hej Gianina,

Tack så mycket för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du uppskattar texturen på våra krämer. Vi är glada att produkterna ger dig en härlig känsla vid användning.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vessi Kundservice

fantastisk bra produkt-aqua gel mask…

fantastisk bra produkt-aqua gel mask ,kommer köpa mer.

24 juni 2026

Hej Zyta,

Stort tack för din fina recension!
Det betyder mycket för oss att höra att du tycker om Aqua Gel Mask. Vi är så glada att du är nöjd och hoppas att du kommer att uppskatta den lika mycket även framöver.

Hej Gunilla,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du tycker att produkten är fantastisk. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter. Lite dyra dock. Leveransen med Citymail har blivit lite bättre men tar fortfarande väldigt lång tid. Hade varit mycket bättre med Instabox.

21 juni 2026

Hej Simone,

Tack för att du delar med dig av din feedback! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter. Vi uppskattar även dina synpunkter kring priset och leveransen, eftersom kundernas erfarenheter hjälper oss att fortsätta förbättra vår service.

Vi tar självklart med oss din feedback kring leveransalternativ och hoppas att framtida leveranser ska ge en ännu bättre upplevelse.

Vessi Kundservice

Doftar kemiskt. Jag blev så besviken.

Jag blev så besviken av ansiktskrämen
Den doftar kemiskt så den går inte att använda. Nordic recovery cream.

Däremot är Kroppsdeodoranten är utmärkt.

23 juni 2026

Hej Lena,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att ansiktskrämen inte levde upp till dina förväntningar och att doften inte passade dig. Samtidigt är vi glada att höra att du är nöjd med vår kroppsdeodorant.

Kontakta oss gärna på kundservice@vessi.se eller 0738 554 814, så tittar vi gärna närmare på ditt ärende och ser hur vi kan hjälpa dig.

Vessi Kundservice

Inga problem har fått paket 📦 utan…

Inga problem har fått paket 📦 utan problem! Tack ☺️

23 juni 2026

Hej Agneta,

Tack så mycket för din fina återkoppling! 😊

Vi är glada att höra att du har fått ditt paket utan problem och hoppas att du blir nöjd med dina produkter.

Tack för att du valde oss!

Vessi Kundservice

Otroligt bra deo som tar bort den här…

Otroligt bra deo som tar bort den här obehagliga doften vid klimakteriet som helt plötsligt dök upp. Snäll mot huden. Snabb leverans.

22 juni 2026

Hej Marie,

Tack så mycket för din fina recension! 😊

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår Whole Body Deodorant och att den har hjälpt dig att känna dig fräsch och trygg i vardagen.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Verkar funka bra

Har bara använt naturliga deos i flera år men får när det är varmt och jag svettas mycket röda utslag, sveda och finnar under armarna. Har nu använt Vessis i 3-4 dagar och det har blivit mindre rött, mindre sveda, svettas mindre och luktar mindre. Hoppas det håller i sig!

21 juni 2026

Hej Helena,

Tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse! 😊

Det gläder oss att höra att vår Whole Body Deodorant har fungerat bra för dig och att du redan märker en positiv skillnad efter några dagars användning.

Tack för att du väljer Vessi!