Vessi Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 388 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunder uppskattar verkligen de mycket effektiva hudvårdsprodukterna som gör huden märkbart mjuk, len och djupt återfuktad under hela dagen. Många personer framhåller dessutom att kroppsdeodoranten fungerar alldeles utmärkt och effektivt håller dem väldoftande och fräscha. Dessutom uppskattar recensenterna att leveranserna av beställda varor sker snabbt och smidigt. Vissa recensenter var inte nöjda med att somliga produkter ibland kunde ge upphov till röda utslag eller kännas klibbiga på huden efter användning. Konsumenterna noterade även att det tyvärr var tråkigt att inte kunna välja paketbox eller ombud för sina leveranser.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser positiva aspekter av product och uttrycker stor tillfredsställelse med att varorna håller... Se mer

Quality

Kunder delar positiv åsikter om kvaliteten och beskriver produkterna som härligt återfuktande och effektiva.... Se mer

Delivery service

Konsumenter tycker delivery service är positiv och uppskattar generellt den snabba leveransen samt att... Se mer

Order

Kunder hade tvetydiga upplevelser med order eftersom vissa upplevde processen som smidig och enkel med snabb... Se mer

Price

Användare beskriver tvetydiga upplevelser när det gäller priset. Vissa konsumenter upplever produkterna som... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Har bara använt naturliga deos i flera år men får när det är varmt och jag svettas mycket röda utslag, sveda och finnar under armarna. Har nu använt Vessis i 3-4 dagar och det har blivit mindre rött,... Se mer

Bra deodorant som gör sitt jobb. Dock är den väldigt lös och rinner lätt ur förpackningen. Så lätt så att det blir kladdigt och för mycket deodorant kommer ut. Både jag och min man är dock nöjda med d... Se mer

Har haft möjlighet att känna efter ganska många sarter av ansiktskrämer .. också de dyra typ estee lauders exempel .. Detta vessi kräm för min hudtyp ( blandat mest torrt) upplever svårt att sjunk... Se mer

Vessi Nordisk hudvård 🫐 Nordisk hudvård med ingredienser från naturen 🇸🇪 Producerad i Sverige och Finland 💚 Effektiv och hållbar Vessi är en hudvårdsserie som innehåller rena extrakt och oljor från vildväxande växter och bär i den nordiska naturen. Alla våra produkter innehåller naturliga ingredienser som är noggrant utvalda för att möta hudens speciella behov, och är dessutom berikade med arktiskt källvatten som är extra hudvänligt. De är också veganska, fria från mikroplaster och mineraloljor och inte testade på djur.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

357 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Väldigt sköna produkter till kropp &…

Väldigt sköna produkter till kropp & ansiktet!

29 juli 2026

Hej Lill,

Tack så mycket för din fina recension!

Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar våra produkter för både kropp och ansikte.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att våra produkter fortsätter att ge dig många härliga stunder! 😊

Kundservice Vessi

Hej Carina,

Tusen tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension!

Kroppsdeodoranten är fantastiskt bra

Kroppsdeodoranten är fantastiskt bra, tar bort all dålig lukt och doftar fräscht. Håller hela dagen.

27 juli 2026

Hej Annelie,

Tusen tack för din fina recension! 😊

Vad härligt att höra att du är så nöjd med vår Whole Body Deodorant och att den fungerar bra för dig hela dagen. Det uppskattar vi verkligen!

Vessi Kundservice

Har använt produkterna några månader

Har använt produkterna några månader. Det känns att huden är mer återfuktad och rynkorna mindre synliga.

24 juli 2026

Hej Anna,

Tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du har märkt skillnad efter att ha använt produkterna i några månader och att huden känns mer återfuktad och att rynkorna upplevs mindre synliga. Det uppskattar vi verkligen!

Bästa deon!

Den luktar fantastiskt och jag luktar inte svett, inte ens morgonen efter. Ingen deo har fungerat så bra på mig någonsin.

24 juli 2026

Hej Annica,

Tusen tack för din fantastiska recension! 😊

Så roligt att höra att vår deo fungerar så bra för dig och att du är nöjd med resultatet. Det betyder mycket för oss!

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Snabb leverans. Toppen att pulvret inte är smaksatt.
God helg!
Annki

22 juli 2026

Hej Anne-Christine,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du uppskattar både den smidiga beställningen, snabba leveransen och att pulvret är utan smak.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension!

Perfekt i lådan

9 september 2025

Hej Anneli,

Tack så mycket för din fina recension! 🌸

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att paketet kom fram som det skulle. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Varmt välkommen tillbaka!

Nordic Restoring Body Treatment

Nordic Restoring Body Treatment: är nu inne på burk nr 2, den är härligt återfuktande. Nordic Neck & Chest Refining Creme: är nu inne på min 2:a tub, den är härlig och tycker den förbrättrad min hals om än inte så mycket. Nordic Recovery Cream: min 1:a burk, känns bra men inte tillräckligt mättande för min torra hud (är 73 år).
Sist Nordic Pro-Age Serum: min första flaska, känns skön på huden har bara testat den 1 vecka så kan ännu inte uttala mig om ev resultat

19 juli 2026

Hej Haidie,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och för din utförliga recension!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med Nordic Restoring Body Treatment och Nordic Neck & Chest Refining Cream, och att du redan är inne på din andra förpackning av båda produkterna. Vi uppskattar också din ärliga feedback om Nordic Recovery Cream och Nordic Pro-Age Serum. Vi hoppas att serumet fortsätter att ge fina resultat när du har använt det lite längre.

Tack igen för ditt förtroende och för att du valt våra produkter. 😊

Vessi Kundservice

Oseriöst företag som skickar varor du inte beställt

Oseriöst företag som skickar varor du lagt i utkorgen men inte gått vidare med och beställt efter att ha läst omdömen. Sen får jag orderbekräftelse och när jag meddelar att jag inte beställt några varor hänvisar de till att varan redan är skickad.Ingen ursäkt att de gjort fel, utan det är kundens fel. Finns många som haft samma problem som beskrivs här på trustpilot. Företaget borde granskas.

25 mars 2026

Hej Gunilla,

Vi beklagar verkligen att du har haft en sådan upplevelse. Det är inte så vi vill att våra kunder ska känna.

Vi ber dig vänligen att kontakta oss via e-post på kundservice@vessi.se, så kommer vi att undersöka vad som har hänt och hjälpa dig vidare.

Med vänlig hälsning,

Fungerar utmärkt

Fungerar utmärkt att slippa svettlukt under min tunga byst och mellan låren.
Håller längre tid än vad som utlovas.
Har även en skåra i min haka som jag smörjer in och den håller sig fräsch.
Citrusdoften luktade gott och inte för sött.

15 juli 2026

Hej Elisabet,

Tack så mycket för att du delar med dig av din fina upplevelse! 😊

Det gläder oss att höra att deodoranten fungerar så bra för dig och att du uppskattar både effekten och den fräscha doften.

Tack för att du väljer Vessi och för att du delar din feedback med oss!

Vessi Kundservice

Bra produkt och man känner skillnad…

Bra produkt och man känner skillnad ganska snabbt. Snabb leverans det gillas.

14 juli 2026

Hej Ellinor,

Tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse! 😊

Det är roligt att höra att du redan märker skillnad och att produkten lever upp till dina förväntningar. Vi är också glada att leveransen gick snabbt och smidigt.

Vessi Kundservice

Bästa deon jag någonsin haft

Bästa deon jag någonsin haft, och jag har provat många!

14 juli 2026

Hej Annika,

Stort tack för din recension! 😊

Det gläder oss verkligen att höra att deon är den bästa du har provat och att den har gjort ett så positivt intryck. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och feedback.

Vessi Kundservice

Bra produkt och snabb leverans direkt…

Bra produkt och snabb leverans direkt hem.

13 juli 2026

Hej Anneli,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten och att leveransen fungerade smidigt. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

Deo- Den bästa ever i mitt liv ❤️

Deon- är det bästa jag någonsin har provat... Och då snackar vi att jag gått igenom vad som finns för både män och oss kvinnor.
Detta är en helt ny nivå på deodorant.
Jag klarade två dygn innan det började märkas att det var dags igen.
Helt fantastiskt och extra plus för att krämen går att använda på fler ställen på kroppen dessutom.
Heja Vessi 🙏❤️

22 juli 2026

Hej Ida,

Stort tack för din fantastiska recension! 💛

Det gör oss verkligen glada att höra att du är så nöjd med Whole Body Deodorant och att den har blivit en favorit hos dig. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och att du lyfter fram både effekten och att produkten kan användas på flera områden på kroppen.

Tack för att du väljer Vessi och för att du delar din feedback med oss.

Vessi Kundservice

Har i flera år använt rexona deo-inget annat funkade

Har i flera år använt rexona deo. Men senaste åren började jag få klåda på kvällarna. Jag provade Vessie kroppsdeo och är helsåld. Ingen alkohol, ingen svettlukt, den är helt fantastisk!
Enda nackdelarna är att jag måste låta den sjunka in innan jag tar på kläder och kanske lite högt pris, och att jag är beroende av den nu😉

21 juli 2026

Hej Jenny,

Tack snälla för din fina recension! 💛

Det gör oss så glada att höra att vår deodorant fungerar så bra för dig. Tack också för din ärliga feedback – den betyder mycket för oss.✨

Vessi Kundservice

Inte alls nöjd med deodoranten

Inte alls nöjd med deodoranten. Jag luktar svett redan efter 12 timmar, har inte gjort det på flera år med billiga deodoranter. Tråkigt, jag förväntade mkt mer.

1 juli 2026

Hej Loviisa,

Tack för din ärliga feedback. 💛

Det var tråkigt att höra att deodoranten inte fungerade som du hade hoppats. Hör gärna av dig till vår kundservice på 0738 554 814 eller via kundservice@vessi.se, så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning.

Vessi Kundservice

Köpte deodorant kräm att ha till hela…

Köpte deodorant kräm att ha till hela kroppen. Luktar jättegott,men i den här värmen har den varit helt verkningslös. Fått värme utslag under brösten,trots att jag smort mig med kräm där. Känns att jag betalat för mycket för något som inte hjälper. Tyvärr.

Kan meddela att som svar från Vessi var att jag skulle köpa en ny produkt från dom,men då till 25%rabatt!!
Vet inte hur det skulle hjälpa mig med att köpa ytterligare en produkt om jag inte var nöjd med min första. Självklart förstår jag att dom inte menar att jag ska köpa samma produkt, men är man inte nöjd med en,ska jag då gå igenom hela ert lager?
Jag tackar för ert generösa förslag,men tackar nej.

3 juli 2026

Hej Eva,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. 💛

Vi beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar. Kontakta oss gärna på 0738 554 814 eller kundservice@vessi.se, så tittar vi närmare på detta och ser hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vessi Kundservice

Jag blev glatt överraskad över Vessis…

Jag blev glatt överraskad över Vessis deokräm, men tycker den är lite dyr tyvärr. Därav inte 5 stjärnor.

16 juli 2026

Hej Sasse,

Tack för din fina feedback! 💛

Vad roligt att höra att du blev glatt överraskad av vår deodorantkräm. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina synpunkter, även kring priset, då det hjälper oss att fortsätta utveckla och förbättra våra produkter.

Hej Annika,

Tack för att du delar med dig av din åsikt.

Vi beklagar att produkterna inte levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar din feedback och tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra produkter och kundupplevelsen.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill dela mer om din upplevelse.