Forsikringsselskabet Vendsyssel Omdömen 315

3,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vendsyssel er endnu det bedste forsikrings selskab vi har været hos. Har været hos både Top Danmark, If og Alm. Brand. Personlig kontakt til din assurandør som altid kan starte dialogen op hvad ente... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsbolag

Skrivet av företaget

Forsikringsselskabet Vendsyssel er vendelboernes lokale forsikringsselskab med hjemsted i Hjørring. Selskabet har eksisteret siden 1861. Vi er af den overbevisning at vi er et godt alternativ til de store forsikringsselskaber og prioriterer personlig betjening og høj service som en selvfølge overfor vore forsikringstagere.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvis man ku give minus stjerne så havde de fået det!!!!!!!!!

Hvis man ku give minus stjerne så hade de kraftedme fået det!!!! De er 0 og nøgler for godt jysk sagt!!!! Og er bleven Black listet på deres Facebook ved at jeg ik må se deres fine hjemmeside på Facebook fordi jeg synes folk skal vide hva det er for nogle røver!!!! Læs selv min kommentar til et opslag det selv reklameret med og svared lige ud af posen og det blev slettet 2 gange og kun gode tommelfingere op af vises godt med en it nørd i virksomenheden der kun retter god omtale og feed back! jeg har lagt mine værdiger i hænderne på så lusket et firma!!!!! Hopper over hvor gader er kortes og man skal selv følge op hele tiden igen ringer og vejleder når skaden sker ved BRAND! For det er for stor en opgave! I er efterladt til jer selv hvis det sker! For det er for stor en sag og mange penge på spil for dem!! Men jeg har betalt for at få dækket mine værdiger og betaler for det! Har kraftedme ik bedt om prisen! Jeg skal bare ha mit dækket! Nu har sagen taget over et år og vi er ik færdige endnu fordi jeg skal ha det slæbt i retten og advokat på!!!!!!!!!! Vi er en lille famile og de udnytter en hver mulighed for psykiske tilstand man går ned med flaget fordi man har mistet alt man har knoklet for!!!!!!!!!!!

Der er rettet for kvempte ord er ik tillad her åbenbart…

16 juli 2025

Min mor og pap far har…

Min mor og pap far har ulykkesforsikring ved dette firma. Han har været så uheldig at vride om på foden og slå sit hoved rigtig meget - har haft et meget svært sygdoms forløb som er endt med at han i dag sidder på plejehjem, hele deres tilværelse er ændret.
Ambulancen skrev så han var svimmel eller besvimet og det var akut lægen ikke enig i og ændre teksten at han er vredet om på foden og falder og slår hovedet.
Pga dette vil forsikringsselskabet Vendsyssel ikke dække, selvom det er lægen som har behandlingsretten til at beskrive et sygdomsforløb.
De afslår at udbetale selvom det er en ulykke, så pas på med at tegne forsikring ved dem, det er penge ud af vinduet, for min pap far har ikke været dækket alligevel

15 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en fornøjelse at ringe til dem

Altid en fornøjelse at ringe til dem. Vi havde en vandskade, hvor taksator Rene drønede op for at se på det sagen. Han tog selv den efterfølgende dialog med vvs'eren og gav en virkelig god sagsbehandling hele vejen. Stor ros herfra :)

7 mars 2026

Det mest fantastiske selskab

Det mest fantastiske selskab. Vi havde brand i vores hus 30/10 og i dag 15/12 står vores hus helt som det var før. Ikke et eneste bump på vejen med at få dækket vores ting 1000 points til forsikrings selskabet Vendsyssel

15 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været kunde i selskabet i mere end…

Har været kunde i selskabet i mere end 65 år,og har aldrig bare tænkt på at skifte.Har altid fået en fantastisk god behandling.Har lige haft en skjult rørskade på et badeværelse,som bare blev behandlet hurtigt med dygtige håndværkere,og uden gener for os.

17 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er lige skiftet til…

Jeg er lige skiftet til Forsikringsselskabet Vendsyssel og har fået en bedre dækning end i mit tidligere selskab – samtidig er prisen lavere. Indtil videre en rigtig positiv oplevelse, og det giver ro at vide, at man er godt dækket ind.

15 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas på ham deres taksator René Sejer…

Pas på ham deres taksator René Sejer Nørgaard. Sikke et uærligt menneske. Han siger en ting når han er ude og noget helt andet når han kommer hjem bag telefonen.

Jeg flytter mine forsikringer kun pga ham. Jeg skal ikke risikere og skal have noget med det fjols og gøre igen.

4 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Væreste forsikrings selskab til dags…

Væreste forsikrings selskab til dags dato! Først fik vi ødelagt 9 dage af vores ferie pga. vores datter fik mellemørebetændelse af poolen og måtte derfor ikke bade. Vendsyssel mente ikke de skulle kompensere for noget. Da jeg så efterfølgende får en diskusprolaps med voldsomme smerter i lænden fordi jeg bliver udsat for en arbejdsulykke, som både AES og Ankestyrelsen anerkender, vælger de igen at at lade en i stikken. Så nu har jeg opsagt alle mine forsikringer hos dem og er igang med at finde en advokat til at køre min sag mod dem. De er så gode at snakke med, ligeså snart de skal sælge en forsikringer, men når ulykken så er ude, så fralægger de sig alt ansvar. Vil råde alle til at vælge hvilke som helst andet forsikring selskab.

17 juni 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Efter en vandskade i weekenden var de…

Efter en vandskade i weekenden var de hurtigt ude om mandagen for at besigtige skaden.
Der går lidt tid med at få fundet en håndværker (en lokal),men ender med vendsyssels egen samarbejdspartner. Efter nogle håndværksmæssige misforståelser kalendermæssigt hvor man har en aftale men ikke dukker op kommer der virkelig styr på sagerne, og vi får udbedret skaderne i løbet af 4 dage. Projektet skulle tage 2 dage men skaderne var lidt mere omfattende og det tog lidt længere tid. Den tog forsikringen helt uden problemer.
Kan anbefale Vendsyssel forsikringsselskab!

1 december 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vandskade

Vi har haft vandskade
Vi havde en del trælse oplevelser fra begyndelsen hvor de ikke ville dække

Men der kom andre boller på suppen
Efter jeg desværre måtte op i det røde felt
Det var meget trist begyndelse ……

Men de sødeste damer på kontoret fik styr på det og vi fik besøg af taksator
så kom der bestemt styr på det hele

Vi har haft en meget dygtig tømrer til at komme og udbedre tingene

Et meget flot arbejde Dygtig håndværker

Vi er nu færdig og bliver i Vendsyssel forsikring men vi var såå tæt på at skifte

29 januari 2025

Dårlig

Når de vil sælge forsikring, taler de meget godt og tilbyder gode tjenester, men når de skal gøre noget, opfører de sig anderledes. Efter min mening er denne dobbelthed mellem tilmeldingen og levering af tjenester meget dårlig.

1 januari 2025

Verdensklasse

Var ved at dumme os.
Med blev reddet af Vendsyssel forsikring.
En tak skal lyde til Louise Klein og Jan Knudsen for fremragende service og kompetence

21 januari 2025

God service

Super god oplevelse med behandlingen af stormskade.
Hurtig sagsbehandling, aftale med taksator ved 1. besigtigelse.
Mvh. Jens

23 december 2024

Stor ros til forsikringsselskabet Vendsyssel

De var hurtige til at reagere på vores henvendelse da vi fik en vandskade som følge af et akvarie der revnede i bunden og er blevet hjulpet igennem hele forløbet på en god og professionel måde hvor servicen var i top vil helt sikkert anbefale forsikringsselskabet Vendsyssel til andre stor ros til selskabet og taksator rene sejer Nørgaard

7 november 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.