Snabb leverans, trevligt att det kom ett mejl med lite användningstips medan man väntade på att beställningen skulle komma. Ministeppern funkar bra, ger bra träning. Lite svårt att träna med handtagen... Se mer

Ett perfekt redskap om man vill ha lite koll på sin kropp . I mittfält vill jag se att jag får i mig tillräckligt med protein i min viktresa ! Jag behöver egentligen inte gå ner men vill minska i fett... Se mer

Enkel att beställa, snabb och smidig leverans. Lätt att komma igång och mycket roliga värden att följa. Riktigt bra att man får förklarat vad det innebär att ligga över eller under rekommenderade vär... Se mer

Den står alltid framme och pockar på uppmärksamhet så det är bara att trampa på. Tyckte den var trög i början (jag väger 60 kg) men upplever nog att den blir lättatre och lättare att trampa ned. Därim... Se mer

1. Vårdklinik med självbetjäning
  2. Dagspa
  3. Leverantör av våginstrument
  4. Viktminskning

Hos Vellafit er vi dedikerede til at hjælpe dig med at leve en sundere og mere balanceret hverdag. Vi tilbyder nøje udvalgte kvalitetsprodukter inden for sundhed og wellness, der gør det nemt at prioritere dig selv og din velvære. Vi tilbyder altid 100 dages tilfredshedsgaranti, gratis levering (1-3 hverdage) og personlig dansk kundeservice, så du kan handle trygt hos os. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Besøg vores online butikker her: 🇩🇰 vellafit.dk 🇸🇪 vellafit.se Kontaktinformation kan findes på vores lokale hjemmesider. Visit the online store relevant to your local market here: 🇩🇰 vellafit.dk 🇸🇪 vellafit.se Contact info can be found on our local websites.

4,9

(1 687)

1 311 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Inga krångliga monteringar. Känns bra i kroppen efter att jag använt den en vecka.

28 juli 2026

Hej Malin,

Stort tack för din fina recension.

Det gläder mig att höra att både leveransen och upplevelsen av produkten har varit så positiv. Att den är enkel att komma igång med och redan efter en vecka känns bra i kroppen är verkligen härligt att läsa.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag hoppas att du får fortsatt stor glädje av produkten.

Team Vellafit

Lätt och smidig att använda.

Lätt och smidig att använda.
Utmärkt att kunna flytta med till sommarstället!

28 juli 2026

Hej Ingegerd,

Stort tack för din fina recension.

Det gör mig väldigt glad att höra att du tycker att produkten är lätt och smidig att använda. Att den dessutom är enkel att ta med, till exempel till sommarstället, är något vi vet uppskattas av många.

Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Jag hoppas att du får stor glädje av produkten under lång tid framöver.

Team Vellafit

En skön och behaglig behandling av…

En skön och behaglig behandling av fötter och vader med dom funktioner som finns. Tar bort ömhet och spänningar och ger en befriande känsla efteråt/BL

Hej Bo,

Stort tack för din fina recension.

Det gläder mig verkligen att höra att behandlingen känns skön och behaglig och att du upplever att den hjälper mot ömhet och spänningar i fötter och vader. Det är precis den känslan vi hoppas att våra produkter ska ge.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag hoppas att du får fortsatt stor glädje av den.

Team Vellafit

Att leveransen var smidig är ett plus

Att leveransen var smidig är ett plus, men säger ingenting om själva produkten.

Mini-Steppern är hur smidig som helst. Den tar väldigt liten plats, och är enkel att både använda, flytta på, och förvara. Det är bara att tuta och köra; upp på den och trampa.

Jag är väldigt nöjd med mitt inköp.

Hej Maria,

Stort tack för din fina och utförliga recension! Det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det gläder mig verkligen att höra att du är så nöjd med Mini-Steppern och att du uppskattar hur smidig den är att använda, flytta och förvara. Precis så vill vi att den ska upplevas.

Jag hoppas att du får mycket glädje av den framöver, och tack igen för ditt förtroende.

En superbra

En superbra, genomtänkt produkt, som ger Dig full kontroll på alla viktiga kroppsdata.

Hej Erik,

Stort tack för din fina recension! 😊

Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med kroppsscannern och att du uppskattar hur den ger dig en bra överblick över dina kroppsvärden.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag önskar dig stort lycka till på din hälsoresa!

Team Vellafit

Snabba och bra svar av kundtjänst

Snabba och bra svar av kundtjänst. Lite väntetid på vibrationsplattan som inte riktigt framgick då jag beställde men sen snabb leverans. Köpt flera produkter och hittills nöjd med dem

24 juli 2026

Hej Marianne 😊

Tack så mycket för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse 🙏

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår kundservice och våra produkter. Vi beklagar självklart om väntetiden på vibrationsplattan inte framgick tydligt nog vid beställningen – vi tar din feedback vidare så att vi kan bli ännu bättre.

Det är roligt att höra att leveransen därefter gick snabbt och att du hittills är nöjd med dina produkter 🌸

Tack för att du har valt Vellafit – det uppskattar vi verkligen 💚

Fantastiska produkter

Fantastiska produkter, såväl vibrationsplattan som trampmaskinen! Hög kvalitet och snabb leverens!

22 juli 2026

Hej Pia 😊

Tack så mycket för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vibrationsplattan och trampmaskinen. Vi uppskattar att du lyfter fram kvaliteten och den snabba leveransen – det betyder mycket för oss.

Vi hoppas att produkterna fortsätter att ge dig mycket glädje och många fina träningsstunder framöver! 💚

Vellafit Kundservice

Min Ministepper från Wellafit ger mig precis det lyftet jag behövde

Min Ministepper från Wellafit har blivit en riktig favorit i min träning. Den känns stabil, enkel att använda och jag märker tydligt hur den hjälper mig att bli starkare och mer kontrollerade rörelser. Leveransen gick smidigt och hela upplevelsen kändes proffsig. Så glad att jag köpte den.

20 juli 2026

Hej S C. 😊

Stort tack för din fantastiska recension!

Det gör oss verkligen glada att höra att din MiniStepper har blivit en favorit och att du redan märker hur den hjälper dig att bli starkare och få bättre kontroll i dina rörelser. Precis så hoppas vi att den ska upplevas! 💚

Vad roligt också att leveransen gick smidigt och att hela köpupplevelsen levde upp till dina förväntningar.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi önskar dig stort lycka till med den fortsatta träningen! 🌸

ja leveransen va snabb

ja leveransen va snabb. sen var jag tvungen att skicka tillbaka varan och det gick som smort. inga problem. allt var tip top

10 juli 2026

Hej Mersudin 😊

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att returprocessen fungerade smidigt för dig. Vi tycker att det är viktigt att allt ska vara enkelt och problemfritt – även om en produkt behöver returneras.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Det uppskattar vi verkligen! 🌸

Önskar dig en fin dag!

Vellafit Kundservice

Jag som alltid hatat att motionerahar…

Jag som alltid hatat att motionera har nu hittat det enklaste sättet 👍 Just att jag kan dela upp det och gå flera gånger om dagen gör att det inte finns några ursäkter längre😀

20 juli 2026

Hej Ann-Louise! 😊

Tusen tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du har hittat ett sätt att få in mer rörelse i vardagen som känns enkelt och hållbart. Att kunna dela upp träningen i mindre stunder under dagen kan göra stor skillnad – och det är precis så många hittar motivationen att fortsätta. 💚

Vi önskar dig många härliga träningsstunder framöver!

Vellafit 🌿

Lätt att använda

Lätt att använda , smidig att stuva undan och en behaglig upplevelse för kroppen. Ser fram emot att se resultaten med kroppen.

18 juli 2026

Hej Helena,

Stort tack för din fina recension! 🌟

Det gläder mig att höra att du tycker att produkten är enkel att använda, smidig att förvara och att den ger en behaglig upplevelse för kroppen.

Det ska bli spännande att följa din utveckling framöver, och jag hoppas att du får stor glädje och fina resultat med din Vellafit.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vellafit Kundservice

'Steppern' är verkligen liten (var…

'Steppern' är verkligen liten (var orolig för ett nytt stort åbäke). Får plats under köksstolen som jag använder som stöd, tills jag blir van.
Mjuktrampad, okomplicerad & tyst. Gillar den så här långt.

Hej Annika,

Stort tack för din fina recension! 💚

Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med din MiniStepper. Det är roligt att läsa att storleken passar dig så bra och att den enkelt får plats hemma. Precis som du skriver är den smidig, tyst och enkel att använda – något som många uppskattar.

Jag hoppas att du får stor glädje av den och att den blir en naturlig del av din vardag.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Vellafit Kundservice

Jag fick en mycket bra och trevlig…

Jag fick en mycket bra och trevlig uppfattning om Vellafit efter att ha fått svar på mina frågor och hjälp. Fick ett mycket bra erbjudande som gjorde att jag kunde beställa min Ministepper och det gick snabbt att få hemlevererad till dörren. Kommer att rekommendera och beställa fler gånger från Vellafit 😀

3 juli 2026

Hej Ninni,

Stort tack för din fantastiska recension! 💚

Det gör mig verkligen glad att höra att du fick bra hjälp, att du kände dig väl omhändertagen och att både beställningen och hemleveransen fungerade smidigt.

Det betyder extra mycket att du vill rekommendera Vellafit till andra och att du redan funderar på att handla hos oss igen. Det är precis den upplevelsen jag hoppas kunna ge varje kund.

Jag hoppas att du får stor glädje av din MiniStepper, och du är alltid varmt välkommen om du har frågor eller behöver hjälp framöver.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Vellafit Kundservice

Riktigt nöjd med denna produkt

Riktigt nöjd med denna produkt. Mätvärdena tycks stämma överlag. Lätt att använda. Jag tar testresultaten, screenshotar och lägger in i min chatgtp. Har bara positivt att säga.

Hej Andreas,

Stort tack för din fina recension! 🌟

Det gläder mig verkligen att höra att du är så nöjd med produkten och att du upplever mätvärdena som tillförlitliga. Roligt också att höra hur du använder dina resultat tillsammans med ChatGPT – det är ett smart sätt att följa sin utveckling över tid.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag hoppas att du får fortsatt stor glädje av din Vellafit!

Önskar dig en fantastisk dag!

Snabb och smidig beställning

Snabb och smidig beställning. Mycket bra och prisvärd produkt. Mycket mer och utförligare information än vad jag trodde. Mycket nöjd med köpet.

Hej Anders 😊

Tack så mycket för din fina recension! 💚

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både beställningsprocessen och produkten. Vi lägger stor vikt vid att ge tydlig och utförlig information, så det är extra roligt att höra att du uppskattar det.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Vi önskar dig fortsatt mycket glädje med ditt köp!

Team Vellafit

Blev faktiskt mycket nöjd och måste…

Blev faktiskt mycket nöjd och måste säga att den var över förväntan! Har fått mig ännu mer taggad på träningen då det är roligare att kunna fokusera mer på fett procent än att bara titta på vikt . Rekommenderas.

Hej Ken! 💚

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att vågen överträffade dina förväntningar och att den har gett dig ännu mer motivation i din träning 😊

Att kunna följa flera värden än bara vikten kan ge en bättre helhetsbild av utvecklingen, och det är härligt att höra att det har gjort skillnad för dig.

Tack för att du rekommenderar oss och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi önskar dig stort lycka till med din fortsatta träningsresa! 💪🌸

Suheeyla

Trodde aldrig att det skulle funka!

Jag har lipödem, vilket gör att jag har en ständig inflammation i min fettvävnad. Smärtsamt och kan inte träna som jag vill och har gjort. Beställde Vellafit på vinst och förlust som en sista utväg. Tänkte; jag testar allt! Kör 10 min morgon och kväll och efter två veckor känner jag positiva effekter. Mina ben känns lättare och att ladda ner träningsprogrammet var efter en vecka en hit och lyfte min upplevelse ännu mer. Rekommenderar varmt! Plus i kanten för snabb leverans och ett fint kundbemötande utan att bli säljigt och påträngande.

Hej! 💚

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är så glada att du har upplevt positiva förändringar och att både träningsprogrammet, den snabba leveransen och vårt kundbemötande har bidragit till en bra helhetsupplevelse😊

Ett extra tack för dina fina ord om vår kundservice – det värmer verkligen. Att du upplevde oss som hjälpsamma utan att vara påträngande är precis den känslan vi vill förmedla.

Vi önskar dig all lycka till framöver och hoppas att du fortsätter att ha glädje av din Vellafit under lång tid!

Minitrainern känns mycket bra

Minitrainern känns mycket bra. Använder en rullator som bra stöd. Måste låsas fast ordentligt med båda handtagen. Trainern står mellan bakhjulen 👌🧙‍♂️

Hej Anita! 💚

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du trivs med din MiniTrainer och att du har hittat ett sätt att använda den som fungerar bra för dig😊

Tack också för att du delade med dig av hur du använder din rullator som stöd. Vi uppskattar verkligen att du delar din erfarenhet med andra.

Vi hoppas att du får stor glädje av din MiniTrainer under lång tid framöver 🌸

Suheeyla

Otroligt bra våg som mäter typ allt

Otroligt bra våg som mäter typ allt. Jag kan själv enkelt ha koll på det mesta.

Och behöver man support är de outstanding, så trevliga, kunniga och hjälpsamma

Leverans av vågen gick med ljusets hastighet.

Hej Jennie! 💚

Stort tack för din fantastiska recension!

Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med både vågen och den support du har fått. Att du lyfter fram vår kundservice betyder extra mycket för oss – vi strävar alltid efter att ge snabb, personlig och hjälpsam service😊

Och att leveransen gick "med ljusets hastighet" fick oss att le. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi hoppas att du får stor glädje av vågen under lång tid framöver!

Suheeyla

Ett träningsredskap jag kommer snvända

Snabb leverans. Smidigt träningsredskap som är lätt att använda. Bara att sätta igång att trampa. Började med tre minuter och har sedan ökat på vartefter. Jag står bredvid fåtöljen och tar tag i ryggstödet när balansen ibland sviker. Har inte börjat med resårbanden ännu men tänker göra det framöver. När jag är klar är det bara att skjuta undan den. En bra och prisvärd träningsprodukt som jag är mycket nöjd med och som jag kommer att använda.

Hej Titti! 😊

Stort tack för din fina och genomtänkta recension.

Att börja lugnt och sedan successivt öka träningen är ett klokt sätt att bygga upp både styrka och uthållighet💚

Vi är också glada att höra att du uppskattar hur smidig den är att använda och att den är enkel att ställa undan efter träningen. Vi hoppas att du också kommer att få glädje av motståndsbanden när du känner dig redo att prova dem.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi önskar dig många härliga träningspass framöver! 🌸