Snabb leverans, trevligt att det kom ett mejl med lite användningstips medan man väntade på att beställningen skulle komma. Ministeppern funkar bra, ger bra träning. Lite svårt att träna med handtagen... Se mer

Ett perfekt redskap om man vill ha lite koll på sin kropp . I mittfält vill jag se att jag får i mig tillräckligt med protein i min viktresa ! Jag behöver egentligen inte gå ner men vill minska i fett... Se mer

Enkel att beställa, snabb och smidig leverans. Lätt att komma igång och mycket roliga värden att följa. Riktigt bra att man får förklarat vad det innebär att ligga över eller under rekommenderade vär... Se mer

Den står alltid framme och pockar på uppmärksamhet så det är bara att trampa på. Tyckte den var trög i början (jag väger 60 kg) men upplever nog att den blir lättatre och lättare att trampa ned. Därim... Se mer

1. Vårdklinik med självbetjäning
  2. Dagspa
  3. Leverantör av våginstrument
  4. Viktminskning

Hos Vellafit er vi dedikerede til at hjælpe dig med at leve en sundere og mere balanceret hverdag. Vi tilbyder nøje udvalgte kvalitetsprodukter inden for sundhed og wellness, der gør det nemt at prioritere dig selv og din velvære. Vi tilbyder altid 100 dages tilfredshedsgaranti, gratis levering (1-3 hverdage) og personlig dansk kundeservice, så du kan handle trygt hos os. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Besøg vores online butikker her: 🇩🇰 vellafit.dk 🇸🇪 vellafit.se Kontaktinformation kan findes på vores lokale hjemmesider. Visit the online store relevant to your local market here: 🇩🇰 vellafit.dk 🇸🇪 vellafit.se Contact info can be found on our local websites.

4,9

Alla omdömen

(1 687)

1 311 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb leverans, produkten fungerade som utlovat och jag är nöjd med köpet.

14 augusti 2026

Hej Ursula

Tack så mycket för den fina recensionen! 😊

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att produkten fungerar precis som den ska – det är exakt så vi vill att det ska vara.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, det betyder mycket för oss. Ha en riktigt fin dag!

En liten och smidig våg

En liten och smidig våg. Mitt enda förbättringsförslag är se till att vågen inte lyfter från golvet när man lyfter handtagen. Om man hjälper någon annan så måste de stå på vågen innan man startar något alls.

Hej Monica 😊

Tusen tack för din recension och för ditt konkreta förbättringsförslag! Det är verkligen värdefullt för oss att få veta hur vågen fungerar i praktiken.

Jag förstår precis vad du menar med att vågen kan lyfta när man lyfter handtagen. Och tipset om att personen ska stå på vågen innan mätningen startas är bra att känna till.

Jag tar självklart din feedback vidare till vårt team. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Vellafit Kundeservice

Snabb leverans, bra information hela vägen från beställningen var lagd tills dan fanns att hämta upp på utlämningsställe.
Älskar verkligen min nya träningskompis

Hej Stina 😊

Tusen tack för din härliga recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och informationen hela vägen från beställning till upphämtning.

Och jag älskar att höra att din nya träningskompis redan har fått en självklar plats i vardagen! 😄

Mycket nöjd

Mycket nöjd! Snabb leverans men framförallt hög kvalitet på min ”Ministepper”. Den är stabil och tar inte stor plats. För mig fungerar den toppen - praktiskt att kunna använda den framför tv’n - skönt att slippa gå iväg!

13 augusti 2026

Hej Monica 😊

Tusen tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är så nöjd med din MiniStepper och att du uppskattar både kvaliteten, stabiliteten och att den tar så lite plats.

Och att kunna träna framför tv:n låter ju som ett riktigt smidigt sätt att få in lite extra motion i vardagen! 😄

Vibrationstränaren

Än sålänge har jag bara använt den ett par ggr men jag har stora förhoppningar att den ska ge mig mycket träning & återhämtning mot ömma trötta ben efter en arbetsdag. Har även tipsat lite vänner som ska komma prova den. Mvh Linda

Hej Linda 😊

Stort tack för din fina recension! Det gläder mig verkligen att höra att du redan har hunnit prova vibrationstränaren och att du har stora förhoppningar på den.

Jag hoppas att du kommer att få mycket glädje av den, både för träning och återhämtning efter långa arbetsdagar. Och vad roligt att du dessutom har tipsat dina vänner och bjudit in dem att prova den!

Tack för att du valde Vellafit och för att du delar din upplevelse med andra. Det uppskattar jag verkligen!

Vellafit Kundeservice

Muskel och balansuppbyggnad ❤️Jag började försiktigt pga dålig…

Jag började försiktigt pga dålig balans. Ställde min motionscykel bredvid så jag kunde hålla i handtaget men har efter hand kunnat släppa mer och mer och nu helt utan att hålla i mig. Tänker med det att det har förbättrat min tillvaro och jag känner mig tacksam. För mig en riktigt bra produkt.

Hej Gun!

Tusen tack för din fina och personliga recension! Det gör mig verkligen glad att läsa att du började försiktigt och sedan steg för steg har kunnat känna dig tryggare och nu kan använda vibrationstränaren utan att hålla i dig. ❤️

Så härligt att höra att du upplever en positiv skillnad i din vardag och att produkten har blivit något du verkligen uppskattar. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din erfarenhet – det betyder mycket för oss!

Vellafit Kundservice

Säker trygg och snabb leverans👍kan inte…

Säker trygg och snabb leverans👍kan inte bli bättre.

31 juli 2026

Hej Karin!

Tusen tack för din fina recension! Det gläder mig verkligen att höra att du upplevde leveransen som både trygg, säker och snabb. 👍

Sådana ord gör mig extra glad – tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Helt fantastisk mini stepper

Helt fantastisk mini stepper ! Önskar jag hade sett denna långt tidigare och kommit igång med denna enkla, men galet effektiva träning.
Riktigt nöjd med Vellafit som verkligen höll vad dom lovade, både gällande mini steppern funktioner, ändamålsenlighet och den mycket snabba leveransen. STORT TACK !

Hej Kim!

Stort tack för en fantastisk recension! Det gör mig verkligen glad att höra att du är så nöjd med din MiniStepper och att du upplever träningen som både enkel och effektiv. 😊

Extra roligt att höra att leveransen gick snabbt och att MiniSteppern levde upp till dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss!

Mirakelmaskin

Verkligen en bra produkt. Känner mig tränad efter 10 min på denna. Har stärkt mina muskler och min balans. Mycket bra

Hej Mutti!

Tusen tack för din fina recension!

Extra härligt att höra att du upplever att både musklerna och balansen har stärkts.

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd. Snabb leverans och jag har nu packat upp den så jag kan börja träna.

9 augusti 2026

Hej Emelie!

Tusen tack för din fina recension! Det gläder mig att höra att leveransen gick snabbt och att du nu har fått packa upp din vibrationstränare. 😊

Jag hoppas att du får mycket glädje av den och att träningen blir både enkel och härlig att få till hemma!

En superbra hemma träning

En superbra hemma träning, har provat på gym tidigare och denna känns riktigt bra i jämförelse! Jag har reumatism och min man gikt och det funkar fint för oss båda 🤩👊🏻

4 augusti 2026

Hej Winnie!

Tusen tack för din fina recension! Så roligt att höra att du tycker att vibrationstränaren fungerar så bra och att den känns bra jämfört med den du provat på gymmet. 🤩

Det gläder mig extra mycket att höra att ni båda har hittat ett sätt att använda den hemma som fungerar för er. Tack för att du delar med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss!

Nejtack

Toppensnabb leverans. Och en bra maskin.

Hej Sonja!

Tack så mycket för din fina recension! Vad härligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med maskinen. Det uppskattar jag verkligen att du delar med dig av 😊

Önskar dig många härliga träningsstunder framöver!

Suheeyla

Den känns väldigt stabil och kvaliteten…

Den känns väldigt stabil och kvaliteten upplever jag också som riktigt god! Fick den också supersnabbt efter beställning så det finns inget att klaga på!

29 juli 2026

Hej Sara!

Vad roligt att läsa att du är så nöjd med din beställning! Det låter som att produkten har gjort ett riktigt gott första intryck, både när det gäller stabiliteten och kvaliteten. Och att den dessutom kom fram snabbt är ju ett extra plus😊

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Jag hoppas att du får mycket glädje av den framöver!

Suheeyla

Helnöjd kund på flera sätt

Väldigt bra och snabb återkoppling av kundtjänsten. Jag fick returnera pga fel på varan. Men det gick så smidigt och snabbt. Bra kommunikation.
Fick en ny "trampare " ministepper bara på några dagar.
Helnöjd med den och den lovar vad som sägs i annonsen.
Så ut med träningscykeln och plats för denna lilla kraftfulla träningsmaskin.

Hej Katarina,

Tusen tack för dina fina ord, Katarina! 🌹 Det värmer extra mycket att läsa att du kände dig väl omhändertagen när det uppstod problem med den första MiniSteppen.

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Önskar dig många härliga träningspass framöver!

Prisvärd

Enkel beställning, snabb leverans och prisvärd produkt🤩

Hej Therese,

Stort tack för den fina recensionen, Therese! 🤩

Så roligt att höra att du är nöjd med både den enkla beställningen, snabba leveransen och produkten. Det betyder mycket för oss!

Vi hoppas att du får stor glädje av din produkt framöver🌹

Vellafit Kundeservice

Har problem med sätes musklerna

Har problem med sätes musklerna, blivit svag i hö ben. Men jag köpte en vibrator platta har använt i tre veckor. Och alla undrar hur jag kunnat bli så bra på denna korta tid. Tack för ett mirakel, nu kan jag gå ut med hunden och hjälpa till med takläggningen. Birgitta

6 augusti 2026

Hej Birgitta 😊

Tusen tack för att du delar med dig av din fina upplevelse! Det är verkligen glädjande att höra att du känner dig starkare och att Vellafit har blivit en del av din vardag.

Och att du nu kan gå ut med hunden och till och med hjälpa till med takläggningen – det låter ju fantastiskt! 😄

Jag önskar dig fortsatt mycket glädje av din Vellafit och tackar varmt för att du tog dig tid att skriva.

Äntligen

Med dålig rygg o 70+ trodde jag kanske inte så mycket på det men i min egna takt så är jag överraskad hur bra det går, sakta men säkert.. nöjd kund

6 augusti 2026

Hej Börje!

Stort tack för din fina recension – den värmde verkligen! 😊 Vilken glädje att höra att det går så bra, trots att du kanske inte trodde så mycket på det från början. "I min egna takt, sakta men säkert" – det är precis rätt inställning, och det är så resultaten kommer. Fortsätt så!

Önskar dig fortsatt lycka till med träningen! Skulle du ha några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på e-post. ☀️

Vellafit Kundservice

Bästa beslutet i år o min ortoped kommer att bli nöjd! Var tveksam först men beslutade att ge…

Var tveksam först men beslutade att ge mig en ministepper som ett försök med att komma igång. Hann knappt beställa så var den hemma. Har inte ångrat en sekund. Jag har kondition noll så trampa en halvtimme som vissa rekommenderar är uteslutet. Jag kör 200 steg ca 4 ggr/dag o det känns perfekt mig. Så småningom kommer jag att öka på. Det bästa är att den är så lättplacerad, står alltid framme o den får mig att känna mig glad o duktig på samma gång. Får man upp flåset får man ner vikten o det är inte att förakta heller.

5 augusti 2026

Hej Katarina!

Stort tack för din härliga recension – den värmde verkligen! 😊 Vilket klokt upplägg du har hittat: 200 steg några gånger om dagen är ett perfekt sätt att komma igång på, och precis som du säger kan man öka i sin egen takt. Det gläder oss verkligen att MiniSteppern får dig att känna dig både glad och duktig – och att din ortoped lär bli nöjd är ju grädden på moset!

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Jag beställde Vellafit kropps-skanner, produkten funkar utmärkt och är lätt att använda och man får en bra och tydlig bild över sin kropp och hälsa.

31 juli 2026

Hej Timo!

Stort tack för din fina recension – vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt, och att du är nöjd med din kroppsskanner! 😊 Härligt att den ger dig en bra och tydlig bild över din kropp och hälsa.

Önskar dig fortsatt lycka till med mätningarna! Skulle du ha några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på e-post.

En livlina!

Jag sökte efter ett bra redskap för att få styrka och mod att leva med min kroniska sjukdom KOL Så bestämde jag mig för att prova ministeppern. . Nu känner jag mig redan starkare och ser fram mot att leva bättre dag för dag.
Ett bra redskap som har blivit en livlina och som ger mig hopp inför framtiden.

4 augusti 2026

Hej Annika!

Tusen tack för din fina recension – den värmde verkligen! ❤️ Vilken styrka du visar, och så glädjande att höra att MiniSteppern har blivit ett redskap som ger dig både kraft och hopp i vardagen. Det är precis sådana berättelser som gör vårt arbete meningsfullt.

Vi önskar dig all lycka framöver – fortsätt i din egen takt, dag för dag. Och skulle du ha några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på e-post.