vejlebolarsen.dkOmdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

har købt bil og fået serviceret samme bil, alt er gået så godt, og jeg er blevet mødt venligt og kompetent.

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft min leasingbil til service (Peugeot 208). Jeg bookede en tid online, hvorefter at jeg blev ringet op for at få bekræftet aftalen allerede dagen efter. Jeg fik dog brug for at rykke... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde bestilt en bil til prøvetur klokken. Ankommer 10 minutter før, hvor prøvebilen kører fra stedet. Fik at vide, at den var tilbage om lidt. Efter 45 minutter var den fortsat ikke retur. Ingen bekl... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Skrivet av företaget

AT HANDLE MED BILER ER EN TILLIDSSAG Hos Vejlebo & Larsen kan du altid regne med at få en kompetent og ærlig rådgivning, når du skal handle bil. Vi sætter en ære i at være et lokalt bilhus med tæt kontakt til vores mange loyale kunder, som har fulgt os i årevis. En tæt kontakt der betyder, at vi kender både dig og din bil, og derfor altid kan yde dig den bedste service både ved handel, reparation og vedligeholdelse. Kig ind – hos os er du altid velkommen til en god bilsnak. Vejlebo og Larsen – din lokale bilforhandler i Holbæk og Roskilde

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Knastaksel kæde / timing kæde

efter et langt sygdomsforløb hvor man i 3 år bare har nulstillet computer, begynder man endelig at reparerer.
udskiftning af ventiler . man undlader at skifte knast akselkæden selvom der er under et år til at den skal skiftes med mit kørselsbehov. på dette tidspunkt har bilen kørt 152000 km og er 5 år og 5 dage.
der går så 3 måneder så hopper kæden en tand ved start af motor og den starter så derfor ikke.
værksted nægter at det er en garanti sag, fortæller først at man ikke har fat i kæden ved den tidligere reparation , senere at kæden ikke fejlede noget.. en reparation til 60,000 i værste tilfælde.
Pas på alle ejere af pegeuot af 1.5 diesel . jeg har erfaret nu at peugeot er klar over at kæden er dårlig og at man udskifter den til en kraftigere version når bilen kommer ind til service eller reparation. Det glemte man så bare med min.
så hvis man har en service aftale bliver ting ikke repareret før bilen fejler så meget at de er nødt til at begynde at reparerer.

12 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Klart det dyreste peugeot værksted på…

Klart det dyreste peugeot værksted på Sjælland. 16500 for udskiftning af partikel filter. 8500 hos andre peugeot forhandlere. Endte med selv at gøre det, der var reservedele for 2700kr og 2 timers arbejde for en ufaglært.

8 januari 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Der skal nok lige arbejdes lidt med…

Der skal nok lige arbejdes lidt med service niveauet i ind og udskrivning, det virker som om de ikke ønsker man kommer, ved afhentning får man en lille historie om at bilen ikke fejlede noget, når man så beder om det på skrift så var der alligevel lavet lidt opdateringer og div. Fejl i slut fakturaen, det blev dog rette med en ekstra opringning. Der er lidt at arbejde med.

22 februari 2024

Hej Nic
Vi beklager hvis det er din opfattelse. Vi gjorde vores bedste for at hjælpe jer med den bil i stillede akut tirsdag og som var klar igen torsdag.
Vi havde løbende dialog med Karina og hun blev informeret kort over telefonen ved klar meddeles af bilen hvad der var lavet og mere uddybende ved afhentningen inde i vores butik.
Vedr. den fejl du hentyder til på din faktura, er lejebilen ikke dækket af den service aftale i har tegnet på bilen, vi havde dog valgt kun at fakturaer 1 dag i stedet for de 3 dage i havde den, vi har dog krediteret lejebilen selv den ene dag, da i har haft ringet med bekymring om dette.
Vi beklager hvis disse ting ikke lever op til din forventning af service, du må gerne ringe til os og komme med en uddybning af hvad vi kunne havde gjort bedre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god kundebetjening og en grundig gennemgang ved overlevering

Købte en demo e208 hos Vejlebo og Larsen i Holbæk, og fik en vidunderlig kundeservice af deres salgsteam og en gennemgang hvor samtlige funktioner blev gennemgået grundigt under overleveringen. Da det var en demo og derfor skulle til service efter 3 måneders ejerskab, var de søde at lave det uden beregning. Jeg vil klart anbefale at købe din næste bil her, hvis du går med tanker om en Peugeot.

23 november 2023

Svar från vejlebolarsen.dk

Tak for din flotte tilbagemelding. Du ønskes endnu engang tillykke med din nye Peugeot e-208. Vh. Vejlebo & Larsen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse ifm bilskifte

Super god oplevelse ifm bilskifte.

I forbindelse med købet oplevede jeg en god og professionel rådgivning. Ved afhentning af bilen blev jeg endvidere sat grundigt ind i de mange nye funktioner.
Jeg har efterfølgende været retur omkring spørgsmål og funktion af bilen, som der blev taget hånd om med det samme.

Jeg er fuldt tilfreds.

17 januari 2024

Svar från vejlebolarsen.dk

Mange tak for din tilbagemelding. Og endnu engang tillykke med Din nye bil. Vh. Vejlebo & Larsen.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god service.
God og forståelig info om arbejdet og et rigtig godt sted at sidde og arbejde, mens jeg ventede.

4 januari 2024

Svar från vejlebolarsen.dk

Hej Anette. Tusinde tak for din flotte tilbagemelding. Dejlig dag ;-)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har haft min 3008 på Peugeot i Holbæk…

Har haft min 3008 på Peugeot i Holbæk på den anden side af 16 gange i de 2 år og 3 måned jeg har haft den 4 af gangene pga styretøjet og her for 14 dage siden var den så afsted igen forbi man føler hjulet sidder løst eller noget og har gjort det i over et år.. men de har ikke kunne finde noget … men her 3 måneder efter garantien er ophørt så kan de ligepludselig godt finde fejlen 24000 kr koster det 😅 også siger jeg den har jeg været afsted med sammen fejl 3 gange inden for garantien men det var de sku ligeglad med … de tager intet ansvar for noget der koster dem penge …

3 januari 2024

Kære Henrik
Jeg er rigtig ked af dine oplevelser Her hos Vejlebo & Larsen Holbæk.
Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at få dig som en tilfreds kunde igen.
Med din tilladelse ville jeg gerne have lov til at kontakte dig for at få denne misforståelse ud af verden.
Hilsen Christian, Værkstedschef Vejlebo & Larsen Holbæk.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Nemt at forstå instrukser og stor hjælpsomhed.

17 november 2023

Svar från vejlebolarsen.dk

Hej Trine. tak for din flotte 5 stjernet tilbagemelding. Dejlig weekend til dig. Vh. Vejlebo & Larsen.

Rigtig godt værksted

Det er altid en god oplevelse at have min bil til service hos Vejlebo og Larsen i Holbæk. De ved hvad der skal laves og det er til fornuftige priser.

1 november 2023

Svar från vejlebolarsen.dk

Hej Michael. Mange tak for din flotte tilbagemelding. Du ønskes en dejlig dag. vh. Vejlebo & Larsen..

Super god service

Blev som sædvanlig rigtig godt modtaget i receptionen, både ved bestilling af tid, ved aflevering af bilen samt ved afhentning. Blev igen rigtig godt informeret om bilens stand samt, hvilket arbejde der blev udført på den. Modtog bilen nyvasket efter endt service. Igen en super oplevelse som kunde og igen et personale som modtager kunden med smil og godt humør. Jeg har været kunde hos Peugeot i Holbæk siden 1997 og har aldrig haft en dårlig oplevelse.
Niels Jensen

24 oktober 2023

Svar från vejlebolarsen.dk

Hej Niels. Tusinde tak for din flotte tilbagemelding. Det varmer at få sådan en hilsen. Du ønskes en dejlig dag. Vh. Vejlebo & Larsen.

Servicen er i top

Servicen er i top hos Vejlebo & Larsen i Holbæk, et altid smilende og kompetent personale som ønsker at yde det bedste for deres kunder ⭐️

3 november 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.