Vejgaardsten Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Det var en fantastisk oplevelse at træde ind i en verden som jeg ikke er særligt bekendt med - Jeg kom ind for at finde en sten der kan lette negative tanker hvortil samleren guider mig over til en s... Se mer

Utrolig mye spennende å finne i denne butikken! Er gjennom denne krystall- paradiset hver gang vi reiser i Danmark! Ansatte var veldig hjelplig og forklarte hva hver krystall het. Ville absolutt anbef... Se mer

Rigtige mange gode og forskellige krystaller som også ikke er alt for dyre! Fantastisk butik

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

68 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

En magisk butik

En magisk butik, der har mange smukke krystaller.

4 juli 2026

Tusind tak for en perfekt anmeldelse. Det betyder meget for mig 🙏🏻🙏🏻

Absolutely loved my experience here

Absolutely loved my experience here! The selection of crystals and gemstones is beautiful, with such a wide variety of high-quality pieces at fair prices. The owner was incredibly knowledgeable, welcoming, and genuinely passionate about helping me find the right stones without any pressure. The whole shop has a lovely, calming atmosphere, and you can tell a lot of care goes into everything they do. I left with some gorgeous crystals and will definitely be back. Highly recommend this little gem of a shop to anyone looking for beautiful stones and excellent customer service!

3 juli 2026

Tusind tak for en perfekt anmeldelse. Det betyder meget for mig 🙏🏻🙏🏻

Dejlig og rolig stemning

Dejlig og rolig stemning, en oase midt i Byen 🙏
Varm betjening 💎

20 juni 2026

Svar från Vejgaardsten

Tusind tak for en perfekt anmeldelse. Det betyder meget for butikken 🙏🏻🙏🏻

Spændende butik

Spændende butik, stort udvalg, hyggeligt at besøge, altid venlig og imødekommende.

7 maj 2026

Tusind tak Michael. Du har jo været med igennem alle årene. Tak 🙏🏻

Trustpilot utreder omdömet enligt vår rapporteringsprocess.

Søde og imødekommende

Krystallerne var pakket godt og forsvarligt ind. God service.

11 mars 2025

Tusind tak Sofie.

Din anmeldelser betyder rigtigt meget for vores lille forretning.

Vi gør allesammen vores bedste for flere kunder som dig!