Det var en fantastisk oplevelse at træde ind i en verden som jeg ikke er særligt bekendt med - Jeg kom ind for at finde en sten der kan lette negative tanker hvortil samleren guider mig over til en s... Se mer
Det här tycker kunderna
Absolutely loved my experience here! The selection of crystals and gemstones is beautiful, with such a wide variety of high-quality pieces at fair prices. The owner was incredibly knowledgeable, welco... Se mer
Företaget har svarat
Utrolig mye spennende å finne i denne butikken! Er gjennom denne krystall- paradiset hver gang vi reiser i Danmark! Ansatte var veldig hjelplig og forklarte hva hver krystall het. Ville absolutt anbef... Se mer
Företaget har svarat
Rigtige mange gode og forskellige krystaller som også ikke er alt for dyre! Fantastisk butik
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
It was amazing super sweet personal…
It was amazing super sweet personal workers

Altid et besøg værd 🩷
Altid dejlig, nærværende ekspedering af personale der ved hvad krystallerne gør og kan 🙏🙂

Svar från Vejgaardsten
Mange flotte sten og fosiler til fair…
Mange flotte sten og fosiler til fair priser, god service, hyggeligt

Hyggelig sted
Hyggelig sted. God personer og de ved hvad de snakker om

Svar från Vejgaardsten
Rigtig god oplevelse i butikken
Rigtig god oplevelse i butikken — stort udvalg ✨

Svar från Vejgaardsten
This is a really good shop
This is a really good shop, with lots of different types of crystals, fossils and minerals!

Kjempefine krystaller
Kjempefine krystaller! Bra butikk for både voksne og barn med hyggelige og hjelpsomme ansatte.

Svar från Vejgaardsten
Super fin butik med mange smykke sten…
Super fin butik med mange smykke sten :) kan anbefales

Svar från Vejgaardsten
Stort og godt udvalg af krystaller og…
Stort og godt udvalg af krystaller og sten.
God, venlig og imødekommende medarbejder.

Yderst behageligt personale
Yderst behageligt personale, mange flotte sten

Svar från Vejgaardsten
Jeg synes det var en veldig fin butikk…
Jeg synes det var en veldig fin butikk mye bra utvalg av både smykker, fossiler og krystaller. Fine utstillinger.

Svar från Vejgaardsten
Fremragende udvalg af smukke sten og…
Fremragende udvalg af smukke sten og smykkesten. Super betjening og vejledning. Bedste ønsker. Kim Petersen

Svar från Vejgaardsten
Super fin butik med god betjening og…
Super fin butik med god betjening og stort flot udvalg.

Good customer service
Good customer service, prices are flexible according to ur pocket .Would recommend huge display of different items

Super god service
Super god service
Gode priser og kompetent professionel gennemgang af produkter og muligheder

Svar från Vejgaardsten
Fantastisk butik med venligt og meget…
Fantastisk butik med venligt og meget kyndigt personale. Udvalget er utroligt

Ham ved kassen var sjov
Ham ved kassen var ret sjov, og butikken er altid interessant at kigge rundt i :)

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.