Vallensbæk Køreskole Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg tog mit kørekort på Vallensbæk køreskole, det kan varmt anbefales! Man bliver taget godt imod og jeg havde den mest rolige og behagelige kørelære som hedder Søren, ham kan jeg ihvertfald anbefa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har bestået begge mine prøve i første forsøg, hos Vallensbæk Køreskole. Man modtager alt den hjælp man har brug for, fx via ubegrænset teoriundervisningstimer. Derudover er køretimer med Søren, al... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har valgt at tage kørekort som 40 årig. Det har været en fornøjelse at have teori med Morten og køre med Søren. Søren er rigtig god at køre med og han tog det værste ag nerverne ved at dele nog... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hej, jeg havde Søren som kørerlærer og kunne ikke være mere tilfreds med hele forløbet. Han var altid i godt humør og super flink, virkelig god til at lære fra sig. Selv om jeg har fuldtidsarbejde så... Se mer

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

80 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Morten som kørelærer

Jeg har haft Morten til både teori, men også som kørelærer. Det har været et rigtig sjovt forløb, men også lærerigt. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Kan klart anbefales!

7 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan 100% rekompensere denne…

Jeg kan 100% rekommandere denne køreskole! Og Morten som kørerlærer, han er mega dygtigt og meget tålmodig med en. Han er dygtig både i teori men også under kørslen. Jeg har lige bestået min kørerprøve i dag, alt tak til Morten! 10/10 køreskole!

6 januari 2026

Kære kære Søren

Jeg havde Søren som kørelærer. Han er helt nede på jorde og meget hyggelig, han stoler på dig og giver dig en god følelse i maven inden køreprøver og i ellers pressede situationer, kan klart anbefales.

19 december 2025

En meget god oplevelse!

Jeg har haft en meget god oplevelse med Vallensbæk køreskole, fra start til slut. Søde, hjælpsomme, og professionelle og gode til at lære ud. Søren var min kørelærer og var altid rolig og god til at forklare tingene og hvad man skulle være opmærksom på og med et godt humør, det betyder meget. Jeg kan varmt anbefale Søren og Vallensbæk Køreskole.

11 december 2025

Kan klart anbefales

Jeg har haft et rigtig godt forløb og var meget tilfreds med min kørelærer, Søren. Det var et grundigt og trygt forløb, og jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Kan klart anbefale både køreskolen og Søren

10 december 2025

Fantastisk køreskole

Morten er sindsyg god og teoriundervisning var god. Jeg bestod teori og praktisk prøve i første forsøg. Morten var efter mig men også sjov. Kan varmt anbefales.

17 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min kørelære Søren Christensen var en…

Min kørelære Søren Christensen var en fremragende kørelære jeg havde selv en smule nervøsitet men han var rigtigt godt til at få mig til at føle rolig og selvsikker så hvis du mangler en god køreskole/ kørelære så er Vallensbæk køreskole den helt rigtigte for dig og så ville jeg stærkt anbefale Søren Christensen som kørelære da han efter min mening er den bedste du finder.

5 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Vallensbæk køreskole, de har lært mig alt det jeg skulle bruge til at bestå mit kørekort uden fejl. Især min kørelære Søren var en stor hjælp, han er en virkelig god lære og han tager hensyn til at man ikke køre i skolentiden

16 december 2025

Søren som kørelærer

Hej, jeg havde Søren som kørelærer og bestod begge mine prøver i første forsøg. Han har været god og betryggende hele vejen igennem, men også realistisk i form af hvad man skal forbedre. Takket være ham har jeg haft et kort forløb på lige 3 måneder og kunne ikke være mere tilfreds.

8 december 2025

Walde har ordet

Hej,jeg var til kontrollerende køreprøve og har bestået både teori og køreprøve i første omgang. Takket være Motoren, han var hårdt og samtidig meget professionel. Jeg har lært så meget at jeg kan være kørelærer nu. Jeg anbefaler meget Vallensbæk køreskole, de er bare de bedste.
Vh-Waldemar

10 december 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Vallensbæk Køreskole. Undervisningen var professionel og let at forstå, og kørelæreren Søren var meget tålmodig og god til at forklare tingene på en tryg måde. Jeg følte mig godt guidet gennem hele forløbet. Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, jeg kan klart anbefale Vallensbæk Køreskole til andre :)

24 november 2025

Morten som kørelærer

Jeg havde Morten, som kørelærer, hvilket jeg stort kan anbefale. Klarede det på omkring 3 måneder og havde en rigtig god oplevelse med ham.

1 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klar anbefaling til de unge.

Har lige haft 2 unge mennesker igennem på Vallensbæk køreskole.
Super forløb for dem begge med Søren som kørelærer.
En god og tryg oplevelse for forældrene.
Vil klart anbefale unge at tage deres kørekort her.

17 november 2025

Meget tilfreds😃

Virkelig gode teori timer, kommer ind på alt, og mere.

Køretimerne også, alle spørgsmål bliver svaret godt på, og flere gange ved tvivl.

Højt anbefalet her fra😃

12 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.