Vallensbæk Køreskole Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har valgt at tage kørekort som 40 årig. Det har været en fornøjelse at have teori med Morten og køre med Søren. Søren er rigtig god at køre med og han tog det værste ag nerverne ved at dele nog... Se mer

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

80 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vælg Søren, Vælg Vallensbæk Køreskole

Jeg har bestået begge mine prøve i første forsøg, hos Vallensbæk Køreskole. Man modtager alt den hjælp man har brug for, fx via ubegrænset teoriundervisningstimer. Derudover er køretimer med Søren, altid rolige og fokuseret uden at det skal være kedeligt. Kan anbefale Vallensbæk Køreskole, men virkelig anbefale at man vælger Søren, da han giver en den største chance for at bestå.

22 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega god oplevelse hos Søren!!

Jeg tog mit kørekort på Vallensbæk køreskole, det kan varmt anbefales! Man bliver taget godt imod og jeg havde den mest rolige og behagelige kørelære som hedder Søren, ham kan jeg ihvertfald anbefale at vælge! Jeg har haft en rigtig god oplevelse og en kørelære der var fleksibel som tilpasser sig helt efter hvis jeg lige var hos kæresten eller på arbejde hvor jeg skulle hentes et andet sted.
Alt i alt virkelig god oplevelse og kæmpe hyldest til Søren!!☺️☺️🥳

Hilsen en meget glad elev ☺️

2 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har valgt at tage kørekort som 40…

Søren er rigtig god at køre med og han tog det værste ag nerverne ved at dele nogle fantastiske historier. Jeg kn helt klart anbefale at køre med Søren

4 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klar anbefaling til at få kørekortet hos dem

Hej, jeg havde Søren som kørerlærer og kunne ikke være mere tilfreds med hele forløbet. Han var altid i godt humør og super flink, virkelig god til at lære fra sig. Selv om jeg har fuldtidsarbejde så tog det kun lidt over 4 måneder at få kørekortet og alt blev bestået i første forsøg.

24 juni 2026

Jeg var til teoriprøve og bestod i 1

Jeg var til teoriprøve og bestod i 1. omgang med kun 1 fejl. Og har haft mange få ekstra timer udover lovpakken, Og bestået køreprøven i første omgang. Kan stærkt anbefale Morten som kørelærer.

18 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Vallensbæk…

Jeg kan varmt anbefale Vallensbæk Køreskole og især Morten som kørelærer. Hele forløbet har været professionelt og trygt. Morten er utrolig tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå.
Undervisningen var både hyggelig og seriøs, og man kunne mærke, at Morten virkelig går op i, at hans elever føler sig sikre og godt forberedte til både teori- og køreprøven. Han skaber en god stemning i bilen og går utroligt meget op i at hans elever er trygge i trafikken.

Hvis du leder efter en køreskole, hvor du føler dig godt behandlet og får undervisning i høj kvalitet, så er Vallensbæk Køreskole og kørelære Morten det helt rigtige valg. Stor anbefaling herfra!

19 maj 2026

Søren som kørelærer

Havde Søren som kørelærer. Søren er en god og rolig kørelærer, som er god til at forklare tingene en ekstra gang hvis man har behov for det. Jeg bestod begge prøver i første forsøg takket være Søren og Vallensbæk køreskole.

De varmeste anbefalinger herfra.

13 maj 2026

Mega god køreskole!

Mega god køreskole!

Jeg havde Søren som kørelærer og fik god feedback og ro til at lære at køre.
Teoriundervisningen var til at forstå og nem at følge med i, og der var eventuel hjælp, hvis der var noget, man ikke forstod.

Jeg bestod både min teoriprøve og min køreprøve i første forsøg.

Anbefaler Vallensbæk Køreskole til alle dem, som skal til at tage kørekort!

7 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk undervisning og kørelærer.

Fantastisk undervisning og kørelærer.. lærer med humor og alvor så det sider lige i skabet. Gode forklaringer og støtte hele vejen igennem. Der var en fantastisk fornøjelse… I for et STORT 5 tal af mig.

5 maj 2026

Ubetinget 5 store ⭐️ .

Har netop generhvert kørekortet efter et kort forløb hos Morten. Han var særdeles god til at forklare hvilke af mine " unoder" jeg skulle lægge fra mig inden køreprøven og altid hurtig til at svare på spørgsmål via SMS og telefon om køretekniske emner. Bare 2 køretimer (hvoraf den ene var en jeg selv bestilte) og så var kortet sikret igen.
Tusinde tak for din "stædighed" som helt klart var medvirkende til den hurtige og sikre generhvervelse. Helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.😊

4 maj 2026

Vallensbæk Køreskole

Det har været en helt fantastisk oplevelse. Det har været hyggeligt og lærerigt. Nye venskaber og en rigtig god kørelærer. De er søde og venlige. Kan helt klart anbefales!

13 april 2026

Vallensbæk køreskole

Jeg havde Søren som kørelærer og Said i teori. Søren er professionel, tålmodig, super flink og snaksalig. Kan klart anbefales. Han gør køre oplevelsen tryg.

Said gør teori-timerne så sjove, som en teori time nu kan blive😆

Vallensbæk Køreskole kan klart anbefales.

13 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde Søren som kørerlære og havde…

Jeg havde Søren som kørerlære og havde ikke andet en gode oplevesler.
Han er sød og tålmodig, og en meget god lærer, i sær med at pointere ting og forklare lidt ekstra til sådan nogle som mig som enten over eller undertænker.
Der udover er han også sjov at kører med og nem og snakke med, så det gør hele processen nemmere og roligere
🙂‍↕️👍

9 april 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.