Nie byłam pewna rozmiaru, więc musiałam go wymienić. Cały proces był dużo prostszy niż się spodziewałam, bez żadnego chaosu czy miliona maili. Nowy rozmiar pasuje idealnie i cieszę się, że nie zrezygn... Se mer
Det här tycker kunderna
No niestety, wałek na całego. Sukienka uszyta gdzies na szybko, w ogole nie odpowiada zdjeciom. Firma niby polska, ale z siedziba w Holandii, a towar z Chin. Nawet nie zwracam, bo szkoda zdrowia, 2... Se mer
Kupiłam kardigan do codziennego noszenia i jest cieplejszy niż wygląda. Nie przegrzewa też, co jest dużym plusem. rękawy są trochę długie, ale jedno podwinięcie i jest ok lol.
potrzebowały jednego dnia, ale warto
Kupiłem buty i potrzebowały jednego czy dwóch dni żeby się rozchodzić, ale potem są solidne. wygląd też jest czysty i prosty.
kupiłem bluzę głównie do codziennego…
kupiłem bluzę głównie do codziennego noszenia. jest wygodna i nie jest ani za ciężka ani za gruba.
Nie byłam pewna rozmiaru
Nie byłam pewna rozmiaru, więc musiałam go wymienić. Cały proces był dużo prostszy niż się spodziewałam, bez żadnego chaosu czy miliona maili. Nowy rozmiar pasuje idealnie i cieszę się, że nie zrezygnowałam.
mały detal, ale miły
nie myślałam że zwrócę uwagę na opakowanie, ale było schludne. mały detal, ale robi różnicę.
Nie byłem pewien zamawiania jeansów…
Nie byłem pewien zamawiania jeansów online, ale te leżą całkiem dobrze. Nie są za ciasne w talii i mają trochę elastyczności. prałem je już raz i kolor się nie zmienił.
miększa niż się spodziewałam
ta bluza jest mega miękka w środku, nie spodziewałam się tego. czuję się jak w czymś, co można nosić cały dzień w domu.
łatwa rzecz na co dzień
ciepły, ale nie ciężki
Kupiłam płaszcz zimowy i dobrze trzyma ciepło, a nie wygląda ciężko. Pasek fajnie podkreśla talię, czego się nie spodziewałam. rękawy są minimalnie za długie, ale to nic ważnego.
Podoba mi się
Podoba mi się, że strona nie jest chaotyczna. Przeglądanie jest spokojne i nie czuję presji zakupów. trochę rzadko spotykane teraz.
Oszustwo
Oszustwo, nie kupujcie. Rzeczy z Chin, idą miesiąc, okropne materiały i bardzo drogie!!!!
Szmelc!!!!!
obsługa naprawdę odpisała konkretnie
Obsługa klienta naprawdę odpisała konkretnie, co mnie zaskoczyło. Miałam małe pytanie i nie musiałam się przypominać kilka razy. to robi dużą różnicę.
kupiłam ostatnio długi płaszcz i…
kupiłam ostatnio długi płaszcz i naprawdę dobrze układa się na ramionach. nie robi się dziwnie szeroki nawet z warstwami pod spodem, co bardzo lubię.
noszę ją częściej niż się spodziewałam
Bluza z kapturem, którą kupiłam, jest lekka, ale nadal daje ciepło rano. Krój jest luźny, ale nie wygląda niechlujnie. noszę ją częściej niż planowałam.
Jedna gwiazdka to za dużo
Jedna gwiazdka to za dużo. OSZUŚCI sukienka nie odpowiada zamówieniu, chińskie badziewie ,nie można dokonać zwrotu tylko wymiana za dopłatą 45 zł. Jawne oszustwo powinna strona zostać zamknięta, żeby nikomu już nic nie sprzedali.
Okropna strona
Okropna strona, sukienkę zamówiłam na bal to szła około miesiąc po czym przyszła i materiał gorszy niż z sheina. Tanie chiński materiał który nie wygląda w ogóle jak na zdjęciach i jeszcze przesyłka zwrotna droższa niż sama sukienka bo trzeba płacić z własnej kasy za przesyłkę do chin. Nie polecam w zupełności.
Sukienka scam
No niestety, wałek na całego.
Sukienka uszyta gdzies na szybko, w ogole nie odpowiada zdjeciom. Firma niby polska, ale z siedziba w Holandii, a towar z Chin. Nawet nie zwracam, bo szkoda zdrowia, 200zl w plecy, ale chociaz jakas cenna lekcja z tego wynikla. Kupujmy w znanych sklepach, z dobrymi opiniami
Chińska podróba
Chińska podróba, ja zwroty na własny koszt. Nie polecam
Zamówionego i opłaconego towaru jeszcze…
Zamówionego i opłaconego towaru jeszcze nie otrzymaliśmy, cytuję...nie ma możliwości dostawy , teren trudno dostępny.
Jest tu ktoś z Polski , i czy też miał problem z dostawą.
Jestem z Gdyni
Uwaga oszuści chińskie podróbki…
Uwaga oszuści chińskie podróbki wysyłają niby z Holandii wysyłka z Chin odesłanie nie opłacalne
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.