ZEER SLECHTE ERVARING
ZEER SLECHTE ERVARING – HIER BESTEL IK NOOIT MEER - DIT IS NOG MINDER DAN 1 STER WAARD!
Ik bestelde schoenen en een jurk, maar ontving schoenen en jurk van zeer slechte kwaliteit en in de verkeerde maat voor beide producten. Contact opnemen kan alleen via e-mail en ondanks herhaald aandringen werden gemaakte afspraken niet nagekomen en bleef een terugbetaling uit. Voor mij voelt dit als allesbehalve een betrouwbare webshop; ik raad anderen dringend aan om zich goed te informeren voordat ze hier bestellen.
Het bedrag 99,95 euro is overgeschreven naar een rekeningnummer BOUCHET DANIEL 3960 BREE. Ik kan het bewijzen. IK HOOP DAT DE CONSUMENTENBOND DIT BEDRIJF AANPAKT.
--------------------------------------------------------------
In detail mijn verhaal om klanten te waarschuwen.
Zeer teleurstellende ervaring – bestel hier niet zomaar!
Mijn ervaring met Van Noor Mode is helaas bijzonder slecht. Ik bestelde schoenen en een jurk, maar wat ik ontving was absoluut niet wat ik had besteld.
De schoenen waren van een zeer slechte kwaliteit, voelden goedkoop en waren bovendien in de verkeerde maat geleverd. De jurk die ik in maat S had besteld, werd geleverd in maat L. Dit is simpelweg niet wat je als klant mag verwachten.
Wat de situatie nog frustrerender maakt, is de communicatie. Er is geen telefonisch contact mogelijk en contact verloopt uitsluitend via e-mail. Na meerdere keren aandringen werd mij een alternatief aangeboden, maar ook dat is uiteindelijk niet nagekomen.
Ik heb vervolgens duidelijk aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar daarna bleef een reactie uit.
Omdat ik bleef aandringen, kreeg ik een adres van CHINA om het terug te sturen . Dit kostte me 88 euro ??? dus schreef ik dat ik iets nieuws zou bestellen alhoewel ik terug rommel zou krijgen maar dan kon ik het nog geven aan de kringwinkel om nog een beetje geld terug te krijgen.....
NUL REACTIE !!!!!!!!!!!!!
Mijn advies: denk goed na voordat je hier bestelt en wees extra voorzichtig. Ik zou hier persoonlijk in ieder geval niet opnieuw bestellen.
Ik schrijf nu pas een review omdat ik er vanuit ging dat ik alsnog reactie zou krijgen !!!!!