Banner for Van Mossel Audi

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zagen onze droomauto bij Audi plus. Na 1.5 uur gereden te hebben tot van Mossel Audi Weert, uiterst vriendelijk geholpen door Ramon. Bakje koffie en Limburgse vlaai erbij, onze kinderen waren toen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Audi Q-3 gekocht bij v d Mossel Audi Tilburg. Verkoper Halil heeft ons perfect geholpen en alles uitstekend uitgelegd over de auto. Contact is als zeer kundig en fijn ervaren. Mvg Peter en Anita

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een hartelijke ontvangst door Gert met een uitgebreide uitleg van onze nieuwe Audi Q8. Bovendien een paar dagen later nog eens een zeer klantvriendelijke geste van Gert! Fijne ervaring !

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben zeer hartelijk ontvangen door Gert. Mij werd alles tot de details uitgelegd over de in en outs van mijn Audi A3. Er werd zelf tijd genomen om de Audi app te installeren onder het gemak van een... Se mer

Företaget har svarat

Om Van Mossel Audi

Skrivet av företaget

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Audi:
Van Mossel is officieel Audi-dealer en heeft vestigingen in Hapert, Tilburg, Valkenswaard en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktuppgifter

Promotion box for Van Mossel Audi

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,7

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Netjes en vriendelijk geholpen

Bij de aankoop van mijn auto fijn geholpen door Diego en bij het ophalen van de auto vriendelijk ontvangen door Stijn en Sem. Verder bij het ophalen ook een nette en duidelijke uitleg gekregen over de auto.

Beste

dank voor de review en de sterren graag tot een volgende keer

met vriendelijke groet,

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Erg moeilijk om een afspraak te maken

Erg moeilijk om een afspraak te maken. Online afspraak was bevestigd via e-mail maar een paar dagen voor de afspraak nog maar eens gebeld voor de zekerheid. Werd toen van het ene naar het andere telefoonnummer doorverwezen want er stond niets vermeld. Toen maar telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt. Twee dagen later, 2 dagen voor de 1e afspraak, kreeg ik een telefoontje dat ik voor de 1e afspraak om 8:00 🕗 daar moest zijn. Verder goed geholpen daar en reparatie correct uitgevoerd

Goed geregeld!

14 november 2025

Beste Jurri-Jan

Dank voor de sterren en mooie compliment. Graag tot de volgende!

Uitstekende ervaring bij Van Mossel in Tilburg

Vanmorgen de nieuwe auto opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. Goed contact met Bart via de mail en telefoon gehad. Alles is Uitstekend verlopen en bij de aflevering heeft Bart de tijd genomen om alles even uit te leggen.

15 november 2025

Beste Alex,

Mooi en goed om te lezen heel veel plezier met de auto en fijne kilometers

Netjes en correct behandeld

Netjes en correct behandeld. Gewoon de service was goed

15 november 2025

Geachte heer en mevrouw Van de Gender

dank voor uw feedback en de 5 sterren. graag tot ziens.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

voor onderhoud geweest met mijn Etron

voor onderhoud geweest met mijn Etron, kreeg een A6 mee als leenauto , gratis. dat is toch TOP

15 oktober 2025

Beste Marcel,

Dank voor de sterren en graag tot de volgende keer.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed ontvangen op locatie

Goed ontvangen op locatie, goed aftersales contact. Fijne uitgebreide uitleg over de auto op de dag van ophalen.

Beste heer/mevrouw Van Oorsch

Dank voor de sterren en de feedback graag tot een volgende keer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd…

Nieuwe A6 e-tron Sportback geleverd gekregen door Gert Schriek. Top aflevering, waar enorm veel tijd en aandacht aan de levering is besteed.

10 november 2025

Beste John,

Dank voor compliment en sterren, breng ik over aan Gert. Vele fijne veilige en mooie kilometers toegewenst.

verkoop audi A1

Marco heeft mij goed geholpen bij de aankoop van de audi A1, correct, vriendelijk en technisch op de hoogte , geen gladde verkooppraatjes

4 november 2025

Highly recommended

Goede service, klantvriendelijk, snel en goede communicatie

9 oktober 2025

Beste heer Wuts,

dank voor de feedback en 5 sterren graag tot een volgende keer.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heb een Audi q3 bij v mossel…

Heb een Audi q3 bij v mossel Valkenswaard gekocht in februari dit jaar kreeg motormanagement storing die ze in Den Haag er niet uit kregen
V mossel Valkenswaard heeft auto opgehaald vanuit wateringen en weer gerepareerd teruggebracht
Zeer nette en vlottte service
Zal Audi Valkenswaard zeker aanraden

28 september 2025

Perfect👌🏻

Bij het ophalen van mijn Audi bij Van Mossel kreeg ik uitstekende uitleg van Gert. Er werd echt de tijd voor mij genomen, zeer klantvriendelijk en professioneel. Een hele positieve ervaring!

31 oktober 2025

Audi A1

Geen gladde praatjes maar correct ,vriendelijk geholpen door Marco. Goed geholpen met technische zaken

4 november 2025

Fijn en duidelijk leverprocess

Afgelopen week heb ik mijn nieuwe Audi A3 op mogen halen. We werden vriendelijk ontvangen door Gert en zijn structureel begonnen met het leverprocess. Gert neemt de tijd en zorgt ervoor dat alle administratie netjes is afgehandeld voordat we naar de auto gingen. Alle mooie snufjes en features worden haarfijn uitgelegd en je rijd pas weg, als je 100% tevreden bent. Ook het contact rondom de levering was duidelijk en netjes. Zeker een aanrader!

31 oktober 2025

Beste,

dank voor mooi uitgezet duidelijke feedback en vele fijne veilige kilometers toegewenst

Ophalen nieuwe auto

Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe Audi Q6 opgehaald bij Van Mossel Tilburg. Ik ben daar uitstekend geholpen door Gert Schriek. Gert heeft ons op een zeer prettige manier ontvangen en alles over de auto op een professionele en duidelijke wijze uitgelegd.

1 november 2025

Beste Raymond

Dank voor de compliment aan Gert die geef ik natuurlijk door) en de 5 sterren/ Graag tot een volgende keer.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.