We zagen onze droomauto bij Audi plus. Na 1.5 uur gereden te hebben tot van Mossel Audi Weert, uiterst vriendelijk geholpen door Ramon. Bakje koffie en Limburgse vlaai erbij, onze kinderen waren toen... Se mer

Det här tycker kunderna
Audi Q-3 gekocht bij v d Mossel Audi Tilburg. Verkoper Halil heeft ons perfect geholpen en alles uitstekend uitgelegd over de auto. Contact is als zeer kundig en fijn ervaren. Mvg Peter en Anita
Een hartelijke ontvangst door Gert met een uitgebreide uitleg van onze nieuwe Audi Q8. Bovendien een paar dagen later nog eens een zeer klantvriendelijke geste van Gert! Fijne ervaring !
Företaget har svarat
Ik ben zeer hartelijk ontvangen door Gert. Mij werd alles tot de details uitgelegd over de in en outs van mijn Audi A3. Er werd zelf tijd genomen om de Audi app te installeren onder het gemak van een... Se mer
Företaget har svarat
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
UItleg was helder
UItleg was helder! Service was top door Gert Schriek.

Svar från Van Mossel Audi
Sjors heeft ons uitstekend geholpen
Sjors heeft ons uitstekend geholpen. Top geholpen en een fijn gesprek gehad.
Top service!
Vorige week mijn auto opgehaald, een feestje. Het voelt als thuiskomen, veel bekende gezichten en altijd herkenning. Ondanks de drukte werd alle tijd vrijgemaakt voor goede uitleg én het tweede kopje koffie! Die aandacht en 'gezelligheid' maken het verschil. Ik hoop nog lang samen te kunnen werken én koffie te drinken!

Svar från Van Mossel Audi
We zijn ontzettend vriendelijk en…
We zijn ontzettend vriendelijk en correct geholpen bij het kopen van de Audi q3 door Maarten van Vugt. Werden we zo maar overal geholpen!!!!

Svar från Van Mossel Audi
Ik heb mijn nieuwe Q4 E-tron mogen…
Ik heb mijn nieuwe Q4 E-tron mogen ophalen bij Van Mossel in Tilburg. Erg vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen met alle documenten en uitleg over de auto. Aanrader.

Svar från Van Mossel Audi
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald! Erg fijn geholpen door Sjors Beeks in het hele proces! Ik ben enorm blij met mijn nieuwe auto! Bedankt Sjors!
De betrokkenheid en inlevingsvermogen bij het kopen van een auto
Wij zijn geweldig geholpen door Gert Schriek bij de koop van onze nieuwe Audi Q3.
Hij had alle geduld om ons, wat oudere , trouwe Audi rijders alle nieuwe snufjes uit te leggen!
We gaan met vertrouwen genieten van onze nieuwe Audi!
Ans en Piet

Svar från Van Mossel Audi
Wij zijn hartelijk ontvangen door de verkoper
Op de valreep van het jaar hebben wij een Audi A1 gekocht! Het was een actie van van Mossel. De informatie van de Sjors Beeks was goed en uitgebreid, daardoor konden we snel beslissen. Vanmorgen de auto opgehaald. We zijn helemaal tevreden!
Kopen zonder kijken
Heel goed geholpen door verkoper Bart v.d. Ven. Ik heb zelfs de kleur gekozen zonder deze te zien. Maar de metallic beige met zwart en rode wieldoppen zien er fantastisch uit. Heel blij mee. Een mooi geval van kopen zonder kijken, maar met zo'n adviseur lukt dit wel

Super geholpen!
Super geholpen bij aanschaf nieuwe auto! Gert Schriek nam uitgebreid de tijd voor onthulling, uitleg en alle vragen. Top ervaring

Svar från Van Mossel Audi
Erg goed geholpen door verkoper Sjors…
Erg goed geholpen door verkoper Sjors Beeks met de inruil van mijn LR4 en koop Audi Etron.
Ondanks de drukte is er tijd voor mij vrij gemaakt en heb ik een proefrit kunnen maken.
De auto is keurig afgeleverd met alle papieren en een paar leuke cadeautjes erbij.
Ik kan Mossel Valkenswaard van harte aanbevelen.
Topper
Zoals ik gewend ben, heeft Gert alles haarfijn uitgelegd.
Lekker bakkie koffie gehad en een gezellig babbeltje gemaakt over vroeger.
TOP aflevering 👍🏻

Nieuwe Audi
Nieuwe Audi a6 etron opgehaald de dag voor kerst. Wat een traktatie. Alles werd keurig uitgelegd en geïnstalleerd door Gert. Onder het motto klant is koning werden we dan ook goed en netjes geholpen. Top service bij aflevering

Svar från Van Mossel Audi
Maarten van Vugt heeft mij goed…
Maarten van Vugt heeft mij goed geadviseerd.
Prima inruil voor mijn oude auto
Scherpe prijs voor de nieuwe
Als extra set winterbanden op velgen!
Ondanks de computer hack is alles goed geregeld.
Super tevreden

Svar från Van Mossel Audi
Op 23 december mijn nieuwe auto op…
Op 23 december mijn nieuwe auto op mogen halen bij de vestiging in Tilburg. Uiterst fijn geholpen door Gert Schriek. Fijn ontvangst en goede uitleg over de verschillende mogelijkheden van de auto. Top service!

Goede ervaringtop ervaring
Goede ervaring. uitleg gehad over opties van de auto die ik niet wist. En lekkere thee gehad tijdens het wachten..sneller klaar dan verwacht.
Plezierige oplevering Q4
Op 5 december mijn nieuwe Q4 op mogen halen bij Van Mossel in Tilburg. Vriendelijke ontvangst door Gert Schriek die ondanks de interne IT problemen (hack) het toch voor elkaar heeft gekregen de auto af te leveren. Gert nam alle tijd om voor de daadwerkelijke onthulling van de auto alles door te nemen, eenmaal in de auto zelf werd alles keurig uitgelegd en was geen vraag teveel. Dus uiterst tevreden met de oplevering van de auto door Gert Schriek. Wel jammer dat 3 weken na oplevering de Van Mossel app nog steeds niet actief is voor mijn auto.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.