Ik ben al weken bezig om aanspraak te maken op de garantie van een grafische rekenmachine maar Van Dijk werkt niet mee. Ze hebben achterstanden dus mijn dochter zit al weken zonder grafische rekenmach... Se mer
Det här tycker kunderna
Ongelofelijk slechte service, boeken kloppen niet, factuur ontvangen voor een boek wat ik nooit heb gehad, factuur ontvangen voor een boek wat zogenaamd in slechte staat was terwijl het ontvangen boek... Se mer
Företaget har svarat
Boeken op tijd ingeleverd. Mial gekregen van ontvangst door van Dijk. Track en trace daarom weggegooid. Daarna een factuur gekregen omdat de boeken niet waren ingeleverd. Bewijs van betaling gestuur... Se mer
Företaget har svarat
Extreem slecht. Bestel nooit een laptop via deze site. Personeel heeft geen idee welke partner hiervoor verantwoordelijk is. Bedrag wel afgeschreven. Niemand wist waar bestelling was. Moest zelf googl... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
VanDijk verzorgt voor veel scholen in Nederland de levering van fysieke schoolboeken en online lesmateriaal. De school bepaalt zelf welke lesmethodes worden gebruikt. Op basis daarvan stellen wij in opdracht van de school de leermiddelenpakketten samen en leveren deze vóór de start van het nieuwe schooljaar uit (mits op tijd besteld). Een groot deel van de schoolboeken wordt meerdere jaren gebruikt. Door boeken na elk schooljaar opnieuw in te zetten, voorkomen we verspilling en houden we de kosten voor scholen en leerlingen zo laag mogelijk. Aan het einde van het schooljaar leveren leerlingen hun boeken weer in volgens de afspraken die de school hierover heeft gemaakt. De ingeleverde boeken worden door ons gecontroleerd en gescand, zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden door een volgende leerling. Zodra deze controle is afgerond, ontvangen de leerling en ouders/verzorgers een inleverbewijs. Soms blijkt tijdens de controle dat een boek ontbreekt of zo beschadigd is dat het niet meer herbruikbaar is. In dat geval moet het boek worden vervangen voordat een volgende leerling ermee kan werken. De kosten hiervan worden namens de school door VanDijk verwerkt en gefactureerd. Natuurlijk kunnen er vragen ontstaan over een beoordeling of een factuur. Ben je het niet eens met een beoordeling van een beschadigd boek of denk je dat er iets niet klopt? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee en zoeken samen naar een passende oplossing. Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen op leerlingen.vandijk.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Ben je tevreden over onze service? Dan waarderen we het als je een review achterlaat.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prettige en snelle communicatie via…
Prettige en snelle communicatie via what’s app. Voor ons was het de eerste keer dat we (via school) boeken bestelden voor onze zoon die naar de middelbare school gaat. Ons e-mail adres werd niet geaccepteerd maar dat is door de medewerkers snel opgelost. Ook hierna snelle communicatie wanneer we de boeken kunnen verwachten. Heel prettig.

Svar från VanDijk
Geen ster voor dit stom bedrijf.elk…
Geen ster voor dit stom bedrijf.elk jaar tzelfde gezeur. Ook nu moet ik smeken om nog 1 boek,en t enige wat ze doen is je afschepen met beloftes en leugens. Echt waarom gaat dit bedrijf niet failliet,waarom is er geen ander bedrijf die de mensen helpt op tijd,en wel hun beloftes nakomt. Stuur verdomme t boek,is t zo moeilijk,om t in een envelop te steken,adres erop en sturen.incompetent personeel wat mij betreft geen stuiver waard!

Svar från VanDijk
Ik kan me helaas alleen maar aansluiten…
Ik kan me helaas alleen maar aansluiten bij alle slechte reviews over vandijk.nl.
Van Dijk werkt met PostNL voor de levering van de boeken, echter is bij ons een pakket van 12kg over een 180cm hoog hek gegooid ... resultaat? 4 dusdanig beschadigde boeken dat ze vervangen moesten worden ... maar daar ontstond het volgende probleem ... de school moet deze 4 boeken opnieuw bestellen, ipv dat Van Dijk, die ook verantwoordelijk is voor de levering (ondanks dat deze wordt uitgevoerd door een 3e partij, deze gewoon vervangt. Ik hoop dat veel scholen in 2025 niet langer met Van Dijk zullen samenwerken, er zijn nl nog veel meer klachten begreep ik via een medewerkster.

Svar från VanDijk
De bestellingen van Van Dijk zijn tot…
De bestellingen van Van Dijk zijn tot op heden correct uitgevoerd. Ook het inleverproces verloopt soepel en overzichtelijk. Daarnaast worden vragen snel en correct afgehandeld.

Uitstekende service
Uitstekende service! Ik had een studieboek ontvangen waarin met pen een aantal formules waren doorgekrast en hierdoor onleesbaar was geworden. Ze hebben mijn melding opgepakt en direct een ander exemplaar opgestuurd. Top!

Bestelproces verliep goed
Bestelproces verliep goed, echter was de eerste bestelling via school geannuleerd, maar ik had al betaald. Dit was begin juli, ik wacht nu nog op terugbetaling van de creditfactuur die binnen 2 weken terugbetaald zou worden.

Een topservice
Een topservice. Vooral via de app, supersnelle reactie. En gelijk duidelijk. En dat is zeker belangrijk, duidelijkheid, voor komend schooljaar van mijn dochter!

Svar från VanDijk
Ze hebben mijn vragen goed beantwoord…
Ze hebben mijn vragen goed beantwoord en mij geholpen met een oplossing

Svar från VanDijk
Snelle en goede service!!!
Snelle en goede service bij de beschadigde boeken die we hebben ontvangen.

Svar från VanDijk
Mijn probleem was super snel opgelost:)
Mijn probleem was super snel opgelost:)

Svar från VanDijk
Na het blijven hangen van mijn pakket bij post.nl ben ik snel en goed geholpen door de klantenservice. Fijn om serieus geholpen te worden, is niet meer vanzelfsprekend.

Snelle oplossing!
De levering voor het nieuwe schooljaar bevatte 1 boek wat losse bladzijden had. Dit is zeer snel opgelost door van Dijk!

Svar från VanDijk
Ze reageren snel en vriendelijk
Ze reageren snel en vriendelijk. Informatie is duidelijk!

Svar från VanDijk
I was answered fast and sufficiently
I was answered fast and sufficiently, thank you for the service!

Svar från VanDijk
Snel en accuraat geholpen via whatsapp.
Snel en accuraat geholpen via whatsapp.

Svar från VanDijk
Snelle en eenvoudige afhandeling van de…
Snelle en eenvoudige afhandeling van de vraag

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.