NOOIT HIER BESTELLEN!!! Ik heb weliswaar 2 paar schoenen ontvangen, maar de zogenoemde "orthopedische sneaker" zijn alleen maar uit kunststof zonder voetbed en zijn veel te klein. Rotzooi uit China... Se mer
Vandersteenmode
Det här tycker kunderna
Zich houden aan de afspraken Bestelling gedaan, Wilde wat retour zenden, Kreeg antwoord van Mary wat er mis was Vroeg om retour adres, NOOIT GEKREGEN. Adres KvK: Ydacare... Se mer
Pure oplichterij, je hebt helemaal niets met een Nederlands bedrijf te maken maar met oplichters die hun spullen uit China halen! Trui maat XL werd een truitje xs!! Geen labels erin, niks.... Ho... Se mer
De schoenen zijn te klein
De schoenen zijn te klein . ik wil ze graag ruilen . maar krijg op geen enkele manier contact
Voel me belazerd
Beste mensen, op 17 september heb ik de enkellaarsjes besteld en betaald en heb ze nog steeds niet ontvangen! Op internet lees ik erg slechte recensies over jullie! Ik ben bang dat jullie mij besodemieterd hebben en daar word ik een beetje erg pissig over en ik overweeg om stappen te ondernemen! Als ik de track en trace code gebruik dan is dat nep! Ik voel me belazerd en zal op Facebook eea over jullie wereld wijd maken en dat is geen goede reclame! Een erg boze klant!
Oplichting.
Oplichting.! Geleverde artikel lijkt niet eens op wat je besteld hebt. Terugsturen ? Onmogelijk nergens een retour adres of contact mogelijkheid te vinden. Alles is online blanco. Wat een shit. Weer een les. Niks bestellen via facebook Instagram etc. Allemaal oplichterij.
OPLICHTERS !!!
Waardeloze troep uit China.
Orthopedische schoenen ? Vergeet het maar. Ze zeggen dat die dingen normaal €130,- kosten, en nu voor €35,-.
Er zit misschien net voor €3,50 materiaal in.
GROTE OPLICHTERS !!!!
Je wordt gewoon om de tuin geleid.
Misleidend. Mooie fotos van truien, maar de trui die ik ontving is goedkope rommel uit China waar ik 1.5 week op heb moeten wachten. Trui heeft geen label met wasvoorschrift en samenstelling, maat ontbreekt. Geen afzender, geen retourbon. Winkel bestaat niet meer. Geld niet waard.
Ook opgelicht
Het Emailadres is niet meer te vinden , krijg mijn email steeds terug
Hetzelfde verhaal over retour naar China enz
Ook opgelicht dus
Zeer slechte kwaliteit ontvangen
Dit bedrijf moet stoppen
Dit bedrijf moet stoppen, niet te geloven wat een troep, geld weg en plastic schoenen gekregen :((((, of 20% van het betaalde bedrag terug echt een giller.
dropshippers.............
Goed produkt
Ondanks alle slechte reviews heb ik geen reden tot klagen. Twee polo's besteld in XL. De levering heeft wat op zich laten wachten, 10 dagen, maar het produkt komt overeen met de verwachting, is van goede kwaliteit en heeft een prima maatvoering. Al met al een tevreden klant dus.
Vandersteenmode.nl is FAKE
Vandersteenmode.nl is FAKE. Het is Chinese namaak en wordt uit China opgestuurd, NIET via post.nl, zoals het beschreven staat op de site. Alles lijkt echt maar het zijn OPLICHTERS.
Dropshipping...
Dropshipping.... Het is echt de eerste keer dat ik er intrap... Was op Facebook, een familiebedrijf. Ze gingen na 25 jaar sluiten. Niet dus..
Hoe kon ik zo stom zijn. Kijk altijd eerst op trustpilot.
Deze ene keer niet, en bingo.
Koop er niet. Rotzooi, wordt verzonden uit China.
Waarom kan dit eigenlijk nog? Nou ja... Het is gebeurd
Koop hier dus niet......
Bende oplichters
Uitverkoop - geen orthopedische zolen - geen levering zoals op de foto - duidelijk te zien.
Zij schamen zich nog niet en sturen een zo gezegde sorry email. Ik zal ook zeer voorzichtig worden voor dit soort praktijken. De goede bedrijven ondervinden hierdoor grote schade. Ze nu nog uit mijn reclame boodschappen op Facebook krijgen
Voor ons oké
Na al die berichten hier gelezen te hebben, vreesde ik het ergste en we waren bang dat ook wij erin getuind waren.
Maar weliswaar na twee weken wachten , hebben we toch gekregen wat we wilden hebben: mooie schoenen, weliswaar een tientje duurder dan ergens anders, maar toch.
Dropship webshop
Mijn moeder had hier een bestelling gedaan. Ze kreeg slechte kwaliteit, de producten kwamen niet overeen met de afbeeldingen.
Geen telefoonnummer beschikbaar. Het KVK-nummer opgevraagd, nadat ik vandersteenmode niet kon vinden in het register.
Verder ben ik in gesprek mail om het betaalde bedrag terug te ontvangen.
Ben benieuwd of de eigenaar zijn verlies neemt van het risico van dropshipping en het verschuldigde bedrag terugbetaald.
Het is geen bedrijf maar een…
Het is geen bedrijf maar een oplichtersbende,schandalig.....koop hier aub NOOIT iets,na de lange levertijd verkopen ze ook nog eens troep uit China maar geven zelf aan dat het kwaliteits producten zijn,niet intrappen.
Retour sturen word ook bemoeilijkt,moet eerst zelf retour naar china gestuurd worden op eigen kosten,pas als het daar weer een keertje aankomt krijg je binnen twee weken je geld terug....pakketje zal wel kwijt raken,ik hou jullie op de hoogte van het vervolg.
Ik dacht orthopedische schoenen te…
Ik dacht orthopedische schoenen te kopen van een bedrijf in Haarlem, maar kreeg iets van inferieure kwaliteit uit China. Retour sturen mag voor eigen rekening g naar China. Je mag ze ook houden en dan krijg je 20% retour! Oplichters zijn het!
Slechte kwaliteitsschoene
De schoenen die ik besteld heb zijn veel te klein. Is zeker geen maat 39. Van kwaliteit niets waard. Zelfs gewone pantoffels zijn nog veel beter. Een diepe teleurstelling. Verloren geld !!!!!!
OPLICHTERS
OPLICHTERS
Helaas ben ook ik er in getrapt. Had het volste vertrouwen in het bedrijf, dom geen reviews gelezen. Het is goedkope rommel uit China. Ze bedenken steeds nieuwe bedrijven met sensationele opruimingen, dit zijn niet bestaande bedrijven in verschillende steden. Staat ook geen retouradres bij.
Van der Beek Mode, Haarlem niet bestaand.
Ben er toch in getrapt
Ben er toch in getrapt! Vandaag sloffen thuis gekregen, wat een slechte kwaliteit, echt rommel. Koop hier NIET je wordt opgelicht!
Zo stom
Zo stom! Het leek heel betrouwbaar maar door de vertraging in de levering wist ik het al!
Wat een sneu volk dat op deze manier zijn geld verdient! Ik had vooraf natuurlijk de reviews moeten bekijken.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.