Pünktliche Lieferung im anvisierten Zeitraum durch einen hilfsbereiten und freundlichen Fahrer. Die Ware war sehr gut und mit Schutzecken versehen verpackt. Danke für die Lieferung!
Det här tycker kunderna
Ich bin total begeistert. Der Fahrer war sehr freundlich und bei diesem Anfahrtsweg (aus NL) sogar pünktlich im angegebenen Zeitfenster. Die Ware entspricht der Bestellung und Mängel. Auch die Liefer... Se mer
Onze stoelen zouden begin April geleverd worden. Echter wij waren de hele maand April op vakantie in Frankrijk. Na 3 dagen bericht van levering,volgende week. Gemaild met van de Hoef en de leveri... Se mer
Super netter Fahrer, hat beim Ausladen natürlich mit angepackt. Zeitfenster wurde exakt eingehalten, 10 min zuvor wurde ich per SMS benachrichtigt. Kurzer Smalltalk und weiter ging es über DD, Leipzig... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Van de Hoef Logistiek is specialist in het bezorgen van buitenmaatse goederen voor bedrijven. We leveren aan consumenten én bedrijven. Een pakket vervoeren met een XXL-formaat of zwaar gewicht is ons dagelijkse werk. Wij leveren zes dagen in de week via ons eigen distributienetwerk in de hele Benelux. Dus wij maken geen gebruik van overslag en daardoor is de kans op schade beperkt. Onze chauffeurs zijn snel, goed opgeleid en vriendelijk. Wij zijn immers de laatste schakel naar jouw kl
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- vandehoeflogistiek.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Keurige levering en weer keurig opgehaald.
Keurige levering en weer keurig opgehaald conform de afspraak.
Perfect afgeleverd volgens afspraak.
Supersnelle levering
Supersnelle levering, eerder dan verwacht. Goed gecommuniceerd, zelfs met een realtime kaart waar de chauffeur zich bevindt.
Alles klopt!
Tip top
Op tijd geleverd, heldere communicatie en een enthousiaste, vriendelijke en behulpzame bezorger.
Keurig netjes op tijd bezorgd door…
Keurig netjes op tijd bezorgd door nette en vriendelijke chauffeur
Duidelijke communicatie door middel van…
Duidelijke communicatie door middel van een e-mail en later een sms’je met de exacte tijd
Correcte communicatie
Zeer goede communicatie via email en sms/telefoon.
Ze houden je dus goed op de hoogte van de verzending en leveringstijd. Netjes afgeleverd met bewijs hiervan in mail. Bedankt!
Super geleverd en geen moeilijk heden…
Super geleverd en geen moeilijk heden super
Snel geleverd en goede communicatie
Snel geleverd, goede communicatie over aflevering en vriendelijke chauffeur!
Beetje teleurgesteld
Eerst en vooral, het tracking systeem werkt perfect. Je wordt als het ware per minuut op de hoogte gehouden over de levertijd.
Wij verwachtten een pakket, zitten netjes vanaf 6 u in de ochtend te wachten want koerier zou vroeg komen. Het kan natuurlijk altijd wat uitlopen, geen probleem. Plots zie ik geleverd staan in het systeem met een foto van de koerier met het pakket aan onze voordeur. Buiten gaan kijken, geen pakket te bespeuren. Blijkt de koerier het pakket bij de buren afgeleverd te hebben. Onze buren maken hier geen probleem van maar ik in dit geval wel. Het was veel te vroeg om bij de buren aan te bellen, de koerier heeft niet goed opgelet. Hij heeft niet aangebeld dat is een feit. Dat is jammer en nogmaals, geen probleem maar niet zo vroeg in de ochtend bij de buren aanbellen.
Een vriendelijke en geweldig…
Een vriendelijke en geweldig meedenkende chauffeur die de 90kg zware parasolvoet probleemloos met zijn heftruckje in onze achtertuin wist af te leveren. Hij moest daarvoor de vrachtauto laadklep heel ongebruikelijk, maar heel slim over een heuveltje plaatsen. En als 80 jarigen met weinig kracht stel je dat erg op prijs.
Van A tot Z goed geregeld
Van A tot Z goed geregeld. Aardige chauffeur en appje gekregen dat ze met 10 minuten voor de deur stonden 👌
Behulpzame vriendelijke perfecte…
Behulpzame vriendelijke perfecte levering, dankjewel
Super vriendelijke en behulpzame…
Super vriendelijke en behulpzame bezorgers!
Logistiek prima.keurig tijdblok en 10…
Logistiek prima.keurig tijdblok en 10 minuten van te voren bericht.
Van te voren overleg gehad over beste plek aflevering.
Prima opgevolgd
Muurpanelen
Muurpanelen besteld.
Snel geleverd en goed verpakt waarbij kans op schade echt geminimaliseeerd was. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.
Veel en duidelijke informatie…
Veel en duidelijke informatie betreffende de levering. Alles netjes en op tijd geleverd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.