Voor de eerste keer besteld bij deze firma. Zeer snelle levering via de post. Alles goed verpakt en een lekkere tablet chocolade van cote d'or gratis erbij. Ik ben alleszins heel tevreden en de kle... Se mer
Det här tycker kunderna
Eerste keer besteld bij Vandeca, super goeie ervaring. Heel duidelijke communicatie, snelle levering en een cadeautje in de doos, wat altijd leuk is. Wat mij betreft hebben ze er een klant bij.
De levering was snel en correct. helaas waren er 3 van de 20 dozen Quality street 2500gr beschadigd, geblutst. Dit was niet zo leuk want ze werden uitgedeeld als relatiegeschenk. Ik veronderst... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vandeca is een Belgische webshop voor originele chocolade-, snoep-, koek- en snackcadeaus, aangevuld met gepersonaliseerde cadeaus voor elk moment. We combineren verse kwaliteitsproducten van bekende A-merken met creatieve, herbruikbare verpakkingen en persoonlijke boodschappen. Of het nu gaat om een klein bedankje, een verjaardagscadeau, een seizoensgeschenk, een gepersonaliseerd cadeau of een zakelijk relatiegeschenk: bij Vandeca draait e-commerce niet alleen om producten verkopen, maar om momenten creëren. Met creating tasteful memories vatten we samen waar we elke dag voor staan: smaakvolle cadeaus bezorgen die blijven hangen.
Kontaktuppgifter
Krommebeekstraat 32, 8930, Menen, Belgien
- 0032465070622
- contact@vandeca.com
- vandeca.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestelling cola knotsen
Voor de eerste keer besteld bij deze firma.
Ik ben alleszins heel tevreden en de kleindochter ook met haar 100 cola lekstokken.
au top!
envoi rapide et soigné avec un délicieux cadeau en prime. Merci beaucoup
Top top top !
Top customer service, top quality products & top delivery ! To be recommended !
Eerste keer besteld bij Vandeca
Super goede service
Super goede service! Mijn pakket kwam maar niet aan, zoekgeraakt bij de pakketbezorger?? Maar een belletje met Vandeca en ze stuurden gelijk het pakket opnieuw. Top geregeld. Klanten service zeer vriendelijk en behulpzaam!

que vandeca existe
c'est rassurant de savoir ou commander ce que l'on aime et ce que l'on recherche

Svar från Vandeca
Mooi optijd geleverd met de verwachte…
Mooi optijd geleverd met de verwachte lekkere inhoud.

Svar från Vandeca
Dommage le colis est arrivé endommagé…
Dommage le colis est arrivé endommagé mais les produits sont biens
Goeie Milka eieren aan goeie prijs
Goeie Milka eieren aan goeie prijs. Snel geleverd maar door post NL in plaats van Be Post in België. Een deksel van de plastieke dozen was helemaal stuck en er waren 5.9 kg eiren in plaats van 6 kg eieren in elke verpakking en enkele gesmeerde eieren...
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.