VakantieDiscounter België Omdömen

6 510
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie duidelijke website en vlotte communicatie. Heel transparant met betrekking tot alle voorwaarden. De FAQ’s beantwoorden zo goed als elke vraag die men zou kunnen hebben. Groot aanbod met een goed... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We gaan al 7 jaar naar het buitenland met VakantieDiscounter en wel naar de meest uiteenlopende plaatsen in de wereld. De reis is steeds perfect georganiseerd, geen verborgen gebreken of verrassingen.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is reeds de derde keer dat ik boek via Vakantiediscounter. Na Turkije vorig jaar en Rhodos afgelopen zomer, trekken we nu naar New York voor kerst. Boeken gaat super eenvoudig en duidelijk. Geen v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze zomer zijn we naar Milaan geweest en voor het eerst geboekt via vakantiediscounter. Alle documenten en informatie die we nodig hadden was tot in de puntjes verzorgd. De website heeft een hele fij... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. Researrangör
  3. Söksida för resor

Skrivet av företaget

De naam zegt het al. En onze prijzen zeggen de rest: sinds 2000 heeft dé VakantieDiscounter de laagste prijzen. Als je goedkoop en makkelijk je vakantie wilt boeken ga je dus naar dé VakantieDiscounter. Al honderdduizenden trouwe klanten gingen je voor. We zijn volledig onafhankelijk en daarom in staat een zo objectief mogelijke selectie vakanties aan te bieden.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

Overzichtelijk
Duidelijk

10 september 2026

Beste Danny,

Dank je wel voor je mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat je onze website zeer goed, duidelijk en overzichtelijk vindt.

We doen ons best om het kiezen en boeken van een reis zo makkelijk mogelijk te maken. Super om terug te krijgen dat dit voor jou zo werkt.

Op naar een mooie vakantie!

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden, bedankt! Simpel, mooie website, en goede deals zitten zo nu en dan verstopt!

11 september 2026

Beste Vranken,

Dank je wel voor je fijne review 😊 Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent.

Super dat je onze website simpel vindt en dat je de mooie deals weet te vinden. Dat horen we graag!

Op naar nog veel meer scherpe vakanties!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik kon heel moeilijk omboeken van de…

Ik kon heel moeilijk omboeken van de vliegticket

Geen probleem, misschien is het een idee dat als je andere vlieg opties ziet ook gelijk erbij te zetten wat voor bagage erbij zit ik kreeg telkens de melding dat ik geen 20kg meer kreeg

Beste Kees,

Dank je wel voor je review en de 4 sterren 😊

We snappen dat het heel vervelend is als het omboeken van een vliegticket lastig gaat. Omboeken van vliegtickets is vaak ingewikkeld, omdat we daarbij gebonden zijn aan de regels en kosten van de luchtvaartmaatschappij, daar hebben we helaas niet altijd invloed op.

Dank je wel dat je dit met ons deelt. Met dit soort feedback kunnen we onze service weer verder verbeteren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Om 9 uur geboekt en 10 minuten later…

Om 9 uur geboekt en 10 minuten later bevestiging gekregen

10 september 2026

Beste Georges,

Wat fijn om te horen dat je zo snel je bevestiging hebt ontvangen 😊 Dank je wel voor je mooie review.

We snappen dat het prettig is als alles direct rond is. Super dat de boeking en bevestiging binnen tien minuten geregeld waren.

Geniet van de voorpret en alvast een hele fijne vakantie!

tout est parfait

tout est parfait
qualité prix
j'ai déjà réservé ultérieurement plus de 80 voyages

Dear Jacques,

Thank you so much for your lovely review and your 5 stars 😊 Super to read that everything is perfect and that you are happy with the prijs-kwaliteit-verhouding.

Wow, more than 80 trips with us already, that really means a lot to us. We are very happy that you keep coming back and that you trust us for your holidays.

We look forward to helping you choose many more beautiful trips!

Best regards,

Top service

Het was heel gemakelijk om bij jullie mijn vakantie te kopen! En prijs is top! Zeker ga ik volgende keer ook bij jullie mijn vakantie opzoeken en hopelijk ook kopen 😁

Beste Natalia,

Wat super om te lezen dat het boeken zo makkelijk ging en dat je zo blij bent met de prijs 😁 Dank je wel voor je leuke review!

We snappen heel goed dat een scherpe prijs én gemak belangrijk zijn. Fijn om te horen dat je ons daar juist op uitkiest en dat je ons de volgende keer weer opzoekt voor je vakantie.

Geniet van je vakantie, aftellen maar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi overzicht van de te boeken reis

Mooi overzicht van de te boeken reis. Kan heel goed gespecificeerd worden.

Beste Viviane,

Wat fijn om te horen dat je ons overzicht van de reis zo mooi en duidelijk vindt 😊 Dank je wel voor je leuke review.

We snappen dat het prettig is als je alles goed kunt specificeren bij het boeken. Dat je dit zo ervaart, is precies wat we willen.

Wij zorgen dat alles goed geregeld is. Jij hoeft straks alleen nog maar te genieten.

Prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Vlotte website.

Beste Eric,

Dank je wel voor je mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat je onze prijs-kwaliteit-verhouding goed vindt en de website lekker vlot werkt.

We doen ons best om het zoeken en boeken zo makkelijk mogelijk te maken. Mooi dat dit bij jou zo is binnengekomen.

Op naar een heerlijke vakantie!

Correct

Correct, vlot en duidelijk.

Beste Frederic,

Dank je wel voor je mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat alles correct, vlot en duidelijk ging.

Dat is precies wat we willen, zo begint de vakantie lekker relaxed.

Alvast een hele fijne vakantie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie en praktische website.

Mooie en praktische website.
Aantrekkelijke prijs bij Vacantiediscounters. Na de boeking onmiddellijk de nodige info via mail.
Top!

Beste Katrien,

Wat fijn om te horen dat je onze website mooi én praktisch vindt 😊 Dank je wel voor je leuke review.

Super dat je een aantrekkelijke prijs hebt gevonden en dat alle informatie direct na het boeken in je mailbox zat. Dat maken we graag zo makkelijk mogelijk.

Op naar een heerlijke vakantie, geniet ervan!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede reizen voor een eerlijke…

Goede reizen voor een eerlijke prijs.duidelijke info voor en tijdens de reis.

7 september 2026

Beste Paul,

Dank je wel voor je mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat je onze reizen als eerlijk geprijsd ervaart.

Super ook dat de informatie voor én tijdens de reis duidelijk voor je is. Dat is precies wat we willen, zodat jij zorgeloos kan genieten.

We helpen je graag weer bij je volgende vakantie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

zeer vlotte website en zeer correcte…

zeer vlotte website en zeer correcte prijzen .

11 augusti 2026

Beste Andy,

Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze vlotte website en scherpe prijzen 😊 Dank je wel voor je mooie review.

Dat is precies wat we willen, dat het zoeken en boeken van je vakantie makkelijk en duidelijk is. Fijn dat dit bij jou zo goed is gegaan.

We wensen je een hele fijne vakantie, geniet ervan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The website is very clear and bright

The website is very clear and bright. Great prices.

Dear Justyna,

Thank you so much for your lovely review 😊 Super to read that you find our website clear and bright and that you are happy with our prices. That is exactly the experience we want to offer.

We wish you lots of fun choosing and booking your next holiday with us!

Best regards,

Kreeg gelijk de info die ik nodig had

Kreeg gelijk de info die ik nodig had
Snel en goed

7 september 2026

Beste Haghebaert,

Wat fijn om te horen dat je gelijk de info kreeg die je nodig had 😊 Snel en goed, dat is precies waar we voor gaan.

Als je nog meer vragen hebt over je reis, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

De prijs is goed en goed beschreven

De prijs is goed en goed beschreven

26 augusti 2026

Beste Marielle,

Dank je wel voor je mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat je de prijs goed vindt en dat alles duidelijk beschreven is.

Dat is precies waar we het voor doen. Helderheid vooraf maakt het boeken een stuk relaxter.

We wensen je alvast een hele fijne vakantie!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb vliegtickets zonder bagage

Ik heb vliegtickets zonder bagage. Die zou ik achteraf moeten bijboeken bij de vliegtuigmaatschappij. Maar daar is het boekingsnummer niet bekend. Ik heb dit gemeld bij vakantiediscounter, maar wacht al 10 dagen op reactie. Binnen een week zouden we vertrekken, maar zonder bagage ?

20 augusti 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het boeken bij vakantiediscounter is…niet zo ingewikkeld.

Het boeken bij vakantiediscounter is vrij makkelijk, wat ik ingewikkeld vind en het nog niet heb kunnen doen, is dat je, je moet inchekken bij Rainair, sorry ik krijg dat niet gedaan.

6 september 2026

Beste Leo,

Dank je wel voor je mooie review 😊 Fijn om te lezen dat het boeken via ons lekker makkelijk gaat.

We snappen heel goed dat online inchecken best lastig kan zijn, zeker bij een luchtvaartmaatschappij als deze. In je bevestiging staan de stappen uitgelegd die je kunt volgen om in te checken. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via https://klantenservice.vakantiediscounter.nl/, dan kijken we graag met je mee.

Wij zorgen dat alles goed geregeld is. Jij hoeft alleen nog maar te genieten van je vakantie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super leuke vakantie naar loret de mar…

Super leuke vakantie naar loret de mar gehad alles mooi geregeld en prijs kwaliteit was zeer ok totaal geen klachten .Hotel was goed gelegen en ze waren er super vriendelijk en behulpzaam .Top !!!

25 augusti 2026

Beste Davide,

Wat super om te lezen dat je zo’n leuke vakantie naar Lloret de Mar hebt gehad 😊 Dank je wel voor je mooie review!

Fijn dat alles goed geregeld was en dat je de prijs-kwaliteit-verhouding zo oké vond. Klinkt ook als een top hotel, met een goede ligging en vriendelijke, behulpzame mensen. Dat horen we graag.

Op naar nog veel meer mooie vakanties!

Snelle boeking

Snelle boeking, enigste opmerking dat de prijzen zeer snel veranderen bij het stuk controleer prijs en beschikbaarheid.

6 september 2026

Beste M.,

Dank je wel voor je review en fijn om te lezen dat het boeken snel en makkelijk ging 😊

We snappen je opmerking over de prijzen die snel kunnen veranderen bij het controleren van prijs en beschikbaarheid. Online prijzen zijn altijd afhankelijk van vraag en aanbod en kunnen per minuut wijzigen, maar we snappen dat dit verwarrend en soms frustrerend kan zijn. Dank je wel dat je dit met ons deelt, we nemen dit soort feedback mee om onze service nog duidelijker en beter te maken.

We wensen je alvast een hele fijne vakantie!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.