Uwolnijkolory Omdömen 125

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zawsze zamawiam książki na dzień babci i dziadka. Tym razem zamawiałam z lekkim opóźnienie km na 18tke córki. Napisałam @ z prośbą o przyspieszenie i przyszło idealnie w dzień urodzin ❤️ wykonanie cud... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uwolnijkolory to mój pewniak w kwestii prezentów. Szeroki wybór opcji projektowania, możliwość dopasowania wszystkiego pod swoje preferencje... finalnie bardzo dobra jakość wydruku fotoksiązki i napra... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Program do tworzenia fotoksiążki w mega user friendly formie. Nie trzeba być artystą by stworzyć małe dzieło sztuki. Opcja retuszu zdjęć - pierwsza klasa. Kolory żywe i wyraziste. Efekt lepszy niż na... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Företagsinformation

1. Fotoutskrift

Skrivet av företaget

Uwolnij Kolory to marka specjalizująca się w tworzeniu wysokiej jakości fotoproduktów, które pozwalają zatrzymać najważniejsze wspomnienia w wyjątkowej, trwałej formie. W naszej ofercie znajdują się m.in. fotoksiążki, odbitki zdjęć oraz fotoobrazy, które możesz w pełni spersonalizować według własnych potrzeb i stylu. Stawiamy na intuicyjne rozwiązania – dzięki prostemu kreatorowi online oraz aplikacji mobilnej każdy może w łatwy sposób zaprojektować swój produkt, niezależnie od doświadczenia. Oferujemy szeroki wybór formatów, szablonów i opcji personalizacji, aby każda realizacja była unikalna i dopasowana do okazji. Naszym celem jest łączenie wysokiej jakości druku z wygodą zamawiania oraz szybką realizacją. Tworzymy produkty, które nie tylko pięknie wyglądają, ale także stają się wyjątkową pamiątką na lata – od rodzinnych albumów, przez prezenty, aż po dekoracje wnętrz. Uwolnij Kolory to wybór dla osób, które chcą nadać swoim zdjęciom realny wymiar i wracać do wspomnień w namacalnej formie – zawsze wtedy, gdy mają na to ochotę.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Rzetelna firma

Rzetelna firma, szybka wysyłka i dobrą cena. Polecam

Svar från Uwolnijkolory

Dziękujemy za wybór naszej firmy 💛

Fotoksiążki są bardzo ładne

Fotoksiążki są bardzo ładne. Kreator do ich przygotowania jest łatwy w obsłudze i intuicyjny. Cały proces od wykonania projektu do otrzymana gotowego zamówienia jest dość szybki.

21 april 2026

Dziękujemy za najwyższą ocenę! ⭐️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Produkt jest bardzo dobrej jakości

Produkt jest bardzo dobrej jakości, wygląda pięknie. Dostawa miała być do środy, we wtorek miałam w domu. Cena jest dosyć wysoka, ale album jest tego warty. Za taką jakość jestem w stanie zapłacić każdą cenę. To piękna pamiątka na lata.

23 april 2026

Svar från Uwolnijkolory

Dziękujemy za 5⭐ – to dla nas ogromne wyróżnienie!

Najlepsza firma

Bardzo pomocna obsługa, szybki czas realizacji i super jakoś wydruku! Zdecydowanie polecam! :)

Ogromnie nam miło! Dziękujemy za zaufanie 🙌

Bardzo intuicyjny panel

Bardzo intuicyjny panel tworzenia albumów, szeroki wachlarz szablonów, super jakość wykonania, dobry czas realizacji, przystępna cena (jak jest jakaś promocja).
Na pewno wrócę ponownie ;)

17 april 2026

Svar från Uwolnijkolory

Dziękujemy za miłe słowa i najwyższą ocenę! ⭐️✨

To moje kolejne zamówienie

To moje kolejne zamówienie. Do tej pory było wszystko na najwyższym poziomie. Czas realizaji i jakość, a także łatwość tworzenia swoich projektów, dlatego wracam 😀

10 april 2026

Svar från Uwolnijkolory

Dziękujemy za miłe słowa i ocenę.

Pięknie wykonany album

Pięknie wykonany album, zachwycił każdego kto go widział.

8 april 2026

Svar från Uwolnijkolory

Cieszymy się, że mogliśmy spełnić oczekiwania. Dziękujemy za opinię.

Polecam w 200%

Polecam w 200%
Terminowość dostawy
Kontakt z klientem na każdym etapie
SUPER JAKOŚĆ

Svar från Uwolnijkolory

Dziękujemy za rekomendację i zaufanie okazane naszej firmie.

Polecam!

Na początku muszę podziękować całemu zespołowi za szybką realizację mojego zamówienia. Poprosiłam o możliwie szybką dostawę i moja prośba została potraktowana bardzo poważnie, foto książka przyszła przed czasem co było dla mnie bardzo istotne, ponieważ była ona częścią mojej pracy dyplomowej. Jakość jest niesamowita, każdy kto trzyma ją w rękach jest zachwycony tym wykonaniem, ja również. Cały proces układania poszczególnych stron był dla mnie bardzo relaksujący i przyjemny, strona jest przejrzysta, intuicyjna i bardzo łatwa w obsłudze. Ceny są abstrakcyjnie niskie, jestem w pełni zadowolona z zakupu. Bardzo serdecznie polecam każdemu korzystanie z usług tej strony. Pozdrawiam!

17 april 2026

Svar från Uwolnijkolory

Jest nam niezwykle miło czytać tak pozytywne opinie. Dziękujemy za ocenę i polecamy się na przyszłość!

Wygodny kreator

Wygodny kreator, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka i super jakość! Projektowanie fotoksiążki u Państwa to sama przyjemność!

14 april 2026

Svar från Uwolnijkolory

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii oraz najwyższej oceny.

Po raz kolejny SUPER

Po raz kolejny firma stanęła na wysokości zadania. Zarówno jeśli chodzi o jakość jak i terminowość .

10 april 2026

Svar från Uwolnijkolory

Bardzo miło nam to czytać :) Dziękujemy!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Poza ingerencją w kolory zdjęć

Poza ingerencją w kolory zdjęć, wszystko jest ok. Przesłałam zdjęcia dokładnie takie jakie chciałam mieć w albumie. Wydrukowałam w 2.wersjach z taw. poprawionymi kolorami (dodatkowa płatność) i bez. Te poprawiane automatycznie są nienaturalne, te bez zbyt ciemne.

30 mars 2026

Svar från Uwolnijkolory

Dziękujemy za podzielenie się opinią i szczegółowy komentarz.
Bardzo nam przykro, że efekt finalny nie spełnił Pani oczekiwań.
Chcielibyśmy wyjaśnić, że automatyczna korekcja ma na celu poprawę ekspozycji i balansu kolorów, ale w niektórych przypadkach może rzeczywiście dawać zbyt intensywny lub nienaturalny efekt. Z kolei zdjęcia bez korekty mogą wyglądać ciemniej, jeśli oryginalne pliki były niedoświetlone.
Przekażemy Pani zgłoszenie do naszego zespołu, aby ulepszyć działanie korekty i lepiej dopasować ją do oczekiwań klientów.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.