Setje inkt besteld
Setje inkt besteld, niet de goede. Er is een "terugbetalingsbeleid"echter word je verwezen naar "retour aanvragen" en dat is nergens te vinden. Daarnaast heeft het bezorgen 14dagen geduurd.
Opletten met bestellen ze vinken zelf al dingen aan om mee te bestellen.
Ik wilde inkt bestellen en dan staat er al een vinkje bij een pak papier sie dan ook de winkelwagen ingaat.
Dachten goed mee toen mijn zwarte toner het niet deed, stuurde een nieuwe op om te proberen.
fijne serivce.
DO NOT BUY ANYTHING FROM THEM!! They sent me a wrong item and they don’t want to refund me! Then, they said I can send it back to them if I pay for the return delivery, I refused, because why should I pay for their mistake??? From then onwards they are ignoring me. I still did not receive my money back!!!
Toner besteld maar geen werkte er van Op de hp printer blijven aangeven geen orginele hp chip 😂
Wat fijn dat UwInkt.nl ook setjes van 3 cartridges met alleen zwarte inkt levert! Meestal kun je ze alleen in combinatie met kleuren-patronen kopen, maar die kleuren heb ik nog in overvloed omdat ik vaak alleen zwart gebruik. De prijs bij UwInkt is vlijmscherp, en ik kreeg de bestelling binnen een dag op de deurmat; keurig zo verpakt dat het door de brievenbus kon. Wat wil een mens nog meer?
Snelle bezorging,
gisteravond besteld vandaag al bezorgt, een paar dagen later was ook prima. Zag hier geen reviews, ik was hierdoor sceptisch maar kvk was in orde. Daarom bij uwinkt.nl besteld ipv de bekende 123. Inkt was voor een hp inkjet.