Je betaald eerst 5 euro verzendkosten en daarna moet je ook nog eens 5 euro betalen om de producten weer retour te kunnen sturen.. €10 kwijt aan helemaal niks... Product was veel te groot en andere... Se mer
Företaget har svarat
Als je last-minute nog een leuke outfit nodig hebt, kan je er op rekenen dat deze snel binnen is. Superfijn de snelle verzending. Ook retourneren verloopt vlekkeloos. Jullie zijn ook echt de enige web... Se mer
Företaget har svarat
Al meerdere malen besteld. Geen opmerkingen eigenlijk. Alles is duidelijk vermeld. De maten kloppen zoals ze zijn omschreven. Als je dichtbij woont kan je dezelfde dag (n.a.v. mailtje dat... Se mer
Företaget har svarat
Superblij met mijn bestelling! 😊 De kleding die ik besteld heb is echt top: precies zoals op de foto’s en van mooie kwaliteit. Ik zie meerdere minder positieve reviews, maar de producten die ik... Se mer
Grotenoord 4, 3341LT, Hendrik Ido Ambacht, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel blij met mijn witte jurk, prima kwaliteit en prijs… snel bezorgd ook

Svar från Uwantisell
Altijd leuke spullen. Mooie kwaliteit. Goede service. Lieve mensen. Gewoon echt perfect! Ik ben echt fan!

Svar från Uwantisell
Waarschijnlijk perongeluk aangevinkt aflevering winkel. Zodra ik dat zag meteen gemaild. De communicatie met de klantenservice is beroerd. Duurt 20 tot 30 uur dat je reactie krijgt. We zijn nu 6 dagen verder.. Geen pakket nog, geen betaal link om te zorgen dat ze het pakket alsnog bezorgen. Flinke teleurstelling aangezien.ik de kleding met Pinksteren nodig had.

Svar från Uwantisell
Dit is mijn favoriete webshop! Ik ben weer een geweldige outfit rijker. Ik ben vaak bang wat ik bestellen via Internet. Daar hoef ik bij uwantisell.nl niet bang voor te zijn. Je koopt wat je ziet. Buiten om dat maken ze ook nog eens op een hele leuke manier content voor de kleding. Super bedankt voor alle moeite die jullie erin steken en nogmaals bedankt voor weer een te gekke outfit voor de zondag van intents 💜

Svar från Uwantisell
Super blij met de fantastische outfits die jullie verkopen! Al een paar outfits gescoord bij jullie en zitten altijd super fijn (precies zoals op de foto’s) en voor een goede prijs/kwaliteit!
Ik ben fan! Groetjes Lot

Svar från Uwantisell
De bestelling was exact zoals vermeld, goede kwaliteit en goede prijs. Binnen een dag geleverd met een leuke verrassing

Svar från Uwantisell
Prima bedrijf niets mis mee maar helaas voor mij niet ik had een leuke zet gekocht maar helaas net te klein en was er niet groter jammer genoeg volgende keer beter

Svar från Uwantisell
Hele snelle levering en stevig materiaal. Retourlabel snel ontvangen. Alleen jammer dat er bv niet met klarna betaald kan worden. De maten van de kleding kwamen wel niet zo goed overheen met de werkelijkheid. Ondanks opmeten was het toch de groot/klein

Svar från Uwantisell
Leuke bestelling maar , helaas was dit een klacht . Ze hebben de klacht netjes opgelost :) zal zeker nog eens bestellen dankjewel daarvoor !

Svar från Uwantisell
Goede service. Echter klopt de melding, dat je pakket na de bestelling de volgende dag geleverd wordt, niet. Ik weet uit ervaring dat deze belofte niet altijd waar gemaakt kan worden, maar zet het dan ook niet op de website.
Verder ben ik heel tevreden met mij twee huispakken...

Svar från Uwantisell
Super leuke festival kleding heb hier all vaker dingen besteld echt top kwaliteit

Svar från Uwantisell
Snelle levering en goede service!!

Svar från Uwantisell
Wat een fijne overzichtelijke online shop.
Superblij met mijn aankopen! Prijs kwaliteit is top en levering was vlot

Svar från Uwantisell
( Inmiddels heel goed opgelost door de klantenservice , ik kon mijn bestelling terug sturen en de verzendkosten zijn vervallen! Het stond wel vermeld op de socials blijkbaar maar dat kijk ik niet op.. dus alsnog top voor de afhandeling )
Erg jammer dat er op de website staat dat het de volgende dag in huis zou zijn ( je ziet zelfs een aftel klokje hoeveel tijd je nog hebt om het de volgende dag in huis te hebben)
Ik heb de bestelling helaas niet de volgende dag in huis gekregen ik heb nog een mail gestuurd betreft de duur van de verzending en mijn kosten voor de evt retourzending ivm het niet op tijd leveren, als antwoord was er alleen dat ze op Hemelvaart gesloten waren ( dan moet je naar mijn mening geen aftellend klokje plaatsten op de site die dat wel beloofd) en over de vraag over de retour kosten ook geen enkel terugkoppeling gehad,
Erg jammer !

Svar från Uwantisell
Dit is de tweede keer dat ik wat bestel en super snel binnen! Maandagavond besteld en dinsdagmiddag binnen!
Leuke playsuit waarmee ik leuk
Voor de dag ga komen.

Svar från Uwantisell
Snelle levering. Leuke festival kleding tegen betaalbare prijzen

Svar från Uwantisell
Snelle levering en nu hele leuke laarzen toegevoegd aan mijn collectie

Svar från Uwantisell
Altijd leuke aparte kleding schoenen accesoires ect.Snel en netjes verzonden. Krijg vaak complimentjes en/of de vraag waar ik dat vandaan heb gehaald.Ik vind het super leuk!!!Bedankt maar weer en tot de volgende aankoop 😀.Ik bestel hier al jaren en letterlijk nog nooit problemen gehad!

Svar från Uwantisell
Ik ben ontzettend tevreden over de service en de kwaliteit van de producten. Fijn en snel contact te krijgen met Uwantisell.
Producten zijn exact als op de website en social media. Verzending erg snel en retour is makkelijk te regelen.

Svar från Uwantisell
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.