Al meerdere malen besteld. Geen opmerkingen eigenlijk. Alles is duidelijk vermeld. De maten kloppen zoals ze zijn omschreven. Als je dichtbij woont kan je dezelfde dag (n.a.v. mailtje dat... Se mer
Företaget har svarat
De bezorging was Topp. Ik had wel na 22:00 in het weekend besteld waardoor ik een tijdje eerst geen informatie kreeg over de bestelling maar dat kwam daarna alweer snel binnen.
Ik had een probleem met een bodystocking . Inmiddels is alles keurig opgelost. Ik werd keurig gemaild en te woord gestaan. Na onderzoek van het product kwamen ze tot de conclusie dat het ind... Se mer
Företaget har svarat
Zeer teleurstellende en slechte ervaring met deze verkoper. Ik heb als klant simpelweg kleding besteld, maar het pakket nooit ontvangen. In plaats van dit netjes en correct op te lossen,... Se mer
Grotenoord 4, 3341LT, Hendrik Ido Ambacht, Nederländerna
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel binnen en mooie kwaliteit! Ga er zeker vaker bestellen!
Kwaliteit valt tegen en helaas niet optijd binnen van wat ze beloofde. Pakketje gaat retour.

Svar från Uwantisell
Heldere info over het product en bijzonder snel geleverd.

Svar från Uwantisell
Ze zeggen morgen in huis meer duurt nu al vier dagen

Svar från Uwantisell
Snelle levering, goed verpakt. Tevreden met mijn aankopen.

Svar från Uwantisell
Zeer teleurstellende en slechte ervaring met deze verkoper.
Ik heb als klant simpelweg kleding besteld, maar het pakket nooit ontvangen. In plaats van dit netjes en correct op te lossen, doet de verkoper extreem moeilijk en wordt de verantwoordelijkheid volledig naar mij doorgeschoven.
Er wordt vastgehouden aan een zogenaamde “GPS-scan” of “bezorgscan” als bewijs van levering, terwijl dit niet aantoont dat het pakket daadwerkelijk bij mij is afgeleverd.
Ondanks dat ik duidelijk aangeef dat ik niets heb ontvangen, blijft men vasthouden aan aannames.
Ondertussen wordt er zelfs gesproken over mogelijke diefstal en aangifte, terwijl ik degene ben die met lege handen staat. Dat is niet mijn verantwoordelijkheid als klant. Ook staat er nog een betaling open die absoluut niet terecht is, aangezien er nooit geleverd is.
Als ondernemer heb je de verantwoordelijkheid om problemen netjes op te lossen. In plaats daarvan wordt er niet meegedacht, wordt er moeilijk gedaan en wordt de klant feitelijk laten vallen.
Ik wilde gewoon mijn bestelling ontvangen, niet in een discussie belanden over iets wat duidelijk niet is geleverd.
Al met al een zeer frustrerende ervaring. Denk goed na voordat je hier bestelt.

Svar från Uwantisell
Snelle verzending en ook de klantenservice reageerde dezelfde dag nog op mijn mail.

Svar från Uwantisell
Snelle nette service volgende dag in huis. Goede kwaliteit kleding. Top

Svar från Uwantisell
Het is te groot maar om te retourneren te duur voor het shirt . 6,95 bezorgkosten 4,95 retour en dan weer 695 om te bezorgen op een shirt van 21.95

Svar från Uwantisell
Al meerdere malen besteld.
Geen opmerkingen eigenlijk.
Alles is duidelijk vermeld. De maten kloppen zoals ze zijn omschreven. Als je dichtbij woont kan je dezelfde dag (n.a.v. mailtje dat het voor je klaar ligt) ophalen.
Retourneren gaat ook simpel (je kan het ook afgeven) eventuele misverstanden zijn snel verholpen.
Aanrader!

Svar från Uwantisell
Ik had last minute nog kleding nodig voor een festival. Gelukkig was de levering super snel, ik had het donderdagavond besteld en vrijdagochtend was het al binnen gekomen. Top! En ook goede kwaliteit kleding!

Svar från Uwantisell
Het product was snel geleverd, was zoals op de foto's en goede kwaliteit. Zeker een betrouwbare site met erg leuke kleding etc.

Svar från Uwantisell
Veel leuke kleding voor een goede prijs. Snelle levering
De maat valt regelmatig niet goed en de kwaliteit is soms minder.
Retourneren gaat makkelijk maar is niet gratis.

Svar från Uwantisell
Fijne shop om kleding te kopen. Het is snel binnen en de kleding is top! Heb ook al eens moeten retourneren en dat verliep ook goed. Zowel het terugstorten als de snelle communicatie met de klantenservice. Ik ga er vaker bestellen .

Svar från Uwantisell
I’m really happy with my experience! The shipping was very fast, and any issues I had were handled quickly. The customer service is excellent. I would definitely recommend this website.

Svar från Uwantisell
Snelle verzending, goede updates en product geleverd.

Svar från Uwantisell
Ik had een probleem met een bodystocking .
Inmiddels is alles keurig opgelost.
Ik werd keurig gemaild en te woord gestaan.
Na onderzoek van het product kwamen ze tot de conclusie dat het inderdaad een productie fout was.
Ik krijg mijn geld terug en een tegoed voor de retour kosten .
Normaal als ik meteen contact met hun klantenservice had opgenomen had ik het gewoon terug gekregen.
Dit vind ik ook een prima oplossing .
Ik zal zeker nog eens iets kopen omdat ze me keurig hebben geholpen en het probleem opgelost .
Unwantisell bedankt.

Svar från Uwantisell
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.