Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al meerdere malen besteld. Geen opmerkingen eigenlijk. Alles is duidelijk vermeld. De maten kloppen zoals ze zijn omschreven. Als je dichtbij woont kan je dezelfde dag (n.a.v. mailtje dat... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De bezorging was Topp. Ik had wel na 22:00 in het weekend besteld waardoor ik een tijdje eerst geen informatie kreeg over de bestelling maar dat kwam daarna alweer snel binnen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een probleem met een bodystocking . Inmiddels is alles keurig opgelost. Ik werd keurig gemaild en te woord gestaan. Na onderzoek van het product kwamen ze tot de conclusie dat het ind... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer teleurstellende en slechte ervaring met deze verkoper. Ik heb als klant simpelweg kleding besteld, maar het pakket nooit ontvangen. In plaats van dit netjes en correct op te lossen,... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

De bezorging was Topp

22 april 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kwaliteit valt tegen

Kwaliteit valt tegen en helaas niet optijd binnen van wat ze beloofde. Pakketje gaat retour.

28 april 2026

Hi Lonneke,
Bedankt voor je review, wat vervelend!
Onze excuses voor het ongemak.

Zou je contact met ons kunnen opnemen via: klantenservice@uwantisell.nl?

Dan kijken we heel graag met je mee naar wat hier misgaat.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heldere info over het product en…

Heldere info over het product en bijzonder snel geleverd.

28 april 2026

Hi,
Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat de productinformatie duidelijk was en dat je bestelling zo snel geleverd is.
Daar doen we het voor!❤️

Slechte service

Ze zeggen morgen in huis meer duurt nu al vier dagen

27 april 2026

Hi Marjon,
Bedankt voor je review, wat vervelend! Onze excuses voor het ongemak.

Zou je contact met ons kunnen opnemen via: klantenservice@uwantisell.nl?

Dan kijken we heel graag met je mee naar wat hier misgaat.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, goed verpakt. Tevreden met mijn aankopen.

Hi Pinda,
Bedankt voor je lieve review💕

Zo fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes verpakt is aangekomen en dat je tevreden bent met de artikelen!
Daar worden we blij van!

Hopelijk tot een volgende keer! 😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer teleurstellende en slechte…

Zeer teleurstellende en slechte ervaring met deze verkoper.

Ik heb als klant simpelweg kleding besteld, maar het pakket nooit ontvangen. In plaats van dit netjes en correct op te lossen, doet de verkoper extreem moeilijk en wordt de verantwoordelijkheid volledig naar mij doorgeschoven.

Er wordt vastgehouden aan een zogenaamde “GPS-scan” of “bezorgscan” als bewijs van levering, terwijl dit niet aantoont dat het pakket daadwerkelijk bij mij is afgeleverd.

Ondanks dat ik duidelijk aangeef dat ik niets heb ontvangen, blijft men vasthouden aan aannames.
Ondertussen wordt er zelfs gesproken over mogelijke diefstal en aangifte, terwijl ik degene ben die met lege handen staat. Dat is niet mijn verantwoordelijkheid als klant. Ook staat er nog een betaling open die absoluut niet terecht is, aangezien er nooit geleverd is.

Als ondernemer heb je de verantwoordelijkheid om problemen netjes op te lossen. In plaats daarvan wordt er niet meegedacht, wordt er moeilijk gedaan en wordt de klant feitelijk laten vallen.

Ik wilde gewoon mijn bestelling ontvangen, niet in een discussie belanden over iets wat duidelijk niet is geleverd.

Al met al een zeer frustrerende ervaring. Denk goed na voordat je hier bestelt.

13 april 2026

Hi,

Bedankt voor je review, we waarderen je feedback.

Vervelend om te horen dat je het pakket niet hebt ontvangen en dat je niet tevreden bent met de uitkomst van het onderzoek.

Wij doen altijd ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, maar wel binnen onze mogelijkheden. Ook in situaties zoals deze denken we graag mee, maar kunnen we niet buiten de bevestigde informatie van de vervoerder en het onderzoek om handelen.

Het is daarbij zeker niet onze intentie om moeilijk te doen of het gevoel te geven dat er een discussie ontstaat.
We geven altijd duidelijk aan wat we wél en niet kunnen aanbieden, zodat hier zo transparant mogelijk over gecommuniceerd wordt.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen via: klantenservice@uwantisell.nl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, goede klantenservice.

Hi Pauline,
Bedankt voor je review! ❤️

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over onze klantenservice. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen 😊

Hopelijk tot snel weer!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle verzending en ook de…

Snelle verzending en ook de klantenservice reageerde dezelfde dag nog op mijn mail.

23 april 2026

Hi Linda,
Bedankt voor je fijne review!

Geweldig om te horen dat zowel de verzending als onze klantenservice zo snel konden schakelen.
We vinden het belangrijk dat je niet hoeft te wachten!😊

Hopelijk tot snel bij een nieuwe bestelling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle nette service volgende dag in…

Snelle nette service volgende dag in huis. Goede kwaliteit kleding. Top

21 april 2026

Hi Mariëlle,
Bedankt voor je mooie woorden! 😊

Super om te horen dat je bestelling zo snel in huis was en dat de kwaliteit van de kleding bevalt.

We hopen je snel weer te zien bij een volgende bestelling!❤️

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het is te groot maar om te retourneren…

Het is te groot maar om te retourneren te duur voor het shirt . 6,95 bezorgkosten 4,95 retour en dan weer 695 om te bezorgen op een shirt van 21.95

23 april 2026

Hi Monique,
Bedankt voor je review.

Bij bestellingen vanaf €75 bieden wij gratis verzending aan. Aangezien jouw bestelling een waarde had van €21,95, worden er verzendkosten in rekening gebracht.
Deze bedragen €4,99, niet €6,95 zoals vermeld in je review.

Daarnaast willen we aangeven dat het retourneren van artikelen bij ons €4,99 kost.
Wanneer je echter de volledige bestelling retourneert, wat in jouw geval van toepassing is omdat je één artikel hebt besteld, ontvang je de oorspronkelijke verzendkosten terug.
Uiteindelijk betaal je dan alleen de retourkosten.

Voor meer informatie hierover kun je een mailtje sturen naar onze klantenservice of even de vooraarden lezen op de website: https://www.uwantisell.nl/service/retourneren/

Al meerdere malen besteld

Al meerdere malen besteld.

Geen opmerkingen eigenlijk.

Alles is duidelijk vermeld. De maten kloppen zoals ze zijn omschreven. Als je dichtbij woont kan je dezelfde dag (n.a.v. mailtje dat het voor je klaar ligt) ophalen.

Retourneren gaat ook simpel (je kan het ook afgeven) eventuele misverstanden zijn snel verholpen.

Aanrader!

14 april 2026

Hi Sandy,
Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie woorden😊

Extra leuk dat je al vaker bij ons hebt besteld en dat alles steeds duidelijk en naar wens verloopt.

Goed om te horen dat de maten kloppen, het afhalen prettig is en ook retourneren soepel gaat!

Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling, dat waarderen we enorm❤️

Heel goed

Ik had last minute nog kleding nodig voor een festival. Gelukkig was de levering super snel, ik had het donderdagavond besteld en vrijdagochtend was het al binnen gekomen. Top! En ook goede kwaliteit kleding!

Hi Lieke,

Wat fijn om te horen dat je last minute nog een leuke festivaloutfit bij ons hebt kunnen bestellen! 😊
Super dat je bestelling zo snel binnen was en dat je zo tevreden bent over de kleding.

Bedankt voor je lieve review, dat waarderen we enorm.
Hopelijk zien we je snel weer terug bij een volgende bestelling!✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en producten!

Het product was snel geleverd, was zoals op de foto's en goede kwaliteit. Zeker een betrouwbare site met erg leuke kleding etc.

11 april 2026

Hi Lara,
Wat een super lieve review, bedankt💕

We wensen je heel veel plezier met de artikelen en zien je heel graag snel weer terug bij een volgende bestelling!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Veel leuke kleding voor een goede…

Veel leuke kleding voor een goede prijs. Snelle levering
De maat valt regelmatig niet goed en de kwaliteit is soms minder.
Retourneren gaat makkelijk maar is niet gratis.

21 april 2026

Hi Henrike,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering.

We vinden het wel jammer om te lezen dat de maten niet altijd goed zijn en dat je de kwaliteit als minder ervaart. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@uwantisell.nl?

Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne shop om kleding te kopen

Fijne shop om kleding te kopen. Het is snel binnen en de kleding is top! Heb ook al eens moeten retourneren en dat verliep ook goed. Zowel het terugstorten als de snelle communicatie met de klantenservice. Ik ga er vaker bestellen .

20 april 2026

Hi Pat,
Bedankt voor je fijne review! 🩷
Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de levering, kwaliteit en service.

We zien je graag terug!😘

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I’m really happy with my experience

I’m really happy with my experience! The shipping was very fast, and any issues I had were handled quickly. The customer service is excellent. I would definitely recommend this website.

15 april 2026

Hi,
Thank you so much for your kind words!
We're thrilled to hear that you had a great experience with our fast shipping and customer service. It means a lot to us that you would recommend our website. ❤️

If you ever need anything in the future, we're always here to help! ✨

With love,
Uwantisell

Prima webwinkel

Snelle verzending, goede updates en product geleverd.

10 april 2026

Hi Roos,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat de verzending snel was.
We zijn blij dat het product naar wens is geleverd en zien je graag terug bij een volgende bestelling!❤️

Prima opgelost

Ik had een probleem met een bodystocking .
Inmiddels is alles keurig opgelost.
Ik werd keurig gemaild en te woord gestaan.
Na onderzoek van het product kwamen ze tot de conclusie dat het inderdaad een productie fout was.
Ik krijg mijn geld terug en een tegoed voor de retour kosten .
Normaal als ik meteen contact met hun klantenservice had opgenomen had ik het gewoon terug gekregen.
Dit vind ik ook een prima oplossing .
Ik zal zeker nog eens iets kopen omdat ze me keurig hebben geholpen en het probleem opgelost .
Unwantisell bedankt.

15 april 2026

Hi Esther,
Wat een fijne review, dank je wel! ❤️

We zijn blij dat we het goed voor je hebben kunnen oplossen en dat je zo tevreden bent over hoe het is afgehandeld.
Dat is precies waarom we het doen!

We zien je dan ook heel graag weer terug bij een volgende bestelling!😊

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.