Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een Esim GOLD (64€) betaald op 19/09 om vanaf 1/10 te kunnen gebruiken, met de bedoeling om daar geen extra kosten te maken in datagebruik. Enkele dagen ervoor via mail & via Whatsapp gevraa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Let niet op alle negatieve berichten: USA-sim.net werkt perfect! Afgelopen zomer 4 weken naar de VS geweest. De dag voor vertrek kwamen alle gegevens automatisch binnen, bij zowel mijzelf als bij mijn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

USA SIM tijdens weekend Stedentrip in New York gebruikt. Fysieke Simkaart besteld die binnen een week in de brievenbus viel. Bij aankomst in New York werkte het direct door alleen de SIM kaart voor Da... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik had usa sim gekocht voor 70 euro met onbeperkt internet gedurende 30 dagen. Wij hebben echter niet kunnen internetten, bellen was blijkbaar wel mogelijk, maar daar hadden we de kaart niet voor... Se mer

Företagsinformation

Informationen kommer från olika externa källor

Surf, bel én sms in de USA Je vertrekt binnenkort naar Amerika en wil graag bereikbaar blijven? Dan is de prepaid USA SIM de ideale oplossing. Met de USA SIM kan je zoveel surfen, bellen en sms'en als je wilt in de VS. Bel ook naar Nederland of België. Prepaid, geen extra kosten achteraf!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Niet werkzaam geen compensatie

Ik bestelde een tijd geleden een simkaart (gold) voor gebruik tijdens mijn reis in de USA.
Ik ben echter helemaal niet tevreden. Ik had ongeveer nergens ontvangst en heb de simkaart dus bijna niet kunnen gebruiken. Van de 100gb heb ik minder dan 1gb kunnen gebruiken omwille van geen netwerk.
Gezien de dure aankoopprijs van de simkaart, verwacht ik een financiële compensatie in de vorm van een terugbetaling.
Ik krijg geen feedback van het bedrijf op mijn klacht.

9 juli 2022

Leugens!

Samen met een vriendin 2 simkaarten gekocht voor €80 per stuk. Op de site was ons onbeperkt internet beloofd voor een maand, wat op de website was aangegeven. Als eerste kregen we een melding halverwege de reis dat we nog maar 1,5 GB over hadden. Niks onbeperkt dus en vervolgens stopte het abonnement ook nog eens 3 dagen te vroeg en zaten we zonder internet wat ontzettend vervelend was.

Veel valse beloftes dus

8 juni 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Simkaart werkt niet bij aankomst in de VS

Simkaart besteld voor een reis van 3 weken naar de VS. T-mobile simkaart, bij aankomst in de VS bleek deze niet te werken in mijn telefoon, ik kwam niet op het netwerk. Via de support kwam ik erachter dat mijn telefoon niet compatibel is met het T-mobile netwerk in de VS. Op de site wordt echter nergens gewaarschuwd voor compatibiliteitsproblemen, ik kreeg slechts achteraf te horen dat dit kon spelen. Omdat de simkaart al geactiveerd was mocht ik niet retourneren, USAsim verstopt zich achter hun algemene voorwaarden... Erg teleurstellend dat ze geen oplossing bieden als de simkaart bij aankomst in de VS niet blijkt te werken.

20 november 2021

Zeer tevreden, persoonlijke service

Zeer tevreden. Omwille van vertragingen bij Bpost ging mijn bestelling niet tijdig geleverd worden. Na een kort mailtje kreeg ik onmiddellijk reactie om een oplossing te zoeken. Ze stelden voor direct een nieuwe SIMcard op te sturen met priorzegel. Op mijn vraag of ik ze niet persoonlijk kon komen afhalen werd hier ook positief op gereageerd met een aantal locatie voorstellen. Ook op nog enkele praktische vragen nadien werd snel en behulpzaam gereageerd. De simcard(gold) werd aan de westkust van de VS gebruikt zonder enige problemen. Bellen, surfen, hotspot, facetime enz. zonder problemen.

16 augusti 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Usasimkaart werkte niet optimaal (technisch probleem smartphone)

Ben net terug van 6 dagen New York en Boston. Ik had een Usasim Silver simkaart gekocht, maar wegens een technisch probleem met mijn toestel (niet ondersteund in de VS) werkte de kaart daar niet naar behoren. Usasim heeft mij desondanks hiervoor vergoed.
Ik was overigens laat met mijn aanvraag van de kaart en had meermaals problemen met de betaling. Maar ze hebben de kaart opgestuurd nog voor ze mijn betaling hadden ontvangen. Ik ontving de kaart dan ook ruim op tijd (2 dagen voor vertrek). Het contact met Usasim verliep vanaf het begin vlot.

26 november 2019

Svar från USA-SIM

Beste Frans, bedankt voor deze positieve beoordeling.
Wij gaan proberen een lijst met de niet ondersteunde toestellen samen te stellen en deze op onze website te plaatsen.

Koop geen usasim!

3 weken op vakantie geweest in Amerika. Na 2 weken stopt de simkaart er van het ene op het andere moment mee! En daar betaal je dan 120 euro voor. Laatste week hals over kop opzoek kunnen gaan naar een simkaart, deze bleek ook nog eens vele malen goedkoper (40 dollar). Mijn advies: koop geen usasim maar gewoon in Amerika lokaal!

Ik wil wel graag even reageren op de tekst hieronder. Als je geen bereikt hebt en het ook daadwerkelijk nier voor elkaar krijgt, dan is het moeilijk contact opnemen. Verder heb ik vrienden geadviseerd ook bij jullie te kopen, die betalen we degelijk 119,- euro (excusus, geen 120). Het is inderdaad zo dat ik kon bellen naar nederland met jullie simkaart, maar dan moet hij het wel blijven doen.

6 maj 2019

Svar från USA-SIM

Beste Nick, het is spijtig dat u ons toen niks hebt laten weten, een probleem kan altijd gebeuren maar wordt dan meestal in de komende uren opgelost.
De prijs die u betaalt hebt was wel €95,20 en die komt met onbeperkt bellen naar Nederland, iets wat u voor $40 zeker niet krijgt.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Laatst een 7 daagse simkaart gekocht…

Laatst een 7 daagse simkaart gekocht voor mijn reis naar de V.S.
Bij aankomst werkte de simkaart alleen op 4G. Ik kreeg GEEN sms met mijn amerikaanse nummer en had geen telefonisch bereik. De dag daarna werkte ineens de 4G EN bellen niet. Contact opgenomen waarna ik de vraag kreeg wat voor mobiele telefoon ik had. Antwoord op gegeven en ook dat ik een half jaar eerder op dezelfde mobiel een usasim van 30 dagen gebruikt had zonder problemen. Hier geen antwoord meer op gehad. Meerdere reminders gestuurd. De derde dag werkte alles en heb ik handmatig mijn amerikaanse mobiele nummer op moeten zoeken. Ook geen bericht gekregen dat alles opgelost was vanuit usasim. De 1e ervaring van een half jaar geleden was super goed maar de afhandeling van mijn klacht liet te wensen over. Vooral als je meerdere reminders stuurt, geen reactie meer krijgt en zelf ontdekt dat het eindelijk opgelost is met 2 dagen vertraging. De volgende keer dat ik naar een grote stad ga dan ga ik wel naar een AT&T store om een soortgelijke simkaart te halen die het wel direct doet. Ook vind ik het heel vreemd dat als wanneer ik met mijn Amerikaanse nummer van usasim.net een Uber account in probeer te stellen dat het aangeeft dat er al een account bestaat?! Niet echt bepaald handig als je in een grote stad in de V.S. bent.

Wellicht was dit een uitzondering aangezien het een half jaar geleden wel goed werkte maar ik vind dit wel een aandachtspuntje.

23 december 2018

Ronduit slecht

Ronduit slecht. Ik had een duurdere versie en ik kreeg geen contact in Amerika. Naar de T-mobile winkel gegaan en die gaven aan niets te kunnen doen. Voor de simkaar van USAsim €120 betaald en in Amerika eentje voor €70 gekocht die exact hetzelfde leverde (en wel werkte dus). Per mail kreeg ik 2 dagen later een reactie van USAsim dat er naar gekeken zou worden (telefonisch zijn ze niet te bereiken), verder niets meer vernomen. Ook geen reactie op na service, geen reactie op geld terug verzoek. Aangezien ik een eigen zaak heb dat gewoon door liep tijdens onze vakantie, was internet noodzakelijk. Tip: Gewoon in Amerika bij de T-mobile shop een simkaart kopen, goedkoper en betere service.

23 november 2018

Perfect!

Gewoon Perfect! We hadden gekozen voor een snelle levering en daar hebben ze zich goed aan gehouden. De informatie is duidelijk en de simkaart werkte uitstekend.

27 augusti 2018

Resolution offered to bad SIM

Resolution provided:
HOWEVER USASIM has reimbursed me for the costs in full. Appreciate the great service and generous to settle. Management called me and appologized for what happened. My friends who wentto the USA this summer had no issue at all with their SIM card so i was the one being unlucky to receive a SIM whcih did not work.To be clear, i will contact USASIM again when travelling to the USA.
Bought a SIM solution for EUR 119,--
Did not work, had to call on own expense TELE2 in the US and to pay additional USD50 to get data access. After that the data piece worked but was not able to make calls. Had to pay extra if i would like that as well.
Try to contact USASIM.... Phone not picked up, no replies received on emails.
POOR issue and after sales customer support from Belgium branche USASIM. Don't go there nor buy any product of them!!!

6 augusti 2018
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Prima

Werkt wel, maar bij het instellen heel onduidelijk of het allemaal wel goed gedaan was. Had liever een duidelijke beschrijving gehad van hoe het ingesteld moet worden. Zou ook makkelijker zijn wanneer je in kan zien of op kan vragen hoeveel mb’s je al hebt gebruikt. Verder wel goed bereik meestal in Amerika, behalve de afgelegen plekken maar dat is logisch.

20 juni 2018

Svar från USA-SIM

Bedankt voor deze beoordeling.
Normaalgezien moet er niets manueel ingesteld worden en daarom is er ook geen beschrijving ervan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Werkt direct en heel erg goed

Werkt direct en heel erg goed. Supersnel internet in Miami Beach. Op de hotspot deed het internet het op de telefoon van mijn vrouw ook perfect! Zij zat regelmatig met whats app te bellen met het thuisfront met beeld!
Geen klachten, misschien wat duur maar zou het de volgende keer weer nemen.

17 juni 2018

Svar från USA-SIM

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling.
Uw mening is enorm belangrijk voor ons

Kaart werkt niet

Bij aankomst in de USA bleek de kaart niet te werken. Vervolgens na veel bellen en mailen ( met een Nederlandse SIM-kaart) heeft het nog 3 dagen gekost voordat de kaart eindelijk werkzaam was. Juist in de eerste dagen van ons verblijf in de USA hebben we veel moeten bellen en mailen. Heel frustrerend dat de SIM-kaart dan niet werkt. We hebben om de kosten te drukken en omdat we geen vertrouwen hadden dat de kaart nog dienst zou gaan doen, een kaart á $85 in de USA aangeschaft bij AT&T. Zo zijn we dus opgezadeld met dubbele kosten.

16 juni 2018
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede keuze

Alles is goed geregeld en de service is goed. Enige tegenvaller was dat een van de simkaarten niet geactiveerd was en we contact moesten leggen om het op te lossen. Gelukkig werd er snel gereageerd en snel geregeld. Verder werkt het zeer goed.

Svar från USA-SIM

Bedankt voor deze beoordeling.
Uw mening is enorm belangrijk voor ons

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dekking heel slecht bijna nooit 3g…

Dekking heel slecht bijna nooit 3g netwerk viel heel erg tegen zonde van het geld.

Svar från USA-SIM

Het spijt ons dit the horen.
De simkaart die wij u verkocht hebben komt van T-mobile , die in de top drie van de grootste Operatoren in Amerika is.

Wel moet u het volgende weten:
"Het mobiele telefoon netwerk van zendmasten in de USA is niet zo uitgebreid als in Nederland en België en daarom minder dan wij gewend zijn."

Ontzettend slechte ervaring

Ontzettend slechte ervaring. Kon tijdens onze rondreis in West Amerika de helft van de tijd geen netwerk vinden zodat ik niet kon bellen of whats appen. Weggegooid geld. Heb spijt dit
gedaan te hebben voor zoveel geld

Svar från USA-SIM

Het spijt ons dit the horen.

Wel moet u het volgende weten:

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het heeft 2 dagen geduurd na dat ik…

Het heeft 2 dagen geduurd na dat ik eindelijk bereik had .. daarna op plaatsen zoals zelfs Chicago Las Vegas en New York heel heel flauw bereik.
Absoluut geen aanrader.

7 juni 2018

Svar från USA-SIM

Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling.
Het mobiele telefoon netwerk van zendmasten in de USA is niet zo uitgebreid als in België en daarom minder dan wij gewend zijn.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.