Ik maak sinds eind februari 2026 gebruik van Gosim. Ik ervaar snelle reactie op de bestelling en zelfs de "chatboy" geeft goede adviezen en/of verwijzing naar de medewerkers via Whatsapp of telefoon!... Se mer
Det här tycker kunderna
I was able to use GoSim in Vietnam without any issues. The installation was incredibly easy; it was basically done before I even realized it. The connection worked well and was stable, so I did... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Internet in het buitenland was nog nooit zo simpel. GoSim biedt je een snelle, veilige en voordelige verbinding zonder dat je ooit nog een simkaart hoeft te wisselen. Activeer je eSIM en je bent binnen enkele minuten online, waar je ook bent. Gewoon goed internet voor een eerlijke prijs.
Kontaktuppgifter
Tol 2, 4267ES, Drongelen, Nederländerna
- 085 401 6547
- support@gosim.nl
- gosim.nl
Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prima helpdesk
Prima helpdesk
Alles verliep prima en werkte vlekkeloos
Goed en Veel Europasim met 350 Gb per maand
Ook op vragen onderweg over verlenging of een optredende storing wordt snel en bevredigend gereageerd.
Esim werkte perfect en was makkelijk te…
Esim werkte perfect en was makkelijk te instaleren
Super easy installation and hassle-free internet in Vietnam
The connection worked well and was stable, so I didn’t have to worry about it during my trip.
One small note: it seems like the usage period starts counting from the moment of purchase, even before activation. I contacted customer support about this, and they told me to ignore the portal, as the timer only actually starts from the moment of installation.
All in all, a convenient and reliable solution for internet abroad.
goede hulp
Het verliep niet vlekkeloos, omdat ik een esim niet gewend ben en een nieuwe telefoon heb. Maar met behulp van de chatbot en via de app ben ik er uiteindelijk uitgekomen.
Online service kan beter
In nederland kaart geactiveerd en werkte. In Spanje wel verbonden geen internet. Service kaart zou het moeten doen. Klopt in mijn telefoon werkte het. Gegeven conclusie, het ligt niet aan de kaart maar aan je Mifi.
Daar werd het mee afgedaan.
Ik ben 2 weken aan het klooien geweest, met hulp van chat-GPT lukte om de instellingen zo aan te passen dat ik nu wel internet heb.
Dit had met een beetje meer hulp van service ook gekund. Nu kreeg ik vage argumenten 4G wordt slecht ondersteunt,netwerkbanden veranderen. Koop een nieuw apparaat. Ik weet ook niet waarom het in Nederland wel werkt en nu niet.
Op de site staat dat de datakaart voor alke apparaten, inclusief Mifi geschikt is en dat de kaart zelf de bijpassende netwerk zoekt.
Ik had graag gezien dat de tijd waarin ik geen internet had en ook niet geholpen ben, dit gecompenseerd zou worden door de activatiedatum aan te passen. Ook helaas, antwoord kort en bondig dit kan niet.
Nu ik eenmaal internet heb ben ik heel tevreden. Maar dit had ook met iets meer inspanning, veel eerder gekund.

Svar från GoSIM
Prima eSIM werkte overal goed op het…
Prima eSIM werkte overal goed op het eiland
Esim met zeer goed bereik
Voordelig, makkelijke installatie en een zeer goed bereik. Aanrader!
Altijd goede verbinding
Snel, gemakkelijk en super verbinding!
Super verbinding gehad in Ecuador, zowel op het vasteland als op de Galapagos!! Vooral in vergelijking met een vriendin die een twee keer zo duur abbonnement had aangeschaft bij een andere provider en soms minuten lang moest wachten op het laden van een webpagina. Daarnaast ook supersnel en gemakkelijk te installeren, raad het zeker aan!!
Snelle reactie prima service
Snelle reactie na aanvraag verlengen. Na misverstand over datum activering werd ik door Rens prima geholpen en werd het probleem snel verholpen. Zelfs hulp bij instellen router.
Eenvoudige installatie
Eenvoudige installatie , werkte meteen bij aankomst en activatie in Egypte.
Het contact om de mobiel instellingen…
Het contact om de mobiel instellingen op de juiste manier te doen om het werkende te krijgen vond ik heel prettig
De verlenging van de simkaart "Europe 350Gb" werkte niet
De verlenging van de simkaart "Europe 350 Gb" bleek in onze mifi-router tijdens onze vakantie in Portugal niet te werken. De helpdesk/GoSIM support was zeer behulpzaam en geduldig. Na een dagenlange communicatie via Whatsapp waarbij diverse mogelijke oplossingen werden aangedragen en getest bleek dat waarschijnlijk de simkaart defect geraakt was. De helpdeks bood aan om een eSIM te leveren. Dit werkte probleemloos en we hebben nog een maand lang van uitstekend internet in onze camper kunnen genieten. Proficiat helpdesk GoSIM.
Vooraf prima de Esim kunnen regelen en…
Vooraf prima de Esim kunnen regelen en koppelen aan de telefoon. In Vietnam pakte niet meteen het netwerk maar door tel aan en uit te zetten lukte het wel.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.