VARNING!!! Detta företag har tagit betalt 3400 kr för en byrå som aldrig levererats! De meddelade att leveranstiden skulle bli 6 månader efter att jag betalt min vara, på websidan vid beställning s... Se mer
Toppennöjd med mitt köp. Beställde en soffa, efter 10 dagar fick jag leveransinformation att den var på väg till terminalen, efter ytterligare en vecka fick jag sms från Bring om att boka utkörning, s... Se mer
Jag gjorde en beställning 4e januari. De bekräftade beställning och tog betalt. Fick sedan ett mail att min vara skulle komma mellan 14e till 21a januari. Varan har inte kommit och de svarar inte på m... Se mer
Supernöjd med mitt köp! Jag fick vänta nästan två månader på min leverans, men det var helt okej eftersom den informationen framgick redan vid beställningstillfället. Jag köpte en hylla från Nordal so... Se mer
Om Unoliving
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Lampan motsvarade inte alls bilderna
Lampan motsvarade inte alls bilderna. Lampan gav ett sken i att vara gjord i glas, och det saknades produktbeskrivningen samt tydligare bilder. Dock ger den ett härligt sken i mörkret, så den får väl stanna kvar tills vidare... :)
Lång leverans vilket resulterade i att jag hade hunnit flytta till mitt nya hus i samband med leveransen. Var i kontakt med leverantören och insåg att det skulle ta för mkt tid och pengar att ändra leveransadressen, vilket ist fick resultera i en bilfärd t/r på 90min BARA för att ta emot en lampa (som med facit i hand inte ens motsvarade mina förväntningar).

Svar från Unoliving
Nöjd med produkten och dialogen med er
Nöjd med produkten och dialogen med er, dock mindre nöjd med speditören.

Jättenöjd
Det tog lite tid för sängen att komma till lagret. Men när den väl kom var leverans väldigt snabbt. Jättenöjd med produkten!
Fyra av fem paket var trasiga
Fyra av fem paket var trasiga. När jag ringde er skulle en kollega kontaktar mig samma dag men ingen hörde av sig så jag fick kontakta er igen
allt bra förutom mossen med…
allt bra förutom mossen med monteringsanvisning som ej fanns med.
Fel sängram
Väntade i nästan två månader på vår sängram som när den väl kom fram var i fel storlek vilket vi såg först efter vi byggt den.
Detta på grund av bug på hemsidan.
Detta innebär att jag inväntat leverans, kånkat lådorna upp i lgh, packat upp, byggt ihop, monterat ned och packat ihop i väntan på att de skall hämta allt igen...
Under tiden har jag fått sova på soffan då den felaktiga ramen tagit upp all plats i sovrummet.
Supporten var bra och jag hoppas nu på att sängramen vi beställde kommer fortare denna gång.

Svar från Unoliving
Hej!Jag har inte fått mina varor som…
Hej!Jag har inte fått mina varor som jag beställde i december.Därför kan jag inte ge er mer i omdöme.

Svar från Unoliving
Lätt att montera och fyllde…
Lätt att montera och fyllde förväntningarna! Syperfin möbel till våra LP skivor!

Leverera till dörren
Trodde att de skulle leverera till dörren.
Tycker att man alltid ska det, ta mer betalt för leveransen istället.
Annars snabbt och trevligt.

Jag köpte två barnstolar
Jag köpte två barnstolar. De hade bästa priset och även om det var långa leveranstider, de kom tidigare än de skulle.

Varan motsvarade förväntan
Varan motsvarade förväntan. Snabbare leverans än vad som utlovades vid beställning.

Svar från Unoliving
Tv-bänken som jag fick hem hade två…
Tv-bänken som jag fick hem hade två skador på sig. Jätte tråkigt. För övrigt en fin möbel. Seriöst företag som tog skadan på allvar via mejlkontakt, har reklamerat varan. Vet dock inte än hur jag kommer kompenseras för skadan då jag inväntar svar.

Svar från Unoliving
Smidig beställning och leverans inom förväntad tid
Beställde en spegel som kom med hemleverans i förväntat skick och inom aviserad tid. På detta baseras recensionen. Har inte behövt vända mig till kundsupporten i någon fråga och kan därför inte bedöma Unoliving i det avseendet.