Unoliving Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

2,7

VARNING!!! Detta företag har tagit betalt 3400 kr för en byrå som aldrig levererats! De meddelade att leveranstiden skulle bli 6 månader efter att jag betalt min vara, på websidan vid beställning s... Se mer

Toppennöjd med mitt köp. Beställde en soffa, efter 10 dagar fick jag leveransinformation att den var på väg till terminalen, efter ytterligare en vecka fick jag sms från Bring om att boka utkörning, s... Se mer

Jag gjorde en beställning 4e januari. De bekräftade beställning och tog betalt. Fick sedan ett mail att min vara skulle komma mellan 14e till 21a januari. Varan har inte kommit och de svarar inte på m... Se mer

Supernöjd med mitt köp! Jag fick vänta nästan två månader på min leverans, men det var helt okej eftersom den informationen framgick redan vid beställningstillfället. Jag köpte en hylla från Nordal so... Se mer

1. Möbelaffär

Om Unoliving

Unoliving grundades 2012 och arbetar utifrån 3 enkla principer: 1) Det ska vara lätt 2) Det ska vara bekvämt 3) Det ska vara ett stort och unikt sortiment.

Vad betyder det för dig?

- Du får ett stort utbud av möbler och heminredning att välja mellan.

- Du kan köpa produkter som du inte hittar i andra butiker.

- Du får alltid en trevlig kundservice medarbetare i telefon när du ringer till oss, som gör allt för att hjälpa dig.

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hade leveransen kommit på fösta…

Hade leveransen kommit på fösta utlovade datum så hade jag givit fem stjärnor. Paul

18 december 2021

Hej Paul,

Stort tack för din recension!

Vi beklagar verkligen förseningen av leveransen av ditt nya matbord och hoppas att du trots det är nöjd med bordet och att det lever upp till dina förväntningar.

Vi på Unoliving önskar dig en god fortsättning och fortsatt trevlig helg!

Svårläst på er hemsida

Svårläst på er hemsida. Fick inte hem det jag förväntade mig.

17 december 2021

Hej Sofie,

Stort tack för din recension!

Vi beklagar verkligen att du inte känner att informationen på hemsidan var tillräckligt tydlig och att du inte fick levererat vad du förväntat. Det ska vi självklart se över och förbättra!

Om du önskar att returnera din levererade vara, är du självklart välkommen att kontakta oss på kundservice@unoliving.se eller 08-446 836 26, så hjälper vi dig med det snarast möjligt.

Vi på Unoliving önskar dig en god fortsättning och hoppas att du vill ge oss ett nytt försök att kunna överträffa dina förväntningar.

Så nöjd!

Kanonsnygg möbel, bra information kring leveransen.

8 december 2021

Hej Irja,

Tusen tack för din fina recension! Verkligen roligt att höra att du gillar skänken samt att du känner dig nöjd med informationen omkring leveransen :)

Vi önskar dig en fin dag och varmt välkommen tillbaka till oss!

Unoliving.se

Tog lite lång tid att få produkten.

Trevlig personal. Tog för lång tid att få produkten jämfört med det som står på hemsidan.

5 december 2021

Hej Heida,

Stort tack för din recension! Vi beklagar att leveransen tog lite längre tid än förväntat, men är glada för att du känner dig nöjd med kontakten och servicen från oss.

Unoliving.se

Är så nöjd med min fina sittbänk den är…

Är så nöjd med min fina sittbänk den är allt jag hoppades den skulle vara.

28 november 2021

Hej Kicki,

Tusen tack för din fina recension! Verkligen roligt att höra att du är nöjd med bänken och att den levde upp till dina förväntningar :)

Vi önskar dig en fin dag och varmt välkommen tillbaka till oss!

Unoliving.se

Det tog lite tid att få dem men jag…

Det tog lite tid att få dem men jag fick jättebra information.

13 november 2021

Hej Lena,

Stort tack för din recension! Vi beklagar att leveransen tog lite längre tid än förväntat, men är glada för att du känner dig nöjd med informationen från oss.

Unoliving.se

Så fint vitrinskåp är supernöjd med all…

Så fint vitrinskåp är supernöjd med all service

13 november 2021

Hej Åsa,

Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med både produkt och service hos oss :)

Supernöjd

Supernöjd med skåpet vi köpte. Välpackat och levererat på utsatt tid.

1 november 2021

Hej Petra,

Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni är nöjda med skåpet och köpupplevelsen hos oss :)

Unoliving.se

Trevlig service och produkt som helt…

Trevlig service och produkt som helt motsvarade förväntningarna.

31 oktober 2021

Hej Ann-Katrin,

Tack så mycket för din fina recension!

Verkligen roligt att höra att du är nöjd med vår service samt att din beställda produkt var som förväntat :)

Jättenöjd!!!

30 oktober 2021

Svar från Unoliving

Tusen tack för din fina recension! Verkligen roligt att höra att du är så nöjd :)

Unoliving.se

Snabb leverans, varan motsvarade förväntning, väl emballerad

15 oktober 2021

Hej Susanne,

Tusen tack för din fina recension!

Verkligen roligt att höra att du uppskattar vår snabba leveranstid och att din beställda produkt var som förväntat :)

Snygg

Jättesnygg i verkligheten, men bordet är obehandlat måste lacka den.

14 oktober 2021

Hej Julia,

Stort tack för din recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med matbordet :) Vi tar givetvis till oss din feedback om att informationen omkring behandling av bordet saknades och har lagt till det på produktsidan.

Mycket bristfällig montering

Mycket bristfällig montering, tar cirka 6-8 timmar för en 180cm bred garderob.
Samt att många förborrade hål sitter på fel ställe.
Dålig kvalitet på dörrar.

Hej Frida,

Stort tack för din recension!

Vi beklagar verkligen att du inte känner dig nöjd med ditt köp hos oss. Om du önskar att reklamera garderoben är du självklart välkommen att kontakta oss på kundservice@unoliving.se så hjälper vi dig vidare för att hitta en bra lösning som passar dig.

Vi på Unoliving önskar dig en fin dag.

Unoliving.se

Vi har beställt en fåtölj i mitten av…

Vi har beställt en fåtölj i mitten av augusti och fick inte den än. ingen vet var den är?!!!!!! väldigt konstigt. Jag fick inte hjälp av Unoliving förutom att skicka leveransinfo på det som jag ser också själv när jag söker på order nummer.
Vet ej om Unoliving ska följa ärendet eller inte.

väldigt tråkigt situation. Jag skulle beställa pall till denna fina fåtöljen här på hemsidan men väntar att kolla om vi får fg. leveransen eller inte.

Hej Tahereh,

Stort tack för din recension!

Vi beklagar verkligen att leveransen av din bäddsoffa blev försenad samt att du inte upplevde att du fick hjälp från vår sida gällande information omkring var den befann sig. Det är självklart något vi tar till oss.

Hoppas självklart att du vill ge oss ett nytt försök att kunna överträffa dina förväntningar!

Vi på Unoliving önskar dig en fin dag.

Unoliving.se

produkterna var i perfekt skick och vi…

produkterna var i perfekt skick och vi fick de snabbt!

Svar från Unoliving

Tusen tack för din fina recension!

Vad härligt att höra att du uppskattar vår snabba leveranstid och att produkterna var som förväntat :)

Unoliving.se

Lång leveranstid o bänken såg…

Lång leveranstid o bänken såg annorlunda ut än på bilden, men de blir nog bra!

27 september 2021

Hej Ingela
Tack för din feedback!

Utan att känna till precis vad som hänt i din sak så vet jag att många av våra leverantörer har varubrist i dessa tider.

Vi kan inte annat än beklaga och se fram mot enklare tider nu när det börjar öppna upp igen :)

Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor eller feedback.

Unoliving.se

Detta är inte mina förväntningar kom…

Detta är inte mina förväntningar kom igen med ett rakt svar

24 september 2021

Hej Agneta
Tack för din feedback.
Tyvärr kan jag inte hjälpa dig eller se vad som hänt utifrån den korta mening som du har skrivit här.

Om du vill ha hjälp eller svar på dina frågor önskar vi att du kontaktar oss:

Fick vänta ganska länge

Fick vänta ganska länge. Leveransdatum blev flyttad 3 ggr.
Lampan fin men inte riktigt som jag hade förväntat mig

17 september 2021

Hej Agneta
Tack för din feedback!

Beklagar att höra om förseningen.
Tyvärr vet jag att många av våra leverantörer har problem just nu, med bland annat brist på råvaror globalt.
Vi räknar starkt med att det kommer bli mindre förseningar framöver.

Hör gärna av dig om du har några frågor.

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt, samt en super trevlig kundsupport som hjälpte mig med retur av en vara

8 september 2021

Hej Patricia

Tack för ditt omdöme.
Vi är glada för din feedback :)

Tveka inte att kontakta oss igen om du har några frågor.

Svar från Unoliving

Vi är glada för din feedback :)

Vi sitter alltid klara om du har några frågor.