Unoliving Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

2,7

VARNING!!! Detta företag har tagit betalt 3400 kr för en byrå som aldrig levererats! De meddelade att leveranstiden skulle bli 6 månader efter att jag betalt min vara, på websidan vid beställning s... Se mer

Toppennöjd med mitt köp. Beställde en soffa, efter 10 dagar fick jag leveransinformation att den var på väg till terminalen, efter ytterligare en vecka fick jag sms från Bring om att boka utkörning, s... Se mer

Jag gjorde en beställning 4e januari. De bekräftade beställning och tog betalt. Fick sedan ett mail att min vara skulle komma mellan 14e till 21a januari. Varan har inte kommit och de svarar inte på m... Se mer

Supernöjd med mitt köp! Jag fick vänta nästan två månader på min leverans, men det var helt okej eftersom den informationen framgick redan vid beställningstillfället. Jag köpte en hylla från Nordal so... Se mer

1. Möbelaffär

Om Unoliving

Unoliving grundades 2012 och arbetar utifrån 3 enkla principer: 1) Det ska vara lätt 2) Det ska vara bekvämt 3) Det ska vara ett stort och unikt sortiment.

Vad betyder det för dig?

- Du får ett stort utbud av möbler och heminredning att välja mellan.

- Du kan köpa produkter som du inte hittar i andra butiker.

- Du får alltid en trevlig kundservice medarbetare i telefon när du ringer till oss, som gör allt för att hjälpa dig.

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Hej Eva,

Tack så mycket för din fina recension! 🙏

Verkligen roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och att vi levde upp till dina förväntningar.

Trevlig vecka och varmt välkommen tillbaka till oss!

Nöjd med färg och form

Nöjd med färg och form
Bra kvalité. Rekommenderar

29 maj 2022

Hej Farideh,

Tusen tack för din fina recension! 🙏

Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning hos oss och att vi levde upp till dina förväntningar.

Unoliving.se

Dåliga köpvillkor vad gäller…

Dåliga köpvillkor vad gäller leveransen. Fick sms om att leverans kunde ske följande dag men då vi har arbete kunde vi inte bara stanna hemma från arbetet och valde då en senare dag som föreslogs. Fick då betala 599 kr extra på grund av detta. Fick en extra faktura, som var ganska otydlig, med enbart några dagar på oss att betala.

27 maj 2022

Hej Emelie,

Tack så mycket för din recension!

Jag beklagar verkligen att ni inte känner att informationen har varit tillräckligt tydlig gällande bokning av senare leverans och det är självklart något vi tar till oss och ska kika på. Jag hoppas att ni trots det är nöjda med er nya bäddsoffa.

Jag önskar dig en fin måndag.

Unoliving.se

Rangligt när det kom har kontaktat…

Rangligt när det kom har kontaktat detta men inte hört va som sker här näst

24 maj 2022

Hej Mona,

Tack så mycket för din recension!

Jag beklagar att du inte har hört från oss angående sidobordet, som givetvis inte är okej. Du hör från oss under dagen i dag så hjälper vi dig vidare snarast möjligt.

Ha en fortsatt fin dag.

Unoliving.se

Att behöva betala 600 kr för att flytta…

Att behöva betala 600 kr för att flytta leveransdatum en dag känns inte 100
Kunde vara tydligar än att det står i det finstilta, borde framgå när man flyttar datumet

23 maj 2022

Hej Per,

Tack så mycket för din recension!

Jag beklagar verkligen att du inte känner att informationen har varit tillräckligt tydlig på vår hemsida och absolut något vi ska se över. Jag hoppas att du trots det är nöjd med din nya våningssäng.

Ha en fortsatt fin vecka och välkommen tillbaka till oss!

Gedigen och snygg produkt

Gedigen och snygg produkt, dock lång leveranstid. Bra och snabb kundsupport!

23 maj 2022

Hej Peter,

Tack så mycket för din fina recension! 🙏

Verkligen roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen och ditt köp hos oss!

Ha en fortsatt fin måndag och välkommen tillbaka till oss!

Smidigt köp!

Smidigt köp!
Låååång leveranstid dock men väl värt att väntas på👍

22 maj 2022

Hej Lena,

Tusen tack för din fina recension! 🙏

Trevlig vecka och varmt välkommen tillbaka till oss!

Fint och smidigt!

Det var en smidig och snabb process from att lägga order till leverans, och slutligen egen montering. Mycket bra kvalité!

15 maj 2022

Hej Maggan,

Tusen tack för din fina recension! 🙏

Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning hos oss och att vi har levt upp till dina förväntningar!

Jag önskar dig en fin måndag och varmt välkommen tillbaka till oss.

Stort utbud

Stort utbud, enkelt att beställa, rimliga fraktkostnader, trevligt telefonbemötande.
Retur behandlades bra från Unoliving men DSV hämtade inte upp returen på utsatt dag, fick hålla mig hemma ytterligare en dag.

12 maj 2022

Hej Stein,

Tusen tack för din fina recension! 🙏

Verkligen roligt att höra att du känner dig nöjd med ditt köp hos oss och att du fick den hjälp du behövde.

Jag önskar dig en fortsatt fin vecka och varmt välkommen tillbaka till oss!

Rekommenderar EJ detta företag

Leveranstid stämde ej överens med angiven leveranstid på hemsidan. Leveransinfon stämmer inte heller. Enl info på hemsidan skulle ett leveransfönster på 4h erbjudas. Detta förekom inte utan leverans kunde ske närsomhelst mellan 8-16 och du behöver närvara för identifiering. Så när leveransen inte dök upp (bokat och bekräftat via fraktföretaget) och en hel arbetsdag går förlorad väntar man sig en tillmötesgående kontakt via kundservice för att lösa detta. Kontakten med kundservice har dock varit bristande. Långsam och nonchalant. Ger först en återkoppling om att ersättning ska erbjudas för utebliven leverans men tar sedan tillbaka detta. Jag har fått ligga på för att få information om ärendet då varje svar från kundservice har dröjt dagar upp till en vecka. Emballaget var ordentligt påverkat vid leverans och paketet såg ut att ha varit med om en hel del längs vägen. Varan (byrå) var i grunden av fin kvalitet men hade en defekt låda. Upplever det inte ens värt att reklamera med kännedom om hur de hanterar ärenden via kundservice. Kan inte rekommendera detta företag till andra. Upplevs oprofessionella och nonchalanta.

4 maj 2022

Hej Cajsa,

Tack för din recension!

Vi kan inte beskriva med ord hur ledsna vi är över din köpupplevelse hos oss samt hur både vi och fraktbolaget har hanterat ärendet. Det är långt ifrån okej och absolut inte den slags kundservice vi vill erbjuda våra kunder.

Vi kommer att kontakta dig under dagen i dag, för att förhoppningsvis rätta till situationen så du känner att du är nöjd.

Dåligt service

Dåligt service, bodde på kundservice och från leveransen

25 april 2022

Hej Alfredo,

Tack för din recension!

Jag är verkligen ledsen över att höra att matbordet blev försenat i leveransen, men givetvis också att du inte känner att du fick den hjälp du behövde från vår kundservice. Jag hoppas att du trots det är nöjd med ditt nya matbord.

Jag önskar dig en fin måndag och vecka!

Värdelöst

Värdelöst. Köp inte från detta företag.

Levererade felaktig vara och kunde inte ersätta den när jag reklamerade. Drog upp detta till Allmänna reklamationsnämnden som avvisade ärendet på grund av att... företaget inte svarade när nämnden försökte få kontakt med dem! Otroligt oseriöst. Vänd er till ett annat ställe.

21 april 2022

Hej Ester,

Tack så mycket för din recension! 🙏

Vi är självklart otroligt ledsna över det inträffade och vi vill givetvis aldrig framstå som oseriösa, så det beklagar jag verkligen. Jag kan se i din kontakt med vår kundservice att du fick rätt vara som du också var nöjd med och det är vi så klart glada för. Men tyvärr är en futonmadrass inte gjord för att ligga direkt på ett plastgolv i längre tid, utan att kunna andas, som jag ser att min kollega har skrivit och informerat dig på mail.

Du är givetvis välkommen att kontakta oss igen om du känner att du behöver ytterligare förklaring på reklamationen eller skötsel av en futonmadrass, så vill vi gärna hjälpa till.

Jag önskar dig en fin måndag!

Hej Peter,

Tack så mycket för din fina recension! 🙏

Verkligen roligt att höra att du känner dig nöjd med ditt köp hos oss och att allt fungerade med leveransen.

Jag önskar dig en fortsatt fin vecka och varmt välkommen tillbaka till oss!

Unoliving.se

Fick vänta 2.5 månader på leverans och…

Fick vänta 2.5 månader på leverans och fick inga meddelanden om varför eller att det var försenat . Jag blev nöjd med mitt soffbord men orimligt lång väntetid

28 mars 2022

Hej Pernilla,

Tack så mycket för din recension! 🙏

Jag är verkligen ledsen över att höra att soffbordet blev så kraftigt försenat i transporten och att du inte fick information från oss. Det är självklart inte okej, men jag är glad över att höra att du trots allt är nöjd med ditt nya soffbord.

Levererades i tid

Levererades i tid. Ett handtag var större än de andra så det passade inte. En liten sak i det hela. Vi får köpa egna.

21 mars 2022

Hej Kristin,

Tusen tack för din recension! 🙏

Härligt att höra att garderoben levererades i tid, men jag beklagar givetvis att ett av handtagen inte passade. Du är självklart välkommen till att kontakta vår kundservice så skickar vi ett nytt handtag till er.

Unoliving.se

Jag är helt belåten med både produkten…

Jag är helt belåten med både produkten o på sättet jag fick den levererad

21 mars 2022

Hej Harriet,

Tack så mycket för din fina recension! 🙏

Vad härligt att höra att du är nöjd ditt köp hos oss och att leveransen levde upp till dina förväntningar.

Jag önskar dig en fin onsdag! :)

Hej Katarina,

Tusen tack för din fina recension! 🙏

Verkligen roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och att du känner att du fick den hjälp du behövde från vår kundservice.

Jag önskar dig en fin onsdag! :)

Unoliving.se

Beställde en vit barnsäng fick vänta 4…

Beställde en vit barnsäng fick vänta 4 månader på leverans som hela tiden förlängdes, när sängen väl kom saknas det 2 stycken paket/kollin så sängen går inte att använda. Har kontaktat kundservice och fått svar efter mycket om och men. Har dock fortfarande inte fått resterande delar. Kundservice begär massa motkrav att vi ska ta foto på kartonger vi fått trots att vi redan svarat på vilka kolli som saknas! Börjar tröttna rejält! Har fortfarande bara fått svar att de ska skicka ett av två kolli som saknas.

14 mars 2022

Hej Karin,

Tack så mycket för din recension!

Jag är verkligen ledsen över att höra att barnsängen blev så kraftigt försenad och att det saknades delar vid leverans. Det är otroligt tråkigt när det händer men jag ser att min kollega är på saken och gör allt han kan för att lösa det snabbast möjligt, så du kan få de sista delarna.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag.

Leveranstid ca 5 v

Leveranstid ca 5 v. den var överkomlig med rådande transportproblem.
När vi väl packat upp paketet, som var helt när det kom, och skulle skriva ihop vårat bord tog det stopp. För att göra en lång historia kort, efter alla samtal och märkliga behov från kundservice tog tålamodet slut. Vi packade ihop allt igen och DSV tog emot returen. Under tiden efter returen hade vi kontakt med Klarna och pausade vår faktura. Nu en vecka senare var fakturan Makulerad.

3 stjärnor till Kundservice för Unoliving för att de efter en del ? hanterade reklamationen bra.
o Stjärnor till Unoliving för ett helt VÄRDELÖST bord, och som absolut inte stämde enligt beskrivning och utseende på hemsidan:-(
5 Stjärnor till Klarna:-) tydlighet - snabbhet - och lyhördhet:-)

Bästa till er alla // Meta

10 mars 2022

Hej Meta,

Tusen tack för din recension! 🙏

Jag beklagar verkligen förseningen av din leverans och att bordet inte gick att montera, samt att det inte levde upp till dina förväntningar och beskriving på hemsidan. Det är självklart inte okej och något vi tar vidare både internt och med vår leverantör. Jag är dock glad för att höra att din upplevelse med vår kundservice var positiv och att du fick hjälp med att lösa returen.

Jag önskar dig en fortsatt fin vecka och hoppas att du vill ge oss en chans till att kunna överkomma dina förväntningar.

Unoliving.se

Det var lätt att beställa och jag hölls…

Det var lätt att beställa och jag hölls uppdaterad om leveransen. Dock var det ett stort minus att inte förrän flera dagar efter beställningen få ett ev leveransdatum, som dessutom låg flera veckor fram i tiden och sen också flyttats fram vid två tillfällen

6 mars 2022

Hej Ulrika,

Tusen tack för din recension! 🙏

Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning hos oss och att det fungerade med informationen omkring leveransen. Jag beklagar dock att leveransen blev försenad - det är självklart jättetråkigt när det händer, men vi gör alltid allt vi kan för att leverera så snart det bara går.

Jag önskar dig en fortsatt fin vecka!