Door een technische fout was mijn bestelling vertraagd. Contact opgenomen met klantenservice. Werd super vriendelijk te woord gestaan en dacht meteen mee in oplossingen. Als oplossing werd mijn bestel... Se mer
Det här tycker kunderna
Betaald, volgens website op voorraad en voor 17 besteld zelfde dag verzonden. 3 dagen later nog niets. Herhaaldelijk gebeld naar gedeelde nummer, alleen maar voicemail. Email: geen response. Lijkt gh... Se mer
Manchetknopen besteld en betaald, maar die werden nooit verzonden. Meerdere mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen. update: na het schrijven van een review namen ze contact op en hebben ze een... Se mer
We ordered some microphone-shaped cufflinks for the masters of ceremonies at our wedding. The cufflinks were delivered quickly, are of high quality and look exactly like the picture on the website. Th... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle en nette verzending met apart…
Snelle en nette verzending met apart cadeau papier
Professionele klantenservice
Ik kreeg per ongeluk de order van een andere klant binnen vandaag terwijl ik maandag de manchetknopen had besteld voor mijn gala morgen. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik binnen een half uur reactie met excuses en dat ze direct mijn goede bestelling met de pakketpost hebben verstuurd zodat ik morgen mijn manchetknopen alsnog kan gebruiken op het gala. Uiterst behulpzame klantenservice!
Correct opgelost
Bestelling niet ontvangen, maar na uitleg via mail de bestelling opnieuw te hebben verzonden nu wel ontvangen. Heel blij mee.
Uitstekende site
Uitstekende site, gemakkelijk zoek en snelle levering. Wat wil een mens nog meer? Ga zo door toppers!
Mooie manchetknopen, levering is niet de volgende dag
Mooie manchetknopen en leuk dat je kunt kiezen of je een mooi inpakpapiertje wil en een bewaardoosje.
De belofte dat ze de volgende dag in huis zouden zijn klopte helaas niet. Ik bestelde ze vrijdagochtend met het idee dat ze er wel dinsdagmiddag zouden zijn zodat ze in de zak van Sinterklaas konden. Helaas, dat bleek niet het geval. Pas om 10 uur 's avonds lagen ze in de bus. Beetje jammer. Op mijn mailtje dat ze er nog niet waren heb ik geen reactie gekregen.
Snelle verzending en mooi ingepakt!
Mooie manchetknopen en snel geleverd
Snelle levering en een grote keus
Buitengewoon goed
Enorm goed. Het product was helemaal naar wens maar de service was boven verwachting. Het kwam snel en zonder verzendkosten. Ook het bestellen zelf was makkelijk, geen account aanmaken ofzo.
Prima koop!!!!
De manchetknopen werden snel geleverd en zien er mooi afgewerkt uit!
Het bij bestelde zwarte doosje is fraai. Prima koop!!!
Ik heb hier 2 manchetknopen besteld en…
Ik heb hier 2 manchetknopen besteld en de kwaliteit is echt super. Helaas ging er bij PostNL wat niet goed maar dit werd super opgelost. Ik zal hier zeker nog wel een keer wat weer bestellen.
Great service and beautiful cufflinks
Great service! The cufflinks are beautiful and the boxes to store them look luxurious. My delivery had a delay and took a while to arrive. After communicating this, they promptly apologized and solved the issue.
Goede service en prachtige knopen
Goede service en prachtige manchetknopen! Waren helaas net te laat binnen gekomen voor de verjaardag, maar dat was mijn eigen schuld. Besteld met een luxe verpakking en was top verpakt en de manchetknopen waren nog mooier dan op de foto.
Eerlijk, snel geleverd. Goede communicatie!
Eerlijk en snel geleverd. Klein probleempje met het adres waar we beiden niks aan konden doen werd zeer snel opgelost. Via de mail. TOP SERVICE!
Levering zoals vermeld in de…
Levering zoals vermeld in de advertentie was niet de volgende dag maar pas op dinsdag en ik had ze voor maandag besteld. Buiten dat vond ik toch dat ze netjes verpakt en geheel volgens wens waren.
Ik weet nu dat ik iets eerder moet bestellen in het vervolg. Dat is verder geen punt.
Fantastisch snelle levering.
Fantastisch snelle levering.
Precies de knopen die ik nodig had.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.