Door een technische fout was mijn bestelling vertraagd. Contact opgenomen met klantenservice. Werd super vriendelijk te woord gestaan en dacht meteen mee in oplossingen. Als oplossing werd mijn bestel... Se mer
Det här tycker kunderna
Betaald, volgens website op voorraad en voor 17 besteld zelfde dag verzonden. 3 dagen later nog niets. Herhaaldelijk gebeld naar gedeelde nummer, alleen maar voicemail. Email: geen response. Lijkt gh... Se mer
Manchetknopen besteld en betaald, maar die werden nooit verzonden. Meerdere mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen. update: na het schrijven van een review namen ze contact op en hebben ze een... Se mer
We ordered some microphone-shaped cufflinks for the masters of ceremonies at our wedding. The cufflinks were delivered quickly, are of high quality and look exactly like the picture on the website. Th... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
In het echt mooier dan op de foto
Snelle levering en in 't echt zijn ze nog mooier dan op de foto's. Aanschaf gedaan voor mijn bruiloft en ben er enorm tevreden over. Kan niet wachten om ze binnenkort te dragen!
Bestelling is nooit geleverd
Bestelling is nooit geleverd. Na invullen contactformulier en nog een keer gemaild te hebben, is er ook geen contact opgenomen.
Besteld, doorgaans na 1 dag binnen?!
Nav contact met bedrijf bijgesteld van 2 naar 4 sterren zie onderaan deze review:
Besteld, er staat doorgaans binnen 1 dag bezorgd. Te optimistisch gesteld want het bedrijf is afhankelijk van post nl. Laat ik dit weten dan krijg ik geen reactie alleen de track en trace nog eens gestuurd. Ik zou ze maandag krijgen, het is nu donderdag. In mijn mailbox een mail dat ik ze ontvangen heb. Echter niets in mijn brievenbus. Na contact met post nl blijkt dat ze brievenbuspost al vooraf registreren als bezorgd? Dat dat niet wil zeggen dat het er al is? Kan nog 2 a 3 dgn duren. Unieke manchetknopen denkt dus nu dat het bezorgd is maar ik heb niets binnen na een week. Echt beter dat het aangepast wordt op uw website. Voldoet niet aan de verwachtingen van bezorging, als ik het al krijg?!! Kan niets bewijzen dat ik het niet heb gehad. Zeer frusterend .
Update: inmiddels vriendelijke en kordate reactie gekregen van eigenaar. Er wordt voor een oplossing gezorgd, zij het resistutie van bedrag of nieuw product. Ook excuses voor oa slechte bereikbaarheid deze week per mail. 50% korting op het product en veel begrip. Prettige reactie waarin blijkt dat dit bedrijf zijn verantwoordelijkheid neemt. Product nog niet binnen, dus dat nog maar afwachten. Post nl geeft weer aan dat het nu vandaag wordt bezorgd ..
Ik heb de manchetknopen helemaal niet…
Ik heb de manchetknopen helemaal niet ontvangen
Het wordt netjes verpakt aangeleverd.
Heb lang moeten wachten op de levering.
Top service
Top service! Snelle reactie op mijn vraag met het aanbod dat als het niet op tijd geleverd zou worden, ik het weer terug mocht sturen. Dank!
Netjes en goed ingepakt
Netjes en goed ingepakt, kan ik eigenlijk direct weggeven. Snelle service.
Goede service, snelle afhandeling!
Ik had een paar mooie manchetknopen besteld bij UniekeManchetknopen.nl. De kwaliteit was uitstekend en ze zagen er erg stijlvol uit. Helaas pasten ze qua stijl net niet goed bij mijn pak, dus ik besloot ze retour te sturen. De retourprocedure verliep soepel, en ik werd vriendelijk en snel geholpen. Echt fijne service – ik bestel hier zeker weer als ik iets nodig heb dat beter aansluit!
Levering was misgelopen maar na…
Levering was misgelopen maar na telefoontje onmiddellijk rechtgezet op een zeer klantvriendelijke manier.
Transport was niet goed
Zeer mooi product en heel goede service
Echt hele goede en uitzonderlijke service
Er waren ietswat problemen met het leveren van de manchetknopen. PostNL is ze waarschijnlijk kwijtgeraakt of zijn ergens anders afgeleverd. Met uitzonderlijk goed contact met UniekeManchetknopen.nl hebben wij toch een mogelijkheid gevonden om alsnog binnen hele korte tijd de manchetknopen te kunnen krijgen. Echt hele goede en uitzonderlijke service!!
Mooi en goede service
Goed opgepakt nadat ik gebeld had en mooi op tijd.
Mooie manchetknopen, collega was erg blij.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.