Unibrew Nederland Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb een brievenbus bestelling geplaatst. Deze is vervolgens niet geleverd. Contact gehad en ze zouden erachter aan gaan. Tot dus ver geen antwoord gekregen en wacht nu al 3 weken op mijn bestelling.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Anno 2025 is het servicenivo van deze winkel ronduit teleurstellend. Voorheen was v.d Kooy Jubbega wel goed, persoonlijk ook. Nu duurt het een week zonder enige informatie voordat een bestelling wordt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een startpakket voor mede aangeschaft op 4 september, die op 10 september verstuurd is. Levering was binnen een dag vanaf de melding en het gehele pakket was goed verpakt en intact. De hydrometer... Se mer

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Slechte service

Er zijn bij mij verkeerde artikelen geleverd die de helft van de waarde zijn als dat ik besteld had. Vervolgens 2 mails achteraan gestuurd geen reactie. De telefoon wordt ook niet opgenomen.

Zo jammer want de levering was snel en het was ook echt netjes verpakt en dan is dit de klantenservice?

7 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

ik bestel op zondag wat mouten etc. en bier dopjes die er niet bijzitten nu

ik bestel op zondag wat mouten etc
nu wilde ik dat wijzigen
ik had iets verkeerd besteld zag ik
maar ik denk dat ze dat in Zeewolde Jubbega verkeerd hebben doorgegeven die bestelling .
heb gebeld naar jubbega ,maar ze3 namen de telefoon niet op .
ik heb ook 2 keer een mail gestuurd ,dat er iets verkeerd is gegaan met de bestelling en of hij dat even wilde veranderen
Jammer genoeg geen reactie gekregen Van der Kooy uit Jubbega Zeewolde ,
Nu krijg ik een dubbele aantal mout
En wat ik ook nog meer heb besteld ,zat er niet bij
Heel jammer deze communicatie

9 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ben ik opgelicht of niet

Heb een in september een bestelling gedaan en betaald maar nooit iets ontvangen.Altijd als ik wou bellen kreeg ik een soort oppasser aan de lijn met de mededeling dat er niemand van het personeel aanwezig zou zijn.

14 september 2024

levertijd

Ze hebben redelijk wat spullen daar ligt het niet aan. Maar de communicatie mag echt wel beter zo ook de levertijden. Als je een mail stuurt met hoelang het duurt voordat een bestelling wordt verwerkt en verstuurt krijg je geen antwoordt. Na 36 uur vind je ineens een track en trace in je mailbox. Voor mij een reden te meer om maar te bestellen bij een webshop die wel weet hoe je moet omgaan met klanten en die zijn er genoeg.

27 november 2024

Prima

Prima, complete en duidelijke webshop met ruime keus en concurrerende prijzen. Online bestellingen meestal met 2 a 3 dagen in huis. En in de winkel ik Jubbega word je netjes geholpen en van advies voorzien!

8 november 2024

waardeloze service

In Juli telefonisch contact gehad met meneer over de inferieure kwaliteit an zijn essences. (zie eerdere review)
Hij zou mij een aantal monstertjes opsturen zodat ik wellicht wat beters kon uitzoeken...
Tja, we zijn inmiddels ruim 2 maanden verder...nooit meer iets gehoord van deze meneer.
Kortom, een volslagen waardeloze service !!!

22 september 2024

cadeau bon verzending

op 4 augustus2024 een cadeau bon gekocht
daar moesten we 5,74 euro verzend kosten voor betalen
bij ontvangst zat de bon in een doosje van 10x8x5 cm dat in een doos van 25x18x20 cm was gestopt.
Wat een verspilling van materiaal en mijn geld terwijl deze bon in een enveloppe met de post kan worden verstuurd voor ongeveer 2 euro

8 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Klantenservice

Verschillende bestellingen gedaan bij dit bedrijf, ze hanteren competitieve prijzen. Een product presteerde niet naar behoren, kan gebeuren. Helaas is de klantenservice heel slecht bereikbaar, telefoon wordt niet opgenomen en mails heel laat beantwoord en vervolgens genegeerd.

2 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Unibrew is er niet voor de winkelende klant.

Gisteren, maandag naar Unibrew in Beek en Donk gegaan. Hing er op de deur een briefje. Vanaf 27 mei zijn we op maandag gesloten. Nou ok. Ik had spoedig was pakjes gist nodig. Dan morgen maar. Dus vandaag, dinsdag er weer heen. Openingstijden zijn vanaf 10 tot 17. Ik stond om 11 uur voor de deur. Winkel gesloten. Weer voor nop 20 km enkele reis gereden. Op de deur hing een telefoonnummer voor de leveranciers. Dat gebeld. Kreeg ik een bandje:” Met Gerrie, ik ben er even niet” Kon ik weer huiswaarts. In twee dagen 80 km voor nop gereden, 8 liter benzine verstookt. Ben je blij dat Unibrew dichtbij zit. Ik bestel voortaan wel bij Braumarkt of Stookwinkel. Unibrew heeft afgedaan.

18 juni 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bestelling incompleet, klantenservice reageert niet en is telefonisch slecht bereikbaar.

Ik had een aantal artikelen besteld waaronder een gistingsemmer, maar deze werd geleverd zonder kraantje. Volgens de beschrijving zou deze er wel bij moeten zitten. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice maar na bijna 2 weken wachten nog steeds geen antwoord te hebben gekregen ben ik maar gaan bellen. Er werd eerst niet opgenomen maar later wel en toen is me meteen toegezegd dat ze het dezelfde dag nog zullen verzenden. Eind goed al goed.

18 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Quasi vervallen producten, geen reactie van klantendienst

Eind vorig jaar rond Kerst wat brouwspullen besteld waaronder wat gisten. Uiteindelijk pas kunnen brouwen in mei om dan op brouwdag zelf te merken dat de gist (Wyeast 1187 XL smackpack) al vervallen was, die was blijkbaar nog maar 3 maand goed toen hij werd verzonden. Na +5u niets zwelling van de smackpack, toch geprobeerd bier te vergisten, zonder succes. Uiteindelijk het "bier" na enkele dagen moeten weggooien. Verder mijn bestelling nagekeken en ook enkele mouten waren 3-4 maand van de vervaldatum, op zich nog geen drama, maar goed is het ook niet.

Klantendienst paar keer gemaild. Nul komma nul reactie, net zoals een paar andere reacties hieronder. Ik had het misschien vroeger moeten opmerken, maar de reactie was vermoedelijk hetzelfde gebleven .. geen.

Het laat hen duidelijk koud .. en deze webshop mij vanaf nu ook. Hier bestel ik niet meer!

21 maj 2024

Goede service.

Had met spoed een bestelling nodig. Hierom gebeld naar de klantenservice of ze deze order dezelfde dag nog mee konden sturen voor verzending.
Medewerker aan de lijn gelijk bestelling erbij gepakt en gecontroleerd op verzending. Spullen werden volgende morgen geleverd. Prima service.

4 april 2024

Waardeloze klanten service

Tot nu toe was ik tevreden. In oktober 2023 een fermzilla allrounder besteld. Bij levering bleek de datum al verlopen van de tank. Netjes een mail gestuurd met foto's en de klacht. Je krijgt gewoon geen reactie ook niet na reminders. Uiteindelijk zelf maar gebeld, ze hebben allerlei smoesjes. Dan worden er beloftes gedaan die niet nagekomen worden. Uni brew zou een nieuwe tank leveren rond Jan 2024, maar die moesten ze bestellen. Daar wacht ik nog steeds op en mails worden wederom niet beantwoord.
Dit is de laaste keer dat ik wat besteld heb. Waardeloze klantenservice bij klachten. En daar valt of staat een bedrijf bij.

5 april 2024

perfect!

geen idee waar iedereen het over heeft... oprecht ideale site, alles is goedkoper dan waar dan ook. huismerk producten zijn top! snelle levering, snelle klantenservice. love it!

20 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service. Had een maischvat besteld geïsoleerd, kraantje lekte. Snelle reactie, en geld terug.

Goede prijzen

29 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service. reageert niet op mails met klachten

Bij Unibrew een gistingsvat met tapkraan besteld. Nu vullen blijkt het kraantje te lekken dus contact opgenomen met unibrew/ van der kooy jubbega. Hier helaas geen enkele reactie. Ook niet na het sturen van reminders. Jammer dat service na aankoop zo ver te zoeken is en je als klant niet serieus genomen wordt.

28 augusti 2023

Prima service

Dure bestelling gedaan. Werd gebeld wanneer een geschikte dag was of af te leveren. Prima service.

12 juli 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.